Ευλογησων Beretta παιδί μου!
Να υποθέσω ότι θα χρειαστούν οι ακατανόμαστες στην εκκλησία για κλαμπάνισμα έτσι όπως το θέτεις;;;; Κάνουν τουλάχιστον για αυτό;;;Μέρες που είναι τέκνον μου θα χρειαστούν οι μπερετες στις εκκλησίες
Να υποθέσω ότι θα χρειαστούν οι ακατανόμαστες στην εκκλησία για κλαμπάνισμα έτσι όπως το θέτεις;;;; Κάνουν τουλάχιστον για αυτό;;;
Ωχ τον ηπιες ξεκουραστα τωραΝα υποθέσω ότι θα χρειαστούν οι ακατανόμαστες στην εκκλησία για κλαμπάνισμα έτσι όπως το θέτεις;;;; Κάνουν τουλάχιστον για αυτό;;;
Είπαμε για Χριστούγεννα Ντιν Ντιν ντανΜέρες που είναι τέκνον μου θα χρειαστούν οι μπερετες στις εκκλησίες
Είπαμε για Χριστούγεννα Ντιν Ντιν νταν
Τα Χριστούγεννα κλικ κλικΕίπαμε για Χριστούγεννα Ντιν Ντιν νταν
Πάρα πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες.![]()
Μεγαλη και κενοτονια κι αυτο...δεν ειναι απο το πιστονι ειναι απο την περιστροφικη κεφαλη στο κλειστρο.
Πολυ σωστα!!!Ρε παιδιά αλήθεια τώρα?Πλέων έχει γινει το θέμα καθαρισμός όπλου στα αρνητικά για να μην επιλεγεί ένα όπλο?Είναι δυνατόν?Σιδεροφαγοι είμαστε?
Είναι σαν να πηγαίνουμε για ψάρεμα χώρις καλάμι γιατί θα βρεχτει από το νερό και πρέπει να το πλύνουμε.
Υπάρχει κάποιο ΣΟΒΑΡΟ θέμα (πχ να μείνεις χωρίς όπλο την ώρα της εξόρμησης,να γίνει μονοκάνο κτλ) με τα όπλα αυτά?
Ρε παιδιά αλήθεια τώρα?Πλέων έχει γινει το θέμα καθαρισμός όπλου στα αρνητικά για να μην επιλεγεί ένα όπλο?Είναι δυνατόν?Σιδεροφαγοι είμαστε?
Είναι σαν να πηγαίνουμε για ψάρεμα χώρις καλάμι γιατί θα βρεχτει από το νερό και πρέπει να το πλύνουμε.
Υπάρχει κάποιο ΣΟΒΑΡΟ θέμα (πχ να μείνεις χωρίς όπλο την ώρα της εξόρμησης,να γίνει μονοκάνο κτλ) με τα όπλα αυτά?
Σύμφωνα λοιπόν με το παρών τοπικ......,καλό είναι μόνο το δικό μας. Γιατί;;; Γιατί πρέπει να υποστηρίξουμε μέχρι τελευταίας ρανιδας του αίματος μας ότι η επιλογή μας ήταν η σωστή,η σοφότερη. Γιατί είναι το δικό μας βρε αδερφέ.......Πολύ σωστά τα γράφεις φίλε μου. Συμφωνώ σε όλα. Σύμφωνα λοιπόν με το παρόν τοπικ το μόνο μονοκανο από τα 4 που έχει επιλέξει ο φιλος είναι η μαξους
Δε νομίζω να έχω θέμα σε όποιο και να καταλήξω.. Την άλλη βδομάδα παω γιατρούς και μετά θα παρθεί η τελική απόφαση..Λοιπόν Διονύση χτυπα την μπενελα να εχς το κεφάλι σου ήσυχο να ξεφροντιστης
ς
Αυτό ισχύει στο 100% αλλά καλό είναι να είμαστε και αντικειμενικοί.Για αυτό η γνώμες καλό είναι να προέρχονται από κατόχους,πρώην και νυν για να μπορεί να καταλήξει.Αν πχ εμένα η Α400 βγάλει κάτι θα είμαι ο πρώτος που θα την κράξει και θα την δώσω στην γυναίκα Μ να ξεσκονιζει στα ψηλά σημεία.Σύμφωνα λοιπόν με το παρών τοπικ......,καλό είναι μόνο το δικό μας. Γιατί;;; Γιατί πρέπει να υποστηρίξουμε μέχρι τελευταίας ρανιδας του αίματος μας ότι η επιλογή μας ήταν η σωστή,η σοφότερη. Γιατί είναι το δικό μας βρε αδερφέ.......
Ακριβώς αυτό!!!!!!!!! Για να έχω άποψη πρέπει νά γνωρίζω .... όχι λόγια του αέρα. Και απ' τα δικά μου χέρια πέρασαν όπλα και όπλα. Άλλα μου άρεσαν περισσότερο και άλλα λιγότερο. Δεν θα κατηγορήσω όμως κάτι η κάποιον γιατί οι περισσότεροι λόγοι είναι υποκειμενικοι. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε μόνο ένα όπλο για όλους.Αυτό ισχύει στο 100% αλλά καλό είναι να είμαστε και αντικειμενικοί.Για αυτό η γνώμες καλό είναι να προέρχονται από κατόχους,πρώην και νυν για να μπορεί να καταλήξει.Αν πχ εμένα η Α400 βγάλει κάτι θα είμαι ο πρώτος που θα την κράξει και θα την δώσω στην γυναίκα Μ να ξεσκονιζει στα ψηλά σημεία.