Έτσι! Άλλωστε το παν, είναι να είσαι ευέλικτος και να αυτό εξυπηρετείσαι. Γι'αυτό πήρα μπενελι, μην την πατήσω σαν τον ξάδερφοΤώρα γυρίζεις και σαν την κουκουβάγια? Εγώ λίγα ακόμα γραμμάρια θέλω και θα το καταφέρω, τα 40 είναι λίγα μου φαίνεται.![]()
![]()
![]()
Έτσι! Άλλωστε το παν, είναι να είσαι ευέλικτος και να αυτό εξυπηρετείσαι. Γι'αυτό πήρα μπενελι, μην την πατήσω σαν τον ξάδερφοΤώρα γυρίζεις και σαν την κουκουβάγια? Εγώ λίγα ακόμα γραμμάρια θέλω και θα το καταφέρω, τα 40 είναι λίγα μου φαίνεται.![]()
![]()
![]()
Τοχω δει το σκηνικό αυτό σε βίντεο αυτό σε κυνήγι πάπιας. Κατά τα αλλά έχει την τελεια κάννη!!Και με την Remi ομως εχεις πλεονεκτηματα.
Kανεις μπρατσα με τα 4950 kg ατοφιου ατσαλιου, σβερκο λυκου, αποκτας οραση γερακιου για να βρεις το σπασμενο ελατηριακι στη λασπη και φωνητικες χορδες τενορου βριζοντας τα αντουφεκιστα που περνανε οταν η Remara εχει στηλωσει τα ποδια σαν ξεροκεφαλο μουλαρι και δεν ριχνει !![]()
Και με την Remi ομως εχεις πλεονεκτηματα.
Kανεις μπρατσα με τα 4950 kg ατοφιου ατσαλιου, σβερκο λυκου, αποκτας οραση γερακιου για να βρεις το σπασμενο ελατηριακι στη λασπη και φωνητικες χορδες τενορου βριζοντας τα αντουφεκιστα που περνανε οταν η Remara εχει στηλωσει τα ποδια σαν ξεροκεφαλο μουλαρι και δεν ριχνει !![]()
Παναγιώτη, τι είναι η δύναμη χωρίς αεροβική;Και με την Remi ομως εχεις πλεονεκτηματα.
Το 325 είναι με 70mm θαλάμες και είναι ελαφρή. Το 525 για κυνήγι έχει 76mm θαλάμες και ζυγίζει 3400gr. Το δε gp;πάνω από 3700gr.Το 325 μου με τις 71 κ το μαμα κοντάκι ειναι 3150. Αντε νάναι το πολύ 3500 το gp
Γνωρίζω.Το 325 είναι με 70mm θαλάμες και είναι ελαφρή. Το 525 για κυνήγι έχει 76mm θαλάμες και ζυγίζει 3400gr. Το δε gp;πάνω από 3700gr.
Καταλάβαμε πήρες benelli για λόγους υγείας , ήτανε με συνταγή γιατρού η το έκανες από μόνος σου;Έτσι! Άλλωστε το παν, είναι να είσαι ευέλικτος και να αυτό εξυπηρετείσαι. Γι'αυτό πήρα μπενελι, μην την πατήσω σαν τον ξάδερφο
Και με την Remi ομως εχεις πλεονεκτηματα.
Μην μου παρεξηγηθειτε ... (γιατι υπαρχουν και μερικοι παρεξηγιαρηδες που δεν σηκώνουν αστεία )Τοχω δει το σκηνικό αυτό σε βίντεο αυτό σε κυνήγι πάπιας. Κατά τα αλλά έχει την τελεια κάννη!!
Συγνώμη βρε Γιώργο μου δεν το σκέφτηκα πόσο σε τσούζει.Μην μου παρεξηγηθειτε ... (γιατι υπαρχουν και μερικοι παρεξηγιαρηδες που δεν σηκώνουν αστεία )
![]()
Με συνταγή ΕΟΠΥΥΚαταλάβαμε πήρες benelli για λόγους υγείας , ήτανε με συνταγή γιατρού η το έκανες από μόνος σου;
Δηλ είχες συμμετοχή στην αγορά;Με συνταγή ΕΟΠΥΥ
Κάνα 800αρι μόνοΔηλ είχες συμμετοχή στην αγορά;![]()
Ο ΕΟΠΥΥ κάλυψε την διαφορά και εμείς νομίζαμε ότι ήταν σε προσφορά;Κάνα 800αρι μόνο
Ε ναι, αφού ξέρεις ότι γράφει μπενελι ξεκινάει από τα 2858 ευρώ. Από καπέλο μέχρι θήκη κινητού να πούμεΟ ΕΟΠΥΥ κάλυψε την διαφορά και εμείς νομίζαμε ότι ήταν σε προσφορά;
ΨιλικατζήδεςΕ ναι, αφού ξέρεις ότι γράφει μπενελι ξεκινάει από τα 2858 ευρώ. Από καπέλο μέχρι θήκη κινητού να πούμε![]()
Ε ναι, άλλος Κολοσσός από κει.Ψιλικατζήδες
Σε αξεσουάρ τρώτε χώμα από την μαμά beretta
2858€ κάνει μεταχειρισμένο τασάκι και με τα αποτσίγαρα μέσα
Αρκεί να έχει στάμπα beretta....