Kinigos
Moderator
Για Σιπε την παλιά που δούλευε με 6,45 μπορείς να την γεμίσεις τώρα με 686 η 615 στο 1,60χ33??Ανάλογα το στισημο
Για Σιπε την παλιά που δούλευε με 6,45 μπορείς να την γεμίσεις τώρα με 686 η 615 στο 1,60χ33??Ανάλογα το στισημο
Υπηρχαν 2 ειδων 6.45 ενα με 2 οπες και ενα με τρεις αυτο με τις 2 οπες ειχε ισχυ σαν το 614 περιπου ενω αυτο τον τριων οπων σαν το 615 περιπου αλλα τον 3 οπων ειχε ποιο ομοιομορφη καυση των τοτε πυριτιδωνΣπύρο, το 6.45 ειναι σε ισχύ σαν το 688;;;;
Απορία εχω....
Ναι υπαρχει πατεντα εγω το κανω καμμια φοραΣε κάλυκα που παίρνει 6.45 καψυλια μπορεί να μπει κάποιο σύγχρονο ;
Θα με ενδιέφερε η πατέντα !Ναι υπαρχει πατεντα εγω το κανω καμμια φορα
Αντέχουν 3 4 γεμίσματα ο κάθε εναςΝέες προσθήκες για να καει η σιπε και η μιλεριτ όπως πρέπει
View attachment 85768
View attachment 85769
View attachment 85770
Θα σου πω σε μνμ οταν μπορεις στηλε μουΘα με ενδιέφερε η πατέντα !
Εχω πολλους απο αυτους γερμανικοι ροτβαιλ το καψυλιο ειναι δυνατο και καλο
Νίκο ποιους λες αν θέλεις ονομάζεις,Σε Έλλειψη το CX 2000 το ποιο διαδεδομένο καψουλι
Από Σεπτέμβριο αν έρθει να ξεχάσουμε 14€ τα 300
Υπολογίζω 8,5€ τα 100 τουλάχιστον
Την έθαψε την ιδιογομωση ο χασάπης να δούμε τώρα τι θα πουλάει ο χρήσιμος η…ος
Και στα 688 υπάρχει έλλειψη. Επίσης άρχισε η έλλειψη σε 27αριδες εισαγόμενους συγκεντρωτηρες. Γενικά δεν πάει καλά το πράγμα.Σε Έλλειψη το CX 2000 το ποιο διαδεδομένο καψουλι
Πάει για κόψιμο η ιδιογομοσηΚαι στα 688 υπάρχει έλλειψη. Επίσης άρχισε η έλλειψη σε 27αριδες εισαγόμενους συγκεντρωτηρες. Γενικά δεν πάει καλά το πράγμα.
Δηλαδη στις χωρες που αναφερω, υπαρχει ποικιλια υλικων σε νορμαλ τιμες?τώρα τι συζητάς
εδω το θέμα ειναι καθαρά επιχειρηματικό
Στην Ιταλια και Γερμανια κυκλοφωρουν πυριτιδες .Το λεω με σιγουρια .Οι τιμες ειναι τσιμπιμενες .Δηλαδη στις χωρες που αναφερω, υπαρχει ποικιλια υλικων σε νορμαλ τιμες?
Φταίνε και οι "μικροί"...Σε Έλλειψη το CX 2000 το ποιο διαδεδομένο καψουλι