Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
Μέρες που είναι τέκνον μου θα χρειαστούν οι μπερετες στις εκκλησίες
Να υποθέσω ότι θα χρειαστούν οι ακατανόμαστες στην εκκλησία για κλαμπάνισμα έτσι όπως το θέτεις;;;; Κάνουν τουλάχιστον για αυτό;;;

Να υποθέσω ότι θα χρειαστούν οι ακατανόμαστες στην εκκλησία για κλαμπάνισμα έτσι όπως το θέτεις;;;; Κάνουν τουλάχιστον για αυτό;;;

Εννοούσα ότι θα χρειαστούν για καμπάνες αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ;) ντινννν ντιν νταννννν

Το Α400 είναι ένα αξιόπιστο όπλο και παρά πολύ καλό βλητικά τώρα αυτά που λέμε είναι λόγια καφενείου! Το είχα και ξέρω τώρα οποίο άλλο αερίων θέλει ας καθίσει δίπλα του να δούμε μετά από ποσά φυσίγγια θα χρειαστεί καθάρισμα!!!! Το Α400 το πιστοποιεί για 10000 φυσίγγια χωρίς πρόβλημα καθαρισμού. Μην λέμε και ότι θέλουμε στους μηχανισμούς αερίων η beretta είναι κορυφαία και η μόνη που καινοτομεί.

Ρε παιδιά αλήθεια τώρα?Πλέων έχει γινει το θέμα καθαρισμός όπλου στα αρνητικά για να μην επιλεγεί ένα όπλο?Είναι δυνατόν?Σιδεροφαγοι είμαστε?
Είναι σαν να πηγαίνουμε για ψάρεμα χώρις καλάμι γιατί θα βρεχτει από το νερό και πρέπει να το πλύνουμε.
Υπάρχει κάποιο ΣΟΒΑΡΟ θέμα (πχ να μείνεις χωρίς όπλο την ώρα της εξόρμησης,να γίνει μονοκάνο κτλ) με τα όπλα αυτά?

Ρε παιδιά αλήθεια τώρα?Πλέων έχει γινει το θέμα καθαρισμός όπλου στα αρνητικά για να μην επιλεγεί ένα όπλο?Είναι δυνατόν?Σιδεροφαγοι είμαστε?
Είναι σαν να πηγαίνουμε για ψάρεμα χώρις καλάμι γιατί θα βρεχτει από το νερό και πρέπει να το πλύνουμε.
Υπάρχει κάποιο ΣΟΒΑΡΟ θέμα (πχ να μείνεις χωρίς όπλο την ώρα της εξόρμησης,να γίνει μονοκάνο κτλ) με τα όπλα αυτά?
Πολυ σωστα!!!

Πολύ σωστά τα γράφεις φίλε μου. Συμφωνώ σε όλα. Σύμφωνα λοιπόν με το παρόν τοπικ το μόνο μονοκανο από τα 4 που έχει επιλέξει ο φιλος είναι η μαξους

Πολύ σωστά τα γράφεις φίλε μου. Συμφωνώ σε όλα. Σύμφωνα λοιπόν με το παρόν τοπικ το μόνο μονοκανο από τα 4 που έχει επιλέξει ο φιλος είναι η μαξους
Σύμφωνα λοιπόν με το παρών τοπικ......,καλό είναι μόνο το δικό μας. Γιατί;;; Γιατί πρέπει να υποστηρίξουμε μέχρι τελευταίας ρανιδας του αίματος μας ότι η επιλογή μας ήταν η σωστή,η σοφότερη. Γιατί είναι το δικό μας βρε αδερφέ.......

Λοιπόν Διονύση χτυπα την μπενελα να εχς το κεφάλι σου ήσυχο να ξεφροντιστης

ς
Δε νομίζω να έχω θέμα σε όποιο και να καταλήξω.. Την άλλη βδομάδα παω γιατρούς και μετά θα παρθεί η τελική απόφαση..

Σύμφωνα λοιπόν με το παρών τοπικ......,καλό είναι μόνο το δικό μας. Γιατί;;; Γιατί πρέπει να υποστηρίξουμε μέχρι τελευταίας ρανιδας του αίματος μας ότι η επιλογή μας ήταν η σωστή,η σοφότερη. Γιατί είναι το δικό μας βρε αδερφέ.......
Αυτό ισχύει στο 100% αλλά καλό είναι να είμαστε και αντικειμενικοί.Για αυτό η γνώμες καλό είναι να προέρχονται από κατόχους,πρώην και νυν για να μπορεί να καταλήξει.Αν πχ εμένα η Α400 βγάλει κάτι θα είμαι ο πρώτος που θα την κράξει και θα την δώσω στην γυναίκα Μ να ξεσκονιζει στα ψηλά σημεία.

Αυτό ισχύει στο 100% αλλά καλό είναι να είμαστε και αντικειμενικοί.Για αυτό η γνώμες καλό είναι να προέρχονται από κατόχους,πρώην και νυν για να μπορεί να καταλήξει.Αν πχ εμένα η Α400 βγάλει κάτι θα είμαι ο πρώτος που θα την κράξει και θα την δώσω στην γυναίκα Μ να ξεσκονιζει στα ψηλά σημεία.
Ακριβώς αυτό!!!!!!!!! Για να έχω άποψη πρέπει νά γνωρίζω .... όχι λόγια του αέρα. Και απ' τα δικά μου χέρια πέρασαν όπλα και όπλα. Άλλα μου άρεσαν περισσότερο και άλλα λιγότερο. Δεν θα κατηγορήσω όμως κάτι η κάποιον γιατί οι περισσότεροι λόγοι είναι υποκειμενικοι. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε μόνο ένα όπλο για όλους.

Back