Συρτή (Αφρού & Βυθού)

Τώρα εδω σε εμας είναι η εποχη των κυνηγών ο παππούς μου εδώ Χαλκίδα έβγαλε 8 χθες το κόλπο είναι τον πρώτο που πιάνεις να τον αφήσεις μέσα μου είπε!!!
 
Last edited:
Τώρα εδω σε εμας είναι η εποχη των κυνηγών ο παππούς μου εδώ Χαλκίδα έβγαλε 8 χθες το κόλπο είναι τον πρώτο που πιάνεις να τον αφήσεις μέσα μου είπε!!!
τον πρωτο που πιανεις τον δενεις απο τα βραγχια για να μη φυγει και τον βαζεις παλι μεσα για να μαζεψεις το κοπαδι. μετα αρχιζει το παρτυ.....
 
Έχω μέρες να σας βαλω λίγο από θάλασσα...
Προσπαθώ να αδειάσω την θάλασσα από τα μαναλια αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα...
Πολύ καλη χρονία με αυτά φετος...
IUnJHUf.jpg
 
Πολύ ωραία Χρήστο. Κοίτα μονο με τη φορά που έχει πάρει τη Δευτέρα μη πάρεις το καλάμι στο καρτέρι .sarcastic.
Φίλε δεν θα το πιστέψεις μια μερα το έπαθα,άκου τώρα.Ημουνα με τον αδερφό ένα πρωί και πηγαίναμε για παπιά εκει που ήμασταν ετοιμη στα αυτοκίνητα τον βλέπω να λύνεται στα γελια,ρε μαλακά μου λέει αντί να βάλεις το όπλο στη γαιτα (είναι η βάρκα που πάμε μέσα στο βάλτο)εχεις βάλει το καλάμι,από συνήθεια αντί να πάρω την καραμπίνα πήρα το καλάμι,όλη την υπόλοιπη μέρα γελαγα μόνος μου....
 
Ωραίος... τι ψάρια είναι ακριβώς;
Το ψάρι λέγεται κυνηγός. Είναι πραγματικός κυνηγός της θάλασσας, αφρόψαρο, που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους ψαράδες της συρτής. Στο μαγείρεμα του το προτιμάω στο φούρνο με πολύ ντομάτα από πάνω, πιπεριές και λαδάκι, γιατί είναι λίγο σφιχτό το κρέας του , και γίνεται αρκετά νόστιμο.
http://www.meganisitimes.gr/2011/12/04/o-θαλασσινός-επισκέπτης-του-φθινοπώρο/
 
Back
Top