Κυνηγετικά είδη Παρδαλάκης

Status
Not open for further replies.
Διαμαντή πες του να κάνει καμιά ψαγμενη εισαγωγή από Κίνα σε νεοπρεν στήθους με προδιαγραφή και trinsulation, αλλα να μην θέλει να βγάλει 200% κέρδος. Πάσχει πολύ η αγορά σε αυτό το είδος και μπορεί να μονοπωλήσει τον χώρο. Μια καλή έρευνα χρειάζεται και κάποιον να μπορεί να επικοινωνησει στα Αγγλικά με τους Κινέζους κατασκευαστες.
Εγω πήρα κινέζικη στήθους νεοπρεν, 5 μμ πάχους, Thinsulate 400 και είμαι πολύ ευτυχισμένος, 100€ .
 
μπα 6,50 ε τα τσιχλα του καραμανιδη!!!τι εγινε!στην αρχη της σεζον ειχαν 7,50 και 8,00ε???ρε τον καραμανιδη τι επαθε φετος!!!γυριζει ο τροχος!
Άλλοι μπορεί να τα πουλάνε στις τιμές που αναφέρεις. Αναλόγως τι θέλει να κερδίσει ο καθένας. Στο συγκεκριμένο κατάστημα οι τιμές "κρατιούναι" χαμηλές, σε όλα σχεδόν τα είδη.
Τώρα με το διαδύκτιο,είναι εύκολο να συγκρίνονται οι τιμές και αναλόγως,να γίνονται οι αγορές μας.
 
Πριν λίγα χρόνια (~2) τα έπαιρνε 5,50 ο θείος Ζολώτας, νομίζω από αυτό το μαγαζί κιόλας... Ας με διορθώσει εκείνος!!
Οπως τα λες τέκνον μου..pop.
Τα είχα πάρει 5,50€ το κουτί από τον Κενταυρο .Τότε μόνο αυτός το έφερνε..Το ίδιο διάστημα παραγγελία κούτας απο τον δημιουργό και ζητούσε πάνω απο 6 !
 
Οπως τα λες τέκνον μου..pop.
Τα είχα πάρει 5,50€ το κουτί από τον Κενταυρο .Τότε μόνο αυτός το έφερνε..Το ίδιο διάστημα παραγγελία κούτας απο τον δημιουργό και ζητούσε πάνω απο 6 !
Και τώρα πιο ακριβός είναι αυτός από μερικά μαγαζιά!
 
Μεγάλη ποικιλία καπέλων για όλους..Browning,Benelli,Gamo,Univers,Toxotis κλπ. Και εάν ένα προϊόν είναι σε έλλειψη ή δεν το έχουμε, σας το παραγγέλνουμε...
54Qhmnb.jpg
 
Διαμαντή ψάχνω μια θήκη μονοκόμματη που να χωράει 2 όπλα καραμπίνες... Ρωτά σε παρακαλώ αν υπάρχει. Σε 2-3 μαγαζιά που ρώτησα δεν υπάρχει
Υπάρχει του ΑΕΤΟΣ.θα σου στείλω μήνυμα για τα υπόλοιπα...
 
Αν ενδιαφέρει κάποιον,έχει βάλει ο Παρδαλάκης σε προσφορά,δυο πολύ ωραία και ποιοτικά παντελόνια της GAMO. Είναι τα παρακάτω,τα έχω και τα δυο και μπορώ να πω τα καλύτερα.Ελαφρυά στεγανά και για περπατητό κυνήγι είναι σούπερ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105310035

http://www.touris.eu/product/3761/voras-trousers-
NyIgVxJ.jpg



http://www.touris.eu/product/3762/olympus-trousers-
2cGA4nn.jpg
Σε προσφορά λοιπόν αυτά τα ωραία παντελόνια,με τιμές 58€ το VORAS και 68€ το OLYMPUS....
P1IWJw7.jpg
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top