ΈΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022;

Δεν είχε εκθεσεις μορφολογίας σκυλων; πως γέμισαν άλλων αυτον τον χώρο;
Εχει καποιες ,αλλα πρεπει να ξερεις τι ωρα θα γινουν. Όση ώρα ήμουν εκεί είχε παρουσιάση για τα γαλλικά Μπρακ και μετά τον Νικολακόπουλο . Αλλο τίποτα δεν ξέρω αν έπαιξε μετα Εγώ έφυγα από εκεί γύρω στις 7:00.
Κάποιος έγιναν το πρωί και κάποιες αύριο Γενικά όμως δεν είχε κόσμο αυτό που έβλεπες άλλες χρονιές τον συνωστισμό αλλά δεν είχε και περίπτερα Τι να λέμε τώρα
 
Το μόνο καλό καλό της φετινής έκθεσης ήταν η συνάντηση με κάτι κοινούς γνωστούς που είχαμε χαθεί κ η κατάληξη σε μπυροκατανηξη κ καλή προβατίνα! Κατά τα της έκθεσης σκέτη απογοήτευση! Κάτι σαν πανηγύρι φάση! Κρίμα! Ελπίζω να μην τραβηχτούν πολύ συνάδελφοι από επαρχία γιατί δεν αξίζει την ταλαιπωρία κ τα έξοδα!
 
Οι επαγγελματίες του χώρου οι εισαγωγείς δεν τους ενδιαφέρει να δείξουν τα προϊόντα τους;
Χρήστο μου νομίζω πως δεν τούς ενδιαφέρει γιατί έχει μειωθεί δραματικά η αγοραστική δύναμη των περισσότερων Ελλήνων κ συν οι κυνηγοί λιγοστεψαμε υπερβολικά! Εγω
 
Τα καταστήματα είχαν φέρει όλο το εμπόρευμα τους μπας και ρευστοποιησουν τίποτα και μπράβο τους ,οι αντιπρόσωποι που είναι ;τόσο πολύ τους έχει τρομάξει η κατάσταση ; απόντες όπως απόντες ήταν με την απαγόρευση.
 
Ναι καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε! Δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον ξεπεσμο.. Γιατι κύριοι περί ξεπεσμο προκειτε. Λυπηρό φαινόμενο
Δεν μου έκανε καμία εντύπωση ούτε περίμενα κάτι καλύτερο .
Η έκθεση εδώ και αρκετά χρόνια άρχισε να είναι κάθε χρόνο και φτωχότερη.
Αρχισαν απουσιάζουν οι μεγάλοι του χώρου από πλευράς αντιπροσωπιών, άρχισαν να απουσιάζουν τα μεγάλα καταστήματα του χώρου , τώρα μεσολάβησαν τα δύο χρόνια με τον κοβιντ , οπότε αυτό δυσκόλεψε την κατάσταση γενικότερα και έτσι φτάσαμε σε μία πάρα πολύ φτωχή έκθεση . Πράγμα αναμενόμενο.
 
Χρήστο μου νομίζω πως δεν τούς ενδιαφέρει γιατί έχει μειωθεί δραματικά η αγοραστική δύναμη των περισσότερων Ελλήνων κ συν οι κυνηγοί λιγοστεψαμε υπερβολικά! Εγω
Παρατήρησα τους συναδέλφους κ εμένα μαζί πολύ μαζεμένους στις αγορές τους! Όλοι με μία σακουλιτσα γυροφερναν! Λέτε να μην το ξέρουν οι μεγάλες εταιρείες? Για ποιο λόγο να μπουν σε έξοδα κ ταλαιπωρία αφού τα κάνουν όλα από τα σάιτ τούς κ τα μικρομάγαζα? Ας κάνουν άλλοι την λάντζα!
 
Ρε παιδιά πήγα και σε 15 λεπτά το είχα γυρίσει όλο και έφυγα. Πως να προσελκύσει κόσμο και μάλιστα να καθίσει με τις ώρες για να δει και τα διάφορα events αν δεν έχει περίπτερα να απασχολήσει τον κόσμο; Πιστεύω ότι ευθύνη έχουν και οι διοργανωτές. Ίσως δεν έδωσαν κάποιο κίνητρο και στους καταστηματάρχες να έρθουν. Μου αρέσει που παρακαλούσαν τον κόσμο να έρθει για να κάνουμε μπούγιο για τους υπουργούς .
 
Ναι για τους υπουργούς που μας κοψαν το κυνηγι κ που ψήφισαν το νομοσχέδιο αργος... Να ειμαστε λοιπόν πολύ περήφανοι..... Εγω παντως δεν ξεχνώ ότι μου κοψαν το κυνηγι δεν μου επέστρεψαν τα λεφτά της άδειας κ ο μητσοτακουμ έκανε βόλτες στην Πάρνηθα.
Το αντίθετο έλεγαν στο Κ&Κ. Να κάνουμε δηλαδή μπούγιο για να δείξουμε ότι είμαστε υπολογίσιμος αριθμός ώστε να μην μας αγνοούν.
 
Να παμε στην άδεια έκθεση για να δούνε κόσμο οι υπουργοί κ να χαιρετιουνται με την προεδραρα μας κ τους παρατεχαμενους.. Οχι ρε συνάδελφε..
και εγώ μαζί σου. Ούτε τους πάω ούτε με ενδιαφέρουν ούτε ήταν αυτός ο λόγος που πήγα. Αυτό έλεγαν πάντως στην Κ&Κ.
Πάντως αν θέλεις την γνώμη μου από τις άδειες δεν βγάζουν και κανένα σοβαρό υπολογίσιμο και αξιόλογο ποσό στην κυβέρνηση. Μπροστά σε αυτά που βγάζουν από την φορολογιση στα καύσιμα και την φορολόγιση γενικά και από τα τέλη κυκλοφορίας αυτά των αδειών είναι ψίχουλα πραγματικά.
 
Μιλαω για τους υπολογισιμούς ψήφους συνάδελφε.. Δεν το μέτρησα οικονομικά, εχεις απόλυτο δικιο όμως αφού ο υπουργός οικονομικών δήλωσε ότι ο προϋπολογισμός της χώρας βασίζεται στον φόρο των καυσίμων...
ακόμη και σε ψήφους όμως θα σε προσεγγίσουν με πιο φλέγοντα και πιο σημαντικά θέματα από ότι το κυνήγι όπως εργασιακά κλπ. οπότε και πάλι δεν θα σε χάσουν. Οπότε δεν τους νοιάζει και τόσο νομίζω. Γιατί κανένας δεν ψηφίζει με βάση αυτά που υποσχονται για το κυνήγι. Αλλά και αυτό να συνέβαινε δεν είμαστε υπολογίσιμη δύναμη νομίζω. Πολύ περισσότεροι είναι οι οικολόγοι και φιλοζωοι παρά εμείς. Οπότε θα πάνε προς το μέρος τους.
 
Πολύ, αλλά μπροστά τους θα το βρουν ...
Κατάλαβαν τι θα επακολουθήσει και δεν μπήκαν στον κόπο αλλά όπως και να έχει οι μεγάλοι του χώρου έπρεπε να είναι παρόντες, δεν υπάρχει δικαιολογία
Όπως παλιότερα δεν θα ήταν η προσέλευση λόγω συνθηκών αλλά μόνο την Αθήνα να βάλεις έχει δεκάδες χιλιάδες κυνηγούς
 
Επισκέφτηκα την έκθεση Σάββατο πρωί προς μεσημέρι.
Δε συγκρίνεται βέβαια με τα "παλαιά χρόνια" αλλά αναλόγως των γνωστών δυσμενών συνθηκών δεν ήταν άσχημα.

Οι εταιρίες και τα μεγάλα καταστήματα του χώρου σταθμίζουν τα συν και τα πλην από τη συμμετοχή τους.
Στα πλην, προφανώς είναι το κόστος ενοικίασης περιπτέρου, τυχόν άλλα κόστη, μεταφορικά, κατασκευές, μακέτες κλπ, καθώς και όλη η φασαρία για την προετοιμασία, να ξεκουβαλήσουν την πραμάτειά τους, να απασχολήσουν το προσωπικό τους εκτός ωραρίου κλπ.
Στα συν είναι οι όποιες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης, καθώς και η διαφήμιση.
Για τις περισσότερες εταιρίες η ζυγαριά έγειρε προς τη μη συμμετοχή. Φαίνεται ότι το διαδίκτυο έχει επηρεάσει και αυτή την αγορά, καθώς ένα σημαντικό ποσοστό των κυνηγών έχει εξοικειωθεί με τις αγορές μέσω του διαδικτύου και δεν έχει τόσο ανάγκη την έκθεση. Αυτά βεβαίως τα γνωρίζουν καλύτερα από εμάς οι εταιρίες.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που πήραν το ρίσκο και τόλμησαν, καθώς και σε όσες εταιρίες συμμετείχαν.

Το αν αξίζει να έρθει κάποιος από 100, 200 ή περισσότερα χλμ μακριά, είναι μια υποκειμενική απόφαση... Η καλή παρέα (και το μοίρασμα των εξόδων), η συνάντηση με γνωστούς και φίλους, ακόμα και η ταβέρνα μετά από την έκθεση, αποτελούν ακόμα ένα σημαντικό κίνητρο για πολλούς.
Εγώ πήγα με τον γιο μου, χαζέψαμε την έκθεση, συνάντησα και μίλησα με αρκετούς παλιούς γνωστούς και δεν το μετάνιωσα.
 
Από επαρχία δεν αξίζει να πάει κάποιος με τίποτα. Μόνο ρούχα είχε και η beretta ήταν εκεί. Με τα φυσίγγια ήταν ο jordan και oκαραμανιδης που δεν καταλαβαίνω τι έκαναν εκεί αφού τιμές δεν ξέρανε να σου πούνε τίποτα, ότι θα ακριβηνουν, χερο πολύ, τίποτα η ποιο φτωχή έκθεση ever. (είχε video wall και το τρυγόνι θα το κυνηγήσουμε όπως πέρσι μαζί με άλλες 8χωρες)
 
Back
Top