Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
αν παρει ενα η δυο σκαγια το θηραμα θα πεσει πανι δηλαδη γιατι μυριστηκε την κανη
ποιος σας λεει τετοιες κοτσανες ηθελα να μαθω και εσεις τις πιστευετε
Μάλλον δεν έχεις ρίξει όσα φυσίγγια χρειάζεται για να το αντιληφθείς φίλε πίστευε εσύ ότι εμείς πιστεύουμε κοτσανες και δεν αντιλαμβάνεσαι τι γράφω μάλλον .

Δεν ξαναγράφω για το μπενελι αν και έχω κυνηγήσει και είχα σαν κάτοχος περισσότερα και διαφορετικά από τους περισσότερους.
Μήν λές μεγάλες κουβέντες.

Φάε κάτι καλύτερα (να είναι και μεγάλη η μπουκιά).

Μάλλον δεν έχεις ρίξει όσα φυσίγγια χρειάζεται για να το αντιληφθείς φίλε πίστευε εσύ ότι εμείς πιστεύουμε κοτσανες και δεν αντιλαμβάνεσαι τι γράφω μάλλον .
Αν εσυ εχεις ριξει πολλα φυσιγγια σε μεγαλες αποστασεις και δεν ειχες κανενα τραυματισμενο με καποιο οπλο μαλλον εισαι ο μοναδικος που τα εχει καταφερει

Τι μαρκα ειναι να σου πω αν κανει η οχι :D
Σε ποιο περασμα τσιχλας το εχουν στησει αυτο ;
Τί σημασία έχει η μάρκα ;

Άν δεν έχεις τεεράστιες εμπειρίες στον κυνηγότοπο ;
Άν δεν έχεις "χέρια" να σε υποστηρίξουν ;
Άν δεν έχεις φίλους κυνηγο-σκοπευτές πρωταθλητές και τροπαιούχους διδασκάλους σκοπευτικής μαγειρικής τέχνης να σου πουν τις εμπειρίες τους;
Άν δεν παράγεις ιδιογομώσεις ανωτάτου υψηλοτάτου γαμ@ουα επιπεδου ;
Άν δεν έχεις χαλάσει περιουσίες σε φυσίγγια ;
Άν δεν έχεις "ζήσει" τα "ανώτερα" σκοτώματα και τα "σβησίματα" - στουκαρίσματα σε φανταστικούς τοίχους ;
Άν δεν είσαι μακρυψ@λης και γλυκοτσούτσ@υνος ;

Λοιπόν παιδια τα έβαλα κάτω τα μελέτησα αλλά όσες φορές επωμιζα όλοι οι υπόλοιποι παραγοντες πηγαιναν στο κουβά. Η Μαξους που ήταν η πρωτη μου επιλογή δυστηχως έμεινε τελευταία , η Α5 τρίτη. Έμεινα με τις δυο Ιταλίδες. Η μπερετα καλή έως πολυ καλή παλεψε ως το τέλος γενναία να με κερδίσει αλλά η ραφαελο ερχόταν και κουμπωνε πανω μου . Οπότε έκλεισα αυτή. Στα τερραιν θα φανεί αν έκανα σωστή επιλογή αλλά παντως έχουμε ξεκινήσει καλά.
Καλοντούφεκη και καλά κυνήγια
Από την στιγμή που αν δεν κάνω λάθος έχεις ήδη όπλο αερίων είναι σωστή απόφαση να πάρεις και ένα αδράνειας κατά την γνώμη μου
Τώρα κλείσε τα αφτιά σου,το τι κάνει το καθένα θα το διαπιστώσεις μόνος σου όταν έρθει η ώρα

ΡΕεεεεεε!!!!!!! Πείτε μια καλή κουβέντα του ανθρώπου. ΡΕεεεε.!!!! Αυτό που πρέπει πάντα να είμαστε οι καλύτεροι σέ όλα με ξεπερνάει.
Εγώ πάντως γουστάρω και τα 4. Τούμπανα είναι όλα. Ποιοτικότατα

Αυτή η maxus αμα τη δεις από κοντά... Εγώ την είδα στου @vagosbenelli μια μέρα και έπαθα.
Κι εγώ Κώστα, την πήρε φίλος του κουτιού φέτος και είναι όντως κούκλα, του έβγαλε όμως την πίστη με τις εμπλοκές της, ακόμα προσπαθεί ο άνθρωπος να βγάλει άκρη με την αντιπροσωπεία

Εγώ πάντως όταν παίρνω καινούργιο όπλο, το λύνω εντελώς, καθαρίζω και απολιπαίνω, λιπαίνω σωστά και μετά το χρησιμοποιώ. Αν δεν μπορούσα να το κάνω ο ίδιος θα το πήγαινα σε οπλουργό. Δεν φαντάζεστε τι βγάζει. Κολλάνε τα χέρια σου, σαν να έχουν ρετσίνι τα σωθικά του.

Κι εγώ Κώστα, την πήρε φίλος του κουτιού φέτος και είναι όντως κούκλα, του έβγαλε όμως την πίστη με τις εμπλοκές της, ακόμα προσπαθεί ο άνθρωπος να βγάλει άκρη με την αντιπροσωπεία
Απ' έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα δηλαδή.
Ρε Μπενέλι μέχρι να αναστηθεί ο Αντρέας

Καλοντούφεκη και καλά κυνήγια
Από την στιγμή που αν δεν κάνω λάθος έχεις ήδη όπλο αερίων είναι σωστή απόφαση να πάρεις και ένα αδράνειας κατά την γνώμη μου
Τώρα κλείσε τα αφτιά σου,το τι κάνει το καθένα θα το διαπιστώσεις μόνος σου όταν έρθει η ώρα
Σε ευχαριστώ Γιώργο, ναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ειχα αυτό, την περιέργεια για το αδράνειας και είπα ας δοκιμάσω..
Γενικά ειμαι άνθρωπος που πιστευω μόνο ότι δουνε τα μάτια μου.. 😉

Back