Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Απορω πως δεν "μπηκες" στην πολιτικη....μηπως ειναι η ωρα σου?
Γιαυτό το κάνω. Να ξεκινήσω σιγά σιγά και σε καμιά 30 χρόνια να είμαι έτοιμος. .....Ψημένος έτοιμος να εισέλθω στην πολιτική - έτοιμος να ΠΡΟΣΦΕΡΩ (στην οικογένεια μου μονο, άντε και σε καμμιά ......ανιψούλα ;) ). Τώρα είμαι ...τζόρας. Θελω min. 30 χρόνια ροντάρισμα
 
Είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει στη Ρεντίνα ο πρόεδρος.... Με τι κριτήρια τον ψήφισαν ο Θεός και η ψυχή τους. Τουλάχιστον αν έβγαινε Αχτσιογλου θα υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει ο Έλλην λίγο κανάλι της Βουλής γιατι είναι και πολύ μανάρι. Anyway. Οι αρχηγοί των κομμάτων είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας και δεν μου αρέσει καθόλου η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.
 
ενδιαφέρον να παρακολουθήσει ο Έλλην λίγο κανάλι της Βουλής γιατι είναι και πολύ μανάρι. Anyway
Όταν η μέση κυρά Κατίνα ακούει με προσοχή Μπηλιω Τσουκαλά το πρωί και το βράδυ βλέπει να πηδάνε παλούκια για μια τυρόπιτα λες να υπάρξει θέμα με (τον) την πρόεδρο?
 
Όταν η μέση κυρά Κατίνα ακούει με προσοχή Μπηλιω Τσουκαλά το πρωί και το βράδυ βλέπει να πηδάνε παλούκια για μια τυρόπιτα λες να υπάρξει θέμα με (τον) την πρόεδρο?
Αλέξανδρε τον " πρόεδρο" δεν τον ψήφισε η θεία μου η Μαριγώ. Τον ψήφισε η σημερινή γενιά των 25 - 30 χρόνων και πιο κάτω. Παιδιά που γαλουχήθηκαν με τη ΛΟΑΤΚΙ - βιγκαν κουλτούρα. Ξέρω τι σου λέω, έχω επαφή με αυτές τις ηλικιακές- κοινωνικές ομάδες χωρίς φυσικά να τους κρίνω. Δεν φταίνε τα παιδιά, αυτά διδάχθηκαν από την δάσκαλο που είναι η τηλεόραση και το ίντερνετ νύχτα μέρα. Ακόμα και η " νέα μουσική" τι προγραμματίζει τα παιδιά να σκέφτονται; Πουτανια, ομοφυλοφιλία, χρήση ουσιών, παρανομία... μαγκια κλανιά και κωλο φινιστρινι. Η κοινωνία πρέπει να γίνει πολτός πάση θυσία και αυτό τον πολτό βλέπουμε και αηδιαζουμε εμείς οι σημερινοί "μπουμερς". Θες να ρωτήσεις να μάθεις τι ποσοστό νεαρά παιδιά είναι με ηρεμιστικά; Παιδιά με μηδενικά πρόβλημα αέργοι καταθλιπτικοί; Θα εκπλαγείς αν το ψάξεις.
 
Back
Top