Ένας χρόνος HL

Hunterslife Team

Staff member
Πέρασε ένας χρόνος, ένας χρόνος που μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για όλους, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που κράτησε μακριά τα προβλήματα, ένα χώρο που προσέφερε στιγμές κυνηγετικές, φιλικές, ανταλλαγής πληροφοριών και γέλιου, ένα χώρο που στηρίζεται και εξαρτάται από τη δική σας παρουσία και συμμετοχή. Το μεγαλύτερο αγαθό αυτού του χρόνου, η συμμετοχή σας όχι μόνο διαδυκτιακά αλλά και διαπροσωπικά, οι παρέες που έδεσαν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και πήγαν μαζί για κυνήγι, οι κυνηγετικές πληροφορίες και ανταποκρίσεις, οι εικόνες από όλα τα μέρη και κυνηγοτόπια της πατρίδας μας, η ανταλλαγή απόψεων και η αλληλοβοήθεια ανάμεσα στα μέλη, η φιλική και συναδελφική ατμόσφαιρα, το μεγαλύτερο αγαθό... η αγάπη και η συμμετοχή σας. Χρόνια μας πολλά και χρόνια σας πολλά,με την παρέα να μεγαλώνει και το χώρο να δίνει την δυνατότητα έστω και για κάποιες στιγμές να ξεχνάμε ότι κοιτάμε μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο, ένα χώρο που μας φέρνει πιο κοντά.
Χρόνια πολλά Hunterslife.gr!!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!
 
Πέρασε ένας χρόνος που το φόρουμ αυτό άρχισε να λειτουργεί
ένας χρόνος με παρέα,αστεία,σοβαρά,ενημέρωση,απόψεις και άλλα θέματα της καθημερινότητας μας
πάνω απ όλα βέβαια πολλές πολλές τουφεκιές και θηράματα
ένας χρόνος που γίναμε πολλοί και γινόμαστε περισσότεροι
ένας χρόνος που εισέπραξα καλή παρέα την γνωριμία αξιόλογων φίλων και πάνω απ όλα τον σεβασμό και την παιδεία όλων μα όλων των μελών
κύριοι σας ευχαριστώ ολους και εύχομαι να είμαστε μαζί όσο μπορούμε όσο θέλουμε όσο γίνεται στο φόρουμ και το αγαπημένο μας κυνήγι .love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love..love.
 
Last edited:
Χρόνια Πολλά στο φόρουμ! Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την πολύτιμη παρέα σας. Τα είπε όλα ο Μάκης! Πρώτα Υγεία και μετά όλα τα καλά σε όλους του φίλους της παρέας!
 
Last edited:
Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα και κερδήθηκε . Ετσι το φόρουμ μας σήμερα κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα και βάζοντας μεγαλύτερα στοιχήματα για το μέλλον.
Εύχομαι καλή και δυνατή συνέχεια ,αν και είμαι σίγουρος γι αυτό.
 
Χρονια Πολλα και χαρουμενα.

Οσο για το φορουμ, ναι ευχομαι να συνεχισει να ειναι οπως ειναι τωρα, να μπορουμε να συζηταμε στο ιδιο επιπεδο, με τις διαφωνιες μας, και τις ενστασεις μας. Αλλωστε οι περισσοτεροι ξερουμε ο ενας τον αλλο αρκετο καιρο, και μας συνδεει η κοινη μουρλα για το κυνηγι. keep up the good work οπως λενε και οι Αμερικανοι.
 
Ευχαριστω που με κανατε να ξεχνάω οτι διαβάζω μια άψυχη σελίδα και με φέρατε πιο κοντά σε ανθρώπους της υπαιθρου από όλη την Ελλάδα, ανθρώπους που μπορεί να μην είχα τη ευκαιρία και την τύχη να γνωρίσω ποτε μου...
Χρόνια πολλά!!!!
 
Χρόνια πολλά ,συνεχιστε έτσι με ποιότητα ,το HL διακρίνεται απο την ποιότητα τοσο των διαχειριστων οσο και των μελων εαν κρατηθουν απ΄εξω ο ξερολισμός ,η ειρωνια, η φιγουρα και το βρίσιμο, θα παραμείνει μακραν η ποιοτικότερη κυνηγετική ιστοσελίδα στο Διαδυκτιο. .shake hands.
 
Θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή την αγωνία και το άγχος που είχαμε για την πρώτη μέρα του φόρουμ!!!
Βέβαια είχαν προηγηθεί αρκετοί μήνες τρεξίματος , δοκιμών και διαβουλεύσεων .
Δεν θέλαμε να αφήσουμε τίποτα στην τύχη , θέλαμε τεχνολογικά ότι καλύτερο υπήρχε και δεν σκεφτήκαμε ούτε στιγμή να κάνουμε περικοπές στην ποιότητα των "εργαλείων" που θα μας φιλοξενούσαν .
Το HL το είχαμε ονειρευτεί σαν το δεύτερο σπίτι μας , απαλλαγμένο από κλίκες , ίντριγκες , υπόγειες διεργασίες και προσβλητικούς ξερόλες .Θέλαμε έναν χώρο "χαλάρωσης" , ανταλλαγής απόψεων , γνωριμίας νέων φίλων και ελεύθερο στην έκφραση.
Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας και μετά από περίπου 56.000 μηνύματα φτάσαμε στο σημείο να λέμε απερίφραστα ότι το αποτέλεσμα έχει υπερβεί τις προσδοκίες μας.
Ο ρόλος μας σαν διαχειριστές έχει περιοριστεί στην τεχνικά άψογη λειτουργία του φόρουμ και τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει από μόνη της κοινότητα χωρίς να έχει χρειαστεί ποτέ (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ) η επέμβαση μας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του HL τα οποία είναι υπεύθυνα για την ποιότητα και την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το φόρουμ μας .

Τα καλύτερα έρχονται.......:)
 
Ο πολύ καλός πρώτος χρόνος λειτουργίας του HL είναι το εχέγγυο για τη συνέχεια.....
Οι εμπνευστές έχουμε ομολογουμένως εντυπωσιαστεί με τη πορεία που παίρνει η προσπάθεια αυτή και τα εύσημα ανήκουν και στους ανθρώπους που αγκαλιάζουν αυτή τη προσπάθεια και τη θεωρούν ως ευχάριστη και καλόπιστη παρέα στη καθημερινότητά τους βάζοντας μέσα τη καλή τους διάθεση και ανεκτίμητες γνώσεις...
Ευτυχώς δεν ξέρουμε τα πάντα, ευτυχώς υπάρχουν συνάνθρωποί μας που ξέρουν περισσότερα και μας ανοίγουν τα μάτια για να αναπτύξουμε τη κοινότητά μας αλλά και την δραστηριότητά μας !
Εύχομαι στα καλύτερα !
 
Συγχαρητηρια σε ολους μας παιδια αξιζουν,ο καθενας εχει βαλει και το δικο του λιθαρακι,αλλος μεγαλο,αλλος μικροτερο, ωστε να δεσει και να υπαρχει ζωντανη αυτη η κοινοτητα για το κυνηγι μας που τοσο αγαπαμε και μας κανει να ξεχναμε τα βασανα μας!
Συγχαρητηρια και παλι σε ολους μας,χρονια πολλα στο φορουμ,να ειμαστε ολοι γεροι να γραφουμε και να μοιραζομαστε ομορφες στιγμες της ζωης μας εδω μεσα!
 
Last edited:
Χρόνια πολλά στο HL τα περισσότερα τα έχουν πει τα παιδιά παραπάνω. Προσωπικά σας υπερευχαριστω για την φιλοξενία και για την ευχάριστη παρέα που μου προσφέρεται κρατήστε τον πήχη ψηλά και καλή συνέχεια σας εύχομαι να είστε πάντα καλά.
 
Χρόνια πολλά στο HL...
Πέρασε ένας χρόνος σε μια όμορφη κυνηγετική κοινότητα,που περιέχει τα πάντα.Καλαμπούρι,γέλιο,μαγευτικές εικόνες,παραστατικές ανταποκρίσεις,γνώσεις για πολλά ζητήματα,συνταγές φυσικά,διαγωνισμούς,φιλικές συγκεντρώσεις....shake hands.
Το κυριότερο για μένα προσωπικά είναι το επίπεδο όλων των μελών..Οπως έχει ειπωθεί,ευτυχώς δεν υπάρχουν ειρωνικοί ξερόλες που σαν ερασιτέχνη κυνηγό θα με απομάκρυνε..
Ακόμη καλύτερη συνέχεια στο φορουμ!.shake hands.
 
Εδώ και χρόνια διάβαζα όλα τα κυνηγετικά φόρουμ..Το HL το ανακάλυψα πέρσι το Δεκέμβρη τυχαία και αμέσως κόλλησα για τα καλά..Καταπληκτικό το ολο στήσιμο..Δεν υπήρχε μέρα που να μην εμπενα να διαβάσω ώσπου αποφάσισα τον Μάη να γίνω μέλος και εγω σε αυτή την υπέροχη παρεα.
Θες να πεις δυο κουβέντες κυνηγετικές ρε αδελφέ αλλά δεν βρίσκεις κάποιον η δεν υπάρχει καποιος(δεν είμαστε όλοι κυνηγοί)..Και να που το HL σου δίνει την λύση να συνομιλήσεις με συναδέλφους απο κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο..(Γεια σου Κωνσταντινε:)).
HL σου εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστίσεις......
 
Back
Top