Φοβήθηκα τους ΒιγκανΤην πέταξες έξω?
Φοβήθηκα τους ΒιγκανΤην πέταξες έξω?
Περαστικά ΚώσταΧθες έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου, για να πάω σήμερα το πρωί στην έκθεση με την ησυχία μου να το ευχαριστηθω χωρίς άγχος. Ε χθες το απόγευμα στις 7+ που τελείωνα, πήγα να φορτώσω κάτι ξύλα που είχα ξεκλαρισει από την Παρασκευή και με τσίμπησε σκορπιός. Δεν μπορώ να περιγράψω τι πόνο έχω τραβήξει και πονάω ακόμα. Να φοράτε δερμάτινα γάντια εργασίας όταν κάνετε τέτοιες δουλειές.
Αν σταματησουν να πηγαίνουν αντιπρόσωποι και πηγαίνουν μόνο έμποροι δεν θα είναι έκθεση, θα είναι bazaar. Δηλαδή παζάριΑυτό θα φανεί από το πώς ήταν η προσέλευση σχετικά με τις προηγούμενες χρονιές , αλλά και πώς πήγαν οι πωλήσεις των περιπτέρων, δυστυχώς οι αντιπροσωπείες την σνομπαρουν .Αν πάψει να γίνεται ετήσια η και τελείως θα είναι άλλη μια μεγάλη νίκη των αντικυνηγων .Και μετά καθόμαστε και λέμε τι φταίει .
Η στηρίζουμε αυτό που έχουμε με ελπίδα βελτίωσης στο μέλλον ,η ο καθένας για πάρτη του με γκρίνιες και αφορισμούς για τους άλλους.Αν σταματησουν να πηγαίνουν αντιπρόσωποι και πηγαίνουν μόνο έμποροι δεν θα είναι έκθεση, θα είναι bazaar. Δηλαδή παζάρι
Θα την φας όλη μόνος σου;;Όπως και να λέγεται το ίδιο τρώγεται Θοδωρη θα είμαι Καλιθεα στη Συγγρου Τετάρτη θα παω να παρω
Αναλόγως τις ορέξεις παντος την άλλη την καθάρισαΘα την φας όλη μόνος σου;;
ΥΓ: Τετάρτη είναι η μόνη μέρα που δεν μπορώ, είμαι εκτός Αθηνών!!!
Πάντως πριν παρθεί η απόφαση που να λέει ότι απαγορεύεται το ελεύθερο κυνήγι, θα έχουν φροντίσει νωρίτερα να βάζουν συνεχώς εμπόδια και να το κάνουν ασύμφορο και ψυχοφθόροΝαι όπως και να έχει δεν είναι κάτι άμεσο, άλλωστε μπορεί απλά να πέταξε ένα πυροτέχνημα, μιας και οι συζητήσεις περί ατσαλινων είναι και της μοδας
Άκουσα ότι τα προτεινόμενα ήταν τα 6mm XC, 277 Wolverine και 7x66 Von Hofe.Εχουν προτείνει όμως 3 διαμετρήματα ραβδωτών για τον αγριόχοιρο.
Τόσο χάλια πάνε οι δουλειές ρε Χάρη?στη Συγγρου Τετάρτη
Όποιος πεινάει, καρβέλια ονειρεύεταιΆκουσα ότι τα προτεινόμενα ήταν τα 6mm XC, 277 Wolverine και 7x66 Von Hofe.
Αληθεύει;![]()
Αστα γαματαΤόσο χάλια πάνε οι δουλειές ρε Χάρη?
Αστα γαματα
ήσουν με το λεωφορείο από Θεσσαλονίκη?Παιδιά δυστυχώς η έκθεση ήταν απελπισία σκέτη....λίγα περίπτερα κ καθόλου όπλα....κοινώς μάπα.. έκανα κ 500 χλμ....με λεωφορείο
Περαστικά σού φίλε μού...και προσοχή σε τέτοιες εργασίες στην ύπαιθρο..Μου έβαλαν στη φλέβα πέντε ορακια. Αντιβίωση, γαστροπροστασια, φενιστιλ, αποτελ , κορτιζόνη και μου έγραψαν για το σπίτι, παυσίπονα, κλαρισιντ αντιβίωση και χάπια κορτιζόνη.
Αμα μπλέξεις με επαγγελματίες του είδους....Τα κοψιδια στο Χαϊδάρι μετά ήταν all the money πάντως
Κωστα περαστικα φιλε !!!!!!! Την εχω αρπαξει και εγω την φολα πριν πολλα χρονια, εχει πολυ πονο φιλε, σε καταλαβαινω απολυτα !!Χθες έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου, για να πάω σήμερα το πρωί στην έκθεση με την ησυχία μου να το ευχαριστηθω χωρίς άγχος. Ε χθες το απόγευμα στις 7+ που τελείωνα, πήγα να φορτώσω κάτι ξύλα που είχα ξεκλαρισει από την Παρασκευή και με τσίμπησε σκορπιός. Δεν μπορώ να περιγράψω τι πόνο έχω τραβήξει και πονάω ακόμα. Να φοράτε δερμάτινα γάντια εργασίας όταν κάνετε τέτοιες δουλειές.
Αυτό με την ρεζερβοποιηση ακούγεται χρόνια...δε νομίζω όμως ότι η Ελλάδα θα επένδυε στον κυνηγετικό τουρισμό,άλλωστε κάτι τέτοιο θα μείωνε δραματικά τα έσοδα από τις κυνηγετικες άδειες που δε νομίζω ότι θα συνέφερε το κράτος.Πάντως πριν παρθεί η απόφαση που να λέει ότι απαγορεύεται το ελεύθερο κυνήγι, θα έχουν φροντίσει νωρίτερα να βάζουν συνεχώς εμπόδια και να το κάνουν ασύμφορο και ψυχοφθόρο
Το βλέπουμε ήδη να γίνεται,και αυτό το μέτρο σύμφωνα με αυτή την λογική θα περαστεί
Μετά θα έρθει η πλήρης ρεζερβοποίηση
Είδες ακόμα δεν ανέβασε