Spinning

Θελω να δουλεψω light ψαρακια κ σιλικονες.πχ κοκκαλια κ τονοειδη κ οτι αλλο βαρεσει...εχω ηδη ενα καλαμι 10-45 οποτς θελω κατι λαιτ.
Μετα απο ψαξιμο κατεληξα στο mpp soft lure στα 7-23γρ...Μου τ προτειναν και τα παιδια εδω..Οτι πιο εξειδικευμενο υπαρχει για σιλικονες..Δουλευει καλα και τα ψαρακια αλλα πιστεψε με,για τα ψαρια που θες,δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω απο σιλικονες...Αντε και κανα πλανο..Ειναι και πιο φθηνο απο το οκουμα που ποσταρες..Υπαρχουν και βιντεακια στο youtube..Εξαιρετικο καλαμι..
 
Το σετακι mpp soft lure μαζι με daiwa exceler lt 2500 ειναι ετοιμο για αγορα την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι Αθηνα..Κανα καλο νημα να τα συνδυασω;Τα λεφτα για το νημα δεν με απασχολουν,αρκει να ειναι καλο και να μην εχω θεματα με τουφες..
 
Εγώ δουλεύω το oceanic team power jigging οκτακλωνο κ πραγματικά είναι απροβληματιστο κ τρομερά ανθεκτικό...
Αυτο ειχα τσεκαρει και γω Αρη,απλα δεν αναφερεται σε τι διαμετρους βγαινει
https://fishingplanet.gr/index.php?...lter=MANUFFUNAM=Oceanic+Team=37=Κατασκευαστής
Θα ηθελα κατι σε λεπτη διαμετρο..Να μπορω να το συνδυασω με παραμαλο seaguar grandmax fluoro σε 0,218 ή 0,235..
 
Last edited:
Οταν λες δεν σου πηγαινε;
Δεν μου άρεσε έτσι όπως ξετυλίγοταν και έπρεπε να αλλάξω τα δαχτυλίδια στον μηχανισμό για να πάει εκεί που θέλω. Πήρα της ίδιας εταιρείας το 8κλωνο αλλά δεν. Έχει βγαι και 12κλωνο αλλά είναι ακριβό και δεν το έχω πάρει.
 
Το σετακι mpp soft lure μαζι με daiwa exceler lt 2500 ειναι ετοιμο για αγορα την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι Αθηνα..Κανα καλο νημα να τα συνδυασω;Τα λεφτα για το νημα δεν με απασχολουν,αρκει να ειναι καλο και να μην εχω θεματα με τουφες..
Θοδωρή αυτό το σετακι στα ποσά € βγαινει;
Είδα πολύ καλά λόγια εδώ και έχω μπει λίγο στην πρίζα.fishing.
 
Τεο δεν ξέρω αν έχεις ξαναασχοληθει με την τεχνική αλλά είναι επιμονή αρκετά για τη μέση...
Τώρα μου καμες την καρδιά χωματόδρομο.:(
Έλεγα να πάρω ένα καλαμάκι για καμία ελαφριά συρτή αφρού από τη βάρκα και να δοκιμάσω την τεχνική και ψάχνω για κάτι οικονομικό
 
Αν μιλάμε κ για βάρκα αλλάζει το πράγμα... Τωρα τι να σου πω κάθε περίπτωση είναι κ διαφορετική βέβαια, εμένα πάντως παραπονιεται η μέση μου μετά από ένα 3ώρο spinning ας πούμε κ φοράω ζώνη τον τελευταίο καιρό...
Φίλε Αλέξανδρε εσύ που είσαι κ ορθοπεδικός κ άνθρωπος της φύσης είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για όλους μας... ;) γιατί και την κυλη την παντρεύεσαι κ οι υπαιθριες δραστηριότητες δεν κόβονται οπότε καταλαβαίνεις καλύτερα... :)
 
Και εμείς τι θα κάνουμε φίλε Άρη κλέφτες θα γίνουμε?(ορθοπεδικός γαρ)πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ κιόλας.my man.
Ειπαμε .Τρόχιζε τα μαχαίρια να είναι έτοιμα.
Όντως εκει στα βραχια και στους γκρεμούς που πήγαινα για ψαρεμα ,πράγματι ήταν μεγάλο το ζόρι όχι μονο για τη μέση αλλά για όλο το σώμα.
Ηταν κατι 10ωρα που γυρνούσα πίσω και πονούσα μια βδομάδα σε όλο το σώμα.Ούτε σε 15μερες ολοήμερα κυνήγια στα Τζουμέρκα δεν ένιωθα ετσι.
Βλέπεις ειχα και το συνήθειο να μην κάθομαι.
Προταση για κανα φτηνό μηχανάκι εχουμε ; χαμένο δεν παει ,θα το δουλευω και στο ποτάμι.
 
Back
Top