Σκοπευτικός αγώνας hunterslife

Τα παιδια εδω μεσα που ασχολούνται με την σκοποβολη λενε οτι ""Αν εστιασεις εντονα πανω στο πιατο,νομιζεις οτι σταματαει-παγωνει"".Εγω αυτο το παθαινω στα γεματα!!Παγωνει στην θεση του και δεν κουνιεται μεχρι να το αδειασω και ο σερβιτορος να φερει αλλο.Τοσο καλα εστιαζω!!!.eat..big smile.
.RESPECT..ha ha ha..big smile..big smile.
 
Πολλοι εχουν ζητησει τα αποτελεσματα του αγωνα.Ποτε μπορειτε να τα ανεβασετε?
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα. Όποιος θέλει να μάθει το σκορ του να μου στείλει ένα πμ :)
 
γιατί βρε παιδιά ???? ...... τόσο χάλια πήγαμε .......hair..hair..hair.
Οχι δεν ειναι αυτο. Αλλα επειδη καποια παιδια ισως να μην θελουν δημοσια να φανει το σκορ τους και επειδη δεν μπορουμε να τους ρωτησουμε εναν εναν και επειδη τα νουμερα πραγματικα δεν εχουν καμια σημασια σε τετοιες εκδηλωσεις, ειπαμε να μην δημοσιευσουμε νουμερα και οποιος θελει να μαθει την βαθμολογια του μπορει να μου στειλει ενα πμ. :) φιλικα παντα.
 
Οι αγωνες αυτοι δεν γινονται για το σκορ. Ουτε και θα πρεπει χαμηλα σκορ να αποτρεπουν τον οποιοδηποτε να ασχοληθει ξανα. Μονο κερδος εχει καποιος αν παει σκοπευτηριο, εστω και 2 πιατα να σπασει
εννοείται ότι έτσι είναι. Και προφανώς δεν έχει σημασία το σκορ αλλά η παρέα και η πλάκα.
Αλλά για να μπορέσει κάποιος να "ελευθερωθεί" από τα νούμερα πρέπει να καταφέρει να αδιαφορεί για τους άλλους,
Θυμάμαι όταν πρωτοπήγα σκοπευτήριο έλεγα μέσα μου " ρε ... φούστη μου , τώρα όλοι θα κοιτάνε εμένα και θα γελάνε ". Πέρασε αρκετός καιρός για να το αποβάλλω και να μην με νοιάζει και τότε και μόνον τότε πραγματικά ευχαριστήθηκα το σκοπευτήριο.

άρα τα νούμερα συμβάλλουν στην " απελευθέρωση " ....... και στη πλάκα και στο πείραγμα .yelling. .yelling.

στοιχεία απαραίτητα ........ νομίζω ?????

Αλλά τελικά αυτή είναι η δική μου άποψη που δεν είναι και απαραίτητα σωστή.
 
To ιδιο επαθα και γω. Αλλα πηγα, και ξαναπηγα, και πεισμωσα, και ακουγα τις συμβουλες, και στην τελικη ανακαλυψα οτι καθε φορα που πηγαινα αισθανομουν λιγο πιο ανετος,οποτε το σκορ σταματησε να με ενδιαφερει
 
To ιδιο επαθα και γω. Αλλα πηγα, και ξαναπηγα, και πεισμωσα, και ακουγα τις συμβουλες, και στην τελικη ανακαλυψα οτι καθε φορα που πηγαινα αισθανομουν λιγο πιο ανετος,οποτε το σκορ σταματησε να με ενδιαφερει

ακριβώς έτσι ..shake.
 
Θελω να ευχαριστήσω το φόρουμ και την οπλοτεχνικη για το όμορφο δώρο που πήρα σήμερα . Δημήτρη -οπλοτεχνικη ευχαριστω ιδιαιτέρως εσεις ξέρετε γιατι !!!!!!
Να μην ξεχνας και τον Παυλο που μπηκε στη μεση και εφερε τους χορηγους μας :)
 
Ήρθε η ώρα για τον δεύτερο αγώνα σκοποβολής του Hunterslife! Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 3 Ιουνίου στον σκοπευτήριο του Σχιστού. Για να μπορέσει να διεξαχθεί ο αγώνας θα πρέπει να έχουμε μαζευτεί αρκετά άτομα μέχρι την Τρίτη 29 Μαΐου. Φυσικά θα υπάρχουν και κάποια αναμνηστικά δώρα για τους νικητές. Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο μέλη του HL. Δηλώστε συμμετοχή παρακάτω.

  1. ilias7316
  2. Manos
  3. Vasilis
 
Σπουδαια ευκαιρια και για εμενα να δοκιμασω το πλαγιο/Ugartechea αλλα τα παντα ειναι ρευστα, δεν μπορω να επιβεβαιωσω παρουσια, βλεπουμε..
Ειναι ομως μια πολυ ομορφη ιδεα που πρεπει να συνεχισθει, συμμετοχες λοιπον οσοι μπορουν και βεβαια μπραβο στους διοργανωτες.
 
Back
Top