- Όνομα
- Αλεξανδρος
Ναι αυτα.Το σκεφτομαι ακομα.Υπαρχει κανεις που να τα εχει δοκιμασει?Αξιζουν?
Ναι αυτα.Το σκεφτομαι ακομα.Υπαρχει κανεις που να τα εχει δοκιμασει?Αξιζουν?
Ναι,ισχυει!!Kάπου διάβασα ότι τα άρβυλα της Beretta τα φτιάχνει φασόν η Crispi;
Πάρε μου ένα ζευγάρι να τα δοκιμάσω κι αν βγουν καλά σου λέω να πάρεις κι εσύ έναΝαι αυτα.Το σκεφτομαι ακομα.Υπαρχει κανεις που να τα εχει δοκιμασει?Αξιζουν?
Πως δεν το σκεφτηκα πρωτος αυτο?Πάρε μου ένα ζευγάρι να τα δοκιμάσω κι αν βγουν καλά σου λέω να πάρεις κι εσύ ένα![]()
Ακριβώς έτσι βάζεις το mail σου απο κατω σε ενα κουτάκι που έχει και σε ειδοποιεί οταν το προϊόν ειναι παλι διαθέσιμοΚαλησπέρα νομίζω λέει out off stock δλδ δεν υπάρχει δεν ξέρω αγγλικά αλλά αυτό νομίζω.
Μόλις πέτυχα -και χτύπησα- τα Meindl Paradiso σε πολύ καλή τιμή στο γερμανικό Amazon,
View attachment 14648
133 ευρώ και 6 μεταφορικά!
Τα αναμένω εναγωνίως για να τα συγκρίνω με τα Lowa Renegade που έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τα Meindl και σ'αυτή την τιμή δεν νομίζω ότι είναι λάθος αγορά...
Καλορίζικα και καλοφορετα φίλε τα πατουμενα!!!!
πολυ καλη τιμη. στη χειροτερη να μην ειναι πολυ φρεσκια η σολα και να σου βγαλει μονο δυο χρονια , με 60 Ε σολιασμα vibram ,παλι εξαιρετικο αρβυλο θα εχεις με συνολο 200 Ε
Τελικά η ημερομηνία παραγωγής αναγράφεται στο κουτί:Ξέρει κανείς αν φαίνεται κάπου η ημερομηνία παραγωγής;
Καλοφορετα Παντελή, σου ήρθαν και πάνω στην ώρα για δώρο!
Ωραία μποτάκια ρε μπαγάσα!!!
Καλοφορετα Παντελη,καλα κυνηγια σου ευχομαι!!!
Τά πήρες ένα νούμερο μεγαλύτερο?Ευτυχώς, όλα καλά! Γιατί μιά αγωνία, λόγω πολύ χαμηλής τιμής την είχα....
Και είναι παραγωγής Νοέμβριος 2018, ενάμισυ έτους, μια πενταετία ακόμα ( με τη δικιά μου χρήση) θα αντέξουν σίγουρα !
Τελικά η ημερομηνία παραγωγής αναγράφεται στο κουτί:
View attachment 14770
Ναι, τα πήρα 46 (11 UK) αλλά ενώ στο μήκος φαίνεται ότι είναι 46άρι, τα αισθάνομαι στο φάρδος σαν άνετο 45, ακόμα καλύτερα δηλαδή!Τά πήρες ένα νούμερο μεγαλύτερο?
τέλεια. ειναι πολυ ωραιο αρβυλο. λιωστα με το δικο σου ρυθμο.Ευτυχώς, όλα καλά! Γιατί μιά αγωνία, λόγω πολύ χαμηλής τιμής την είχα....
Και είναι παραγωγής Νοέμβριος 2018, ενάμισυ έτους, μια πενταετία ακόμα ( με τη δικιά μου χρήση) θα αντέξουν σίγουρα !
Τελικά η ημερομηνία παραγωγής αναγράφεται στο κουτί:
View attachment 14770