Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από όσα είδα προσωπικά από τον Οκτώβριο και απ όσα άκουσα από φίλους και γνωστούς , η χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή για τα μέρη μου. Τουλάχιστον τα διαστήματα που ήμουνα πάνω από το φθινόπωρο μέχρι τώρα , οι ντουφειές που άκουγα στο βουνό ήταν μετρημένες τα δάχτυλα του ενός χεριού
Πουλιά λίγα και αυτά σε πολύ μικρά κοπαδάκια όπως με πέντε και έξι πουλιά ή και λιγότερα .
Από τις 2 δεκέμβρη μέχρι και σήμερα , υπολόγιζα ότι θα μπορέσω να απολαύσω ξανά το βουνό και κυνήγι τους , αλλά δυστυχώς τα γεγονότα δεν μου το επέτρεψαν.
Και του χρόνου καλύτερα για όλους και καλή συνέχεια σε ό,τι απομένει από δω και πέρα.

ΤΕΛΟΣ σε μια πολύ πλούσια χρόνια που πάντα βρίσκαμε γεμάτα κοπάδια..
Αλλα ως γνωστό εγώ με το σκύλο μου πετάγαμε χαρταετό..
Πιστεύω του χρόνου να καταφέρω να εχω ενα αξιόλογο σκυλί για περδικα.
Ξερεις ποσοι αγωνιζονται να καταφερουν να πεταξουν χαρταετο και ουτε ενα μετρο απο την γη δεν τους σηκωνεται φιλος; ;)
Καμε οτι σε φωτισει Ο Θεος και γουσταρεις
Μια ζωη την εχουμε

Να το δείτε είναι καινούργιο και απολαυστικό.

Ο τύπος είναι παθιασμένος κυνηγός, αθλητικός και τελειομανής.

Φανταστείτε ότι στεγνώνει το σκύλο με το μπιστολακι μετά το μπάνιο.

Έχει βέβαια μια περίεργη συνταγή στα Φυσιγγια που ρίχνει.

Βαράει 4αρια 40 γραμμάρια στην πέρδικα μέσα στον καύσωνα.

Αποδεδειγμένα όμως του πάει ο συνδυασμός αυτός οπότε οι διαφορετικές απόψεις είναι περιττές.

Πραγματικα πολυ καλος κ πολυ γνωστης και πολυ υπομονη κ παθος να φτιαξει ενα σκυλο που το 98% θα το ειχε πεταξει
τα φυσιγια μπορει να φαινονται υπερβολικα αλλα τα διαχειρηριζεται αριστα και εχει αποτελεσματα

Στη πρώτη φώτο πάνω αριστερά είναι αξ φερμαρισμενη η σκύλα στη 2η επιασα την περδικα στο σήκωμα έπρεπε να τραβήξω βίντεο πήγα από κατω και ήμουν μακριά για μενα δε συγκρίνετε με τίποτα το κυνήγι της πέρδικας αδρεναλίνη και αρρώστια μεγάλη...

Στη πρώτη φώτο πάνω αριστερά είναι αξ φερμαρισμενη η σκύλα στη 2η επιασα την περδικα στο σήκωμα έπρεπε να τραβήξω βίντεο πήγα από κατω και ήμουν μακριά για μενα δε συγκρίνετε με τίποτα το κυνήγι της πέρδικας αδρεναλίνη και αρρώστια μεγάλη...
φιλεμου παναγιωτη το καθε κυνηγι εχη την ανρεναληνιτουυυυ αλο λαγος γουρουνι κτλ κτλ σημασια εχη να βγαινουμε και να περναμε καλαααααα με τα σκυλακιαμας και τους φιλουσμαςςςς ,τον αετερρα τον ηδες που πηραααα;;;;;; να μου ευχηθης ρε παλιοπαιδω που σε αγαπαωωωω ;) .love.

φιλεμου παναγιωτη το καθε κυνηγι εχη την ανρεναληνιτουυυυ αλο λαγος γουρουνι κτλ κτλ σημασια εχη να βγαινουμε και να περναμε καλαααααα με τα σκυλακιαμας και τους φιλουσμαςςςς ,τον αετερρα τον ηδες που πηραααα;;;;;; να μου ευχηθης ρε παλιοπαιδω που σε αγαπαωωωω ;) .love.
θα αναιβης να σε δω φιλαρακιμουυυυ ;) να κατσουμε να τα πουμε και να τα πιουμεεε και να κανουμε κανα κυνηγακιιιι;);).terror.

Για εδώ ήταν μια μέτρια χρόνια! Σε κάποια μέρη είχε λίγα περισσότερα από πέρυσι και σε κάποια άλλα αρκετά λιγότερα. Ενώ μένουν αρκετά πουλιά πίσω, παρατηρώ ότι δεν πληθύνουν τα κοπάδια ούτε γίνονται περισσότερα! Επίσης φέτος ήταν παντού ανήσυχες και πεταγόντουσαν από μακριά ενώ ήταν ανενόχλητες από άλλους κυνηγούς.
Το χειρότερο είναι ότι με τα ζεστά πλέον φθινόπωρα και χειμώνες, χάνουμε την όρεξη και την δύναμη νωρίς!!
Εδώ μια μικρή προσπάθεια να την φτιάξω, χαρακτική με το χέρι σε χαλκό.

Status
Not open for further replies.
Back