Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση τι τιμές παίζουν για ένα έτοιμο σκυλί για Φέρμα ;
Ξέρω παίζουν πολλά ρόλο απλά επειδή μου είπε κάποιος 1500ε
Παίζουν από τόσα και πάνω η υπάρχουν και με πιο χαμηλή τιμή;
Εχεις εμπειρια απο σκυλια;
Εσυ μπορεις εαν το δεις να αξιολογησεις το ´´ετοιμό´´ για αυτα που ζητας ΕΣΥ να κανει ενα ετοιμο σκυλι;
Το ετοιμο ειναι κατι υποκειμενικο και εξαρταται απο τα δικα μας θελω
Γιαυτο σε ρωταω
Και γιαυτο υπαρχουν πολλα γκριζα σημεια που ο καθε ενας που πουλα ενα σκυλι μπορει να εκμεταλευτει
Τα παιδια σου εχουν απαντησεις σε ολα πιο πανω
Εγω σε ρωταω εαν εχεις εμπειρια φια να μπορεις να ακιολογησεις αυτο που θα δεις
Αναλογα ποσο αυτο πλησιαζει τα θελω σου πραγματικα και το τι γραμμες ειναι το σκυλι, την υγεια του, την εμπειρια του, την αξιολογηση του για κουσουρια κλπ(ανθρωποφοβια, κροτοφοβια αλεργιες, δυσπλασια, προγναθισμο, κλπ κλπ) θα μπορεις να εχεις αντιληψη αν σου ζητα πολλα η οχι
Ενα σκυλι ετοιμο στα2-3 χρονια του με τα δικα μου θελω απο σωστες γραμμες αριστο σε υγεια και με παθος, εχοντας σκυλια τα τελευταια 20 χρονια, λαμβανοντας υποψην μια ποιοτικη διατροφη-διαμονη -ιατροφαρμακευτικη φροντιδα και χρονο εκαπιδευσης και καυσιμων στοιχιζει πολυ πιο πανω απο 1500
Αλλα τετοιο σκυλι ΔΕΝ το δινεις ακομη και αν εισαι εκτροφεας…… το κρατας
Συνηθως τα ´´ετοιμά´´ ειναι μετρια σκυλια για τον εκτροφεα αναμισαρικα σε ηλικια που εχουν εκτεθει σε θηραματα-συχνα με μετρια βασικη εκπαιδευση και δινονται σε τιμες απο 800-1500
Αναλογα τον πωλητη και πως βλεπει το θεμα εκτροφη το μετρια ειτε αφορα τους γονεις ειτε μια γεννα που εγινε καθαρα για καλυψη εξοδων του εκτεοφειου ειτε το κυνηγετικο παθος
Εγω θα σου συστηνα να παρεις ενα σκυλακι απο κυνηγο απο γονεις που κυνηγουν ( θα δεις τους γονεις εστω και στο κουμασι τους-λεει παρα πολλα το σωμα τους τα νυχια τους και το κορμι τους) ,καθαροαιμους εστω και χωρις πεντιγκρι απο 4-9 μηνων
Την βασικη εκπαιδευση θα του την μαθεις μεσα απο την σχεση σας
Υο κυνηγι μεσα απο τις εξοδους σας