Έκθεση 2018 Κυνηγεσία


konstantinos

Moderator
Περιοχή
Κασος
θου κυριε φυλακη το στοματι μου. Να μείνει μεταξύ μας Κωνσταντίνε αλλά επωμισα και ένα μπερεττα .smashfrak.Προς το παρόν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα και λίγα σκυλιά στην Φιλανδία και μερικά στην Αμερική ;)
Κρυφός πόθος να υποθέσω :p
Με το καλό και παγκόσμια.
 
Περιοχή
Καλύβια Θορικού
Όνομα
Αλέξης
Καλησπέρα στην παρέα!

Σχετικά με τα της έκθεσης....οφείλω να παραδεχτώ όσους εκθέτες συμμετείχαν! Σε αυτούς τους καιρούς...κρατάνε την έκθεση ζωντανή...ακόμα και άν για πολλούς μοιάζει πλέον με παζάρι! Δεν έχει σημασία για εμένα...αφού η έκθεση παραμένει ζωντανή....και είναι μια γιορτή...και αφορμή για συνάντηση με φίλους και γνωστούς.
Εκπληκτικής ομορφιάς...που πραγματικά με ταξίδεψε... το περίπτερο της Περιφέρειας Πελλοπονήσου! Νόμιζα ότι ήμουν σε κυνηγότοπο!.....Το γουρουνόπουλο....νοστιμότατο!!
Στα ευχάριστα....η παρουσιά της νέας ένστολης....δασικής υπηρεσίας....η οποία τώρα μένει να αποδείξει ουσιαστικό έργο...και όχι να αποτελέσει μια ακόμη δημόσια υπηρεσία σε παρακμή. Επίσης η καμπάνια για τους άδειους κάλυκες από την θηροφυλακή!
Στα μελανά σημεία....βάζω τον μέσο όρο ηλικίας των επισκεπτών. Λίγα νέα παιδιά....και αυτό σημαίνει ότι το κυνήγι "μάλλον" δεν προσεκλύει νέους ανθρώπους. Τέλος...αν και καπνιστής...είναι απαράδεκτο...να βλέπεις τσιγάρα και καφέδες παντού...πόσο μάλλον από εκθέτες.
Εκθέτης...ή πωλητής με τσιγάρο στο στόμα...και να δείχνει τα προιόντα του είναι το λιγότερο απαράδεκτο.

Καλό Πάσχα σε όλους!!
 
Περιοχή
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Ειδε κανεις απο οσους πηγαν στην εκεθεση τις νέες παρουσιάσεις που ελεγε ο κ. Σωτηροπουλος;
Ειναι κατι καινουριο να μας ενημερωσετε και εμας που δεν παραβρεθηκαμε;

Εγώ μόνο αυτό το τσοκ είδα με τις σχισμές. Κάπου έγραψα γι'αυτό Αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο ποστ ήταν.
 
Top