Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η παραιτηση Κοτζιά δεν λέει απολύτως τίποτα. Ήταν ικανότατος να επιτελεσει της εντολές της κυβέρνησης και να θέσει το μακεδονικό στην ημερίδα διάταξη. Αφού η προτάσεις που υπάρχουν είναι εντός των των τειχών και των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και ΕΕ στην περιοχή ... Οπότε??
 
Η παραιτηση Κοτζιά δεν λέει απολύτως τίποτα. Ήταν ικανότατος να επιτελεσει της εντολές της κυβέρνησης και να θέσει το μακεδονικό στην ημερίδα διάταξη. Αφού η προτάσεις που υπάρχουν είναι εντός των των τειχών και των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και ΕΕ στην περιοχή ... Οπότε??
Ισως να γλιτωσαμε απο ενα επιπλεον πουλημενο τομαρι
 
Τον πατερα μου τον εδενε η γιαγιά του από το ποδι στον αστράγαλο στην καρέκλα της όταν ήταν νήπιο, γιατί ήταν απίστευτα υπερκινητικός. μετά τα πέντε του ήταν όλη μέρα εκτός σπιτιού και μαζευοταν βράδυ.αλλες εποχές
 
Κάποιοι ανακάλυψαν τώρα ξαφνικά, τον "βόθρο" που υπάρχει στο πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.Αλλά μπορει και να έχουν κάψει τους αισθητήρες όσφρησης τους απο τους πολλούς βόθρους και τις αναθυμιάσεις τους ,που υπάρχουν σ αυτή τη χώρα.

Σε μια χώρα που κάποιοι επι σειρά ετών κλείνουν τα ματια στην διαφθορά , είτε γιατί βολεύονται συντεχνιακά, είτε γιατι τους εξυπηρετεί σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει και ενα υπουργείο που μαζι με τους όποιους υπεύθυνους των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που απλά δεν κανουν απολύτως τίποτα.
Τα μαγαζάκια καθηγητών υπαλλήλων καθώς και οι οργανώσεις με κοματικο καθαρα χαρακτήρα, υπάρχουν και αλωνίζουν .Sex,χρήμα και ψήφος τα ανταλλάγματα.Απλά αίσχος .Βρώμα και δυσοδία.
Τα περι αξιολόγησης των καθηγητών ακούγονται χρονια τώρα.Αλήθεια ετσι οπως ειναι δομημένο το σύστημα ,απο ποιούς ;; και απο κει και περα ;
Αρχ....για ρήξη δεν εχει κανείς.Γι αυτο και δεν θα αλλάξει ίποτα και ποτε σ αυτή τη χώρα.
Δυο μου παιδια πέρασαν απ αυτούς τους χώρους και με όσα εζησαν , το μόνο που δεν ένιωσαν είναι ο σεβασμός για αυτο το σύστημα εκπαίδευσης που ειχαν μπροστά τους. Για να μην το χαρακτηρίσω διαφορετικά.
Τώρα ήρθε κι έσκασε το θεμα με τον εν λόγω "κύριο" καθηγητή και το καναμε βούκινο.
Το θεμα βρώμαγε χρόνια αλλά κανεις δεν έκανε αυτό που έπρεπε . Απλά εκλειναν τα μάτια .Αντιθέτως δε, θα τον ανακύρησαν και διδάκτορα !!!
Συγχαρητήρια στο μπουρδελισταν !

https://www.google.gr/amp/s/www.new...akelaki-kai-ton-synergon-toy.6655675.amp.html
Γνωστό μου τον έκοβε συνέχεια μέχρι που αναγκάστηκε και του πήγε μια νταμιτζανα λάδι 200αρι αν θυμάμαι καλά. Τον είχε κόψει 4 φορές. Όλοι τον ξέραν στις Σέρρες τι ητανε
 

Πάρα πολύ ωραίο βίντεο... Κρύβει κάπως την εγκατάλειψη και τις ελλείψεις του στρατεύματος...

Ελπίζω να μπορέσουμε εκεί πάνω να πούμε Μολών Λαβέ στους Μογγόλους αν χρειαστεί και να μην πουληθούν τα πάντα πιο πριν...

Υ.Γ.: Στο 7:26 είναι τσίχλα αυτό που περνά μπροστά στην κάμερα ή τα μάτια μου κάνουν πουλάκια;
 
Last edited:
Δύο αβατα υπάρχουν στο ελληνικό κράτος.το αγιον όρος και τα πανεπιστήμια.για να διωχθεί καθηγητής από την έδρα του πρέπει να το αποφασίσει ο Άρειος πάγος! Ειναι κράτος εν κράτει.δυστυχως
 

Πάρα πολύ ωραίο βίντεο... Κρύβει κάπως την εγκατάλειψη και τις ελλείψεις του στρατεύματος...

Ελπίζω να μπορέσουμε εκεί πάνω να πούμε Μολών Λαβέ στους Μογγόλους αν χρειαστεί και να μην πουληθούν τα πάντα πιο πριν...
Σε δυο ασκήσεις Παρμενίων έχω συμμετάσχει ως επίστρατος πάνω στον Έβρο, στον Χανδρά (το λεγόμενο τριεθνές). Άλλα κόλπα...
 
Μα πόσο Μαλαξ μπορεί να είσαι
από την στιγμή που έχεις σπουδασει
έχεις διοριστεί στην αστυνομία
παίρνεις βρέξει χιονίσει για όλη σου την ζωή μισθό και ένσημο
και κοιτάς να βγάλεις μαύρα φράγκα
ληστεύοντας Πακιστανούς ?
Τι θα κερδίσεις 500-1000-2000 ευρώ ?
Την θέση που έχεις δεν την σκέφτεσαι την στολή που φοράς ?
Άλλοι φιλάνε κατουρημενες ποδιές για να διοριστούν
Συνελήφθη ο αστυνομικός που εντοπίστηκε δεμένος από Πακιστανούς!

838540
Με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία συνελήφθη από συναδέλφους του ο 34χρονος αστυνομικός, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος από Πακιστανούς σε διαμέρισμα της Νίκαιας.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μελέτησαν προσεκτικά τα δεδομένα της υπόθεσης πριν περάσουν χειροπέδες στον αστυνομικό, η εκδοχή του οποίου για τα γεγονότα είναι εντελώς διαφορετική από των Πακιστανών.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν γείτονας των Πακιστανών ειδοποίησε την αστυνομία για φασαρία και φωνές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών.

Αφού τους απώθησαν, μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν δεμένο, φιμωμένο και χτυπημένο τον συνάδελφό τους, καθώς επίσης και έξι άνδρες πακιστανικής καταγωγής.

Στις καταθέσεις τους, οι ένοικοι του σπιτιού υποστήριξαν ότι ο αστυνομικός και ακόμη τρία άτομα εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι τους, τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους και έκλεψαν χρήματα και καπνικά προϊόντα.
Οι τρεις από τους δράστες έφυγαν, ωστόσο πριν περάσει το κατώφλι της πόρτας, ο αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από έναν εκ των Πακιστανών, ο οποίος κατάφερε να λυθεί.

Στη συνέχεια κι αφού απελευθερώθηκαν και οι υπόλοιποι, ακινητοποίησαν και ξυλοκόπησαν τον 34χρονο αστυνομικό, πριν τελικά εισβάλουν στο διαμέρισμα οι της ΔΙΑΣ και το επεισόδιο λήξει.

Τι υποστήριξε ο αστυνομικός
Ο αστυνομικός, αντίθετα, υποστήριξε ότι μπήκε στο διαμέρισμα, αν και εκτός υπηρεσίας, γιατί αντιλήφθηκε ότι οι Πακιστανοί «είχαν παράνομη δραστηριότητα», κίνησε όμως υποψίες όταν αδυνατούσε να απαντήσει σε δύο απλά ερωτήματα: Για ποιο λόγο δεν ειδοποίησε ποτέ την Άμεση Δράση και γιατί δεν ζήτησε ενισχύσεις όταν διαπίστωσε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.


Σύμφωνα με το CNN, φέρεται να κατέθεσε: «…Προσπάθησα να φύγω αλλά η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ούτε πόμολο. Οι Πακιστανοί με χτυπούσαν συνεχώς με κλωτσιές, μπουνιές και τέλος με ακινητοποίησαν και με έδεσαν, ενώ με ένα μαχαίρι μου έκοβαν το αυτί. Όλα άρχισαν όταν την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι μου κατάλαβα να γίνεται μία φασαρία κάτω από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Τους φώναξα "αστυνομία" και τότε αυτοί αρχικά μου επιτέθηκαν και μετά άρχισαν να τρέχουν…».
 
Τι γνώμη έχετε για την υπόθεση Κασόγκι; Γιατί το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, τεμαχίζει τους αντιφρονούντες; Υπάρχουν τέτοιοι στην Σαουδική Αραβία και τι μπορεί να εκφράζει ή άλλη άποψη σε ένα τέτοιο κράτος. Δεν είναι όλοι πάμπλουτοι; think
 
ίσα ίσα αν είναι όλοι πάμπλουτοι έχουν περισσότερους λόγους να αλληλοτεμαχιστούν... θεωρώ...
εν πάσει περιπτώσει -επειδή τελώ και σε σχετική πνευματική σύγχυση λόγω κλινικής- δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει έναν μη Σαουδάραβα αυτή η υπόθεση, αν εξαιρέσουμε το <<ανθρωπιστικό>> κομμάτι της στυγερής δολοφονίας ενός ανθρώπου
τουτέστιν γτ να βασανίσω το μυαλό μου να αποκτήσω γνώμη για την υπόθεση... σε τι θα με βοηθήσει (νοητικά) σε σχέση με την ελληνική και προσωπική καθημερινότητα
 
Ο βίος και η η πολιτεία του ζευγαριού που από χθες το βράδυ πέρασε την πόρτα της φυλακής - Οι σπουδές, η πολιτική, ο γάμος, ο "απότομος" πλουτισμός και λίστα Λαγκάρντ.
Γεννημένος στο Παρίσι από γονείς διακεκριμένους νομικούς, ο Γιάννος Παπαντωνίου είχε πάντα κοσμοπολίτικο αέρα, ενώ και οι σπουδές του στα πανεπιστήμια Αθηνών, Ουισκόνσιν και Σορβόννης, όπως και το διδακτορικό του στο Κέιμπριτζ, του άνοιγαν πάντα δρόμους στο εξωτερικό για συνέδρια, διαλέξεις και μαθήματα σε ξένα πανεπιστήμια.

Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στις τάξεις του ΚΚΕ Εσωτερικού μέχρι το 1980, οπότε και δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος είχε ενθουσιαστεί από μία επιστημονική δημοσίευσή του για την ειδική σχέση της Ελλάδας με την τότε ΕΟΚ.

Το 1981 εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε βουλευτής Α΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1989 (Ιουνίου), του 1990, του 1993, του 1996, του 2000 και του 2004. Στις 15 Νοεμβρίου 1988 αντικατέστησε στη Βουλή τον παραιτηθέντα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Λάζαρη. Διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Οικονομίας από το 1994, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών από το 1996 έως τον Οκτώβριο του 2001, και Υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Οκτώβριο του 2001 έως το Μάρτιο του 2004.
Θεωρείται ο εκφραστής της ελληνικής οικονομικής πολιτικής για την ένταξη στην ΟΝΕ. Για το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 ο Γιάννος Παπαντωνίου ήταν Επισκέπτης Καθηγητής στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου στο London School of Economics and Political Science.
Με κάθε ευκαιρία ενεργοποιούσε και το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής, του οποίου είναι πρόεδρος. Μέσω αυτού διοργάνωνε σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας συνέδρια, στα οποία προσκαλούσε καθηγητές από το εξωτερικό και σημαντικές προσωπικότητες, για να προσδώσουν το απαιτούμενο κύρος. Ο ίδιος έχει αναπτύξει κατ’ επανάληψη στα συνέδρια αυτά τις απόψεις του για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, επιρρίπτοντας ευθύνες συνολικά στις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.
Η μετακόμιση στην Ελβετία
Η εποχή πάντως που έκανε τις βόλτες του στην Κηφισιά για δείπνα σε ακριβά εστιατόρια και περνούσε τα καλοκαίρια του στη Σύρο µε τη συντροφιά φίλων του από την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή πέρασε ανεπιστρεπτί τα τελευταία χρόνια.

Μαζί µε τη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου, άφησαν πίσω τους το επιβλητικό σπίτι της Κηφισιάς, στο οποίο ζούσαν εδώ και πολλά χρόνια, και άνοιξαν νέα σελίδα, μετακομίζοντας στην Ελβετία, τη χώρα που είχαν επιλέξει για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, οι οποίοι τους έχουν βάλει τώρα στη δίνη του κυκλώνα.

Το ζευγάρι από το 2017 διέμενε σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Γενεύης, στο καντόνι Champel μαζί με τον γιο τους Ιάσονα που επίσης σπουδάζει στην πόλη.

Η Σταυρούλα Κουράκου ήταν γραμματέας του Γιάννου Παπαντωνίου. Παντρεύτηκαν μετά την απώλεια της πρώτης του συζύγου Λίας Καρτάλη, η οποία καταγόταν από την επώνυμη ευκατάστατη οικογένεια του Βόλου και η οποία, κατά γενική ομολογία, ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε όσο κανένας άλλος σε ένα σημαντικό τμήμα της επιτυχημένης διαδρομής και της ανάδειξης του Γιάννου Παπαντωνίου.

Το "παλάτι" της Κηφισιάς, τα υπόλοιπα ακίνητα και η "μουρμούρα"
Ως το 1995 ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν είχε δώσει αφορμή για δυσμενή σχόλια για την οικονομική του κατάσταση. Την περίοδο πρωθυπουργίας του Κώστα Σημίτη ο Γιάννος Παπαντωνίου χρίστηκε τσάρος της Οικονομίας και βρέθηκε στην παντοδύναμη και καίρια θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Τα πρώτα σχόλια για την περιουσία του εμφανίστηκαν όταν το ζευγάρι απέκτησε ένα ακίνητο στην Κάτω Κηφισιά, το οποίο χαρακτηρίσθηκε παλάτι.

Σε ένα οικόπεδο 447,59 τ.μ. που αγοράσθηκε το 1998 με τίμημα 40 εκατ. δραχμές χτίστηκε πολυτελής τριώροφη κατασκευή με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Επίσης, το 2002 ο Γιάννος Παπαντωνίου αγοράζει στη Σύρο στη θέση Τρία Λαγγόνια 5 στρέμματα και ένα ημιτελές κτίσμα, τα οποία μαζί με την άδεια του κτίσματος ανήκουν στη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου.

Σε αυτόν το χώρο, ο πρώην υπουργός έχτισε το 2006 μια πανέμορφη διώροφη βίλα 224 τ.μ., η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι αξίας 4 εκατ. ευρώ. Εκείνη την εποχή είχαν γραφεί σχόλια ότι σχεδίαζε να φτιάξει και ιδιωτικό λιμάνι κάτω από την διώροφη βίλα.

Η πώληση της βίλας στη Σύρο έγινε το 2016. Αγοράστηκε έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ από Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία που, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Παπαντωνίου στη Γαλλία τα χρήματα.

Οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού, αφού έκαναν ελάχιστες μετατροπές στο εσωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο, το βάφτισαν «Βlueros» και το νοικιάζουν μέσω διεθνών ιστοσελίδων, με το ενοίκιο να ξεπερνάει κατά τη high season τις 3.000 ευρώ τη βραδιά.

Τέλος, στην παραπάνω ακίνητη περιουσία του κ. Παπαντωνίου είναι γνωστά ακόμα τρία διαμερίσματα, τα οποία βρίσκονται στην οδό Αμερικής, στο Κολωνάκι. Στο ένα από αυτά, πολυτελέστατης κατασκευής, ο Γιάννος Παπαντωνίου είχε στήσει τα τελευταία χρόνια το επιτελείο του.

Το όνομα της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ δίπλα σε 1,3 … εκατομμύρια ευρώ , χρήματα που σύμφωνα με το ζεύγος είχε δώσει ο πρώην σύζυγός της ως καταπίστευμα των παιδιών τους. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο ο Γιάννος Παπαντωνίου διαρρήγνυε τα ιμάτια του ότι το όνομα στη λίστα δεν ήταν της συζύγου του αλλά επρόκειτο περί συνωνυμίας. Λίγο καιρό μετά κάνει… στροφή 180 μοιρών στους ισχυρισμούς του και παραδέχεται ότι επρόκειτο για χρήματα που είχαν κατατεθεί από τον πρώην σύζυγό της στην Ελβετία για τα παιδιά τους.

Χθες, η δικαιοσύνη έκρινε προσωρινά κρατούμενους τον ίδιο και τη σύζυγό του ύστερα από μαραθώνιες απολογίες.

https://www.news247.gr/politiki/gia...home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1
 
Εχουν ζήσει τόσο χορτασμένοι απ οτι μπορεί να προσφέρει το χρήμα εχουν τόσο backup απο αναμνήσεις που τους φτάνει και στη φυλακή να πανε..αλοιμονο απο μας που κι εκει μεσα θα τους ταΐζουμε ..

Πραγματικά θα προτιμούσα να τους άφηναν με τα ρούχα που φορούν μονο και ας μην πηγαγαιναν φυλακή!

πραγματικά με καλύψατε.....δέσμευση περιουσίας και έξω στο δρόμο....αλλά είναι πολλοί και θα γεμίσουμε βρωμιά τους δρόμους μας....
 
Πραγματικά θα προτιμούσα να τους άφηναν με τα ρούχα που φορούν μονο και ας μην πηγαγαιναν φυλακή!

πραγματικά με καλύψατε.....δέσμευση περιουσίας και έξω στο δρόμο....αλλά είναι πολλοί και θα γεμίσουμε βρωμιά τους δρόμους μας....
θα ήθελα να τους στείλουν να δουλεύουν μαζί μου στον καύσωνα και τ αγιάζι και να κάνουν ότι εγώ ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω :)
 
Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο ομογενής που ύψωσε την Ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο


Την είδηση ότι ο Έλληνας ομογενής έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά μεταδίδουν αυτή την ώρα Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, επικαλούμενα ανακοίνωση της αστυνομίας - Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, όταν αρνήθηκε να παραδοθεί - Δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος

Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ο ομογενής, Κωσταντίνος Κατσιφάς που φέρεται να ύψωσε την Ελληνική σημαία το μεσημέρι της Κυριακής στο χωρίο Βουλιαράτι, στο Αργυρόκαστρο.
Συγκεκριμένα ο Κωσταντίνος Κατσιφάς, ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η αλβανική αστυνομία ωστόσο την κατέβασε λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αλβανικών ΜΜΕ.


Όπως αναφέρουν τα Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ομογενής πυροβόλησε και κατά των Ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας.
Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας, αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος, από ελεύθερο σκοπευτή.
Μεγάλη κινητοποίηση από την Αλβανική αστυνομία
Η ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας



nekorss.png


Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας πρόκειται για τον 35χρονο Κωσταντίνο Κατσιφά με καταγωγή από τα Ιωάννινα, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.


albas.jpg


Μάλιστα πολλά Μέσα της Αλβανίας, δημοσιεύουν αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε. «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη..... Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».
 
Οι Αλβανοί είναι -φυσιολογικώς- κυρίαρχοι μέσα στο κράτος τους. Εδώ αν γινόταν το αντίστροφο, θα ήμασταν ρατσιστές, φασίστες κλπ κλπ
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο γεγονός, μακάρι να είναι η τελευταία...
Καλή ανάπαυση στο παλληκάρι.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top