Spinning

Ειχε "κυνηγια" η θαλασσα η απλα τα ψαρια ηταν απο κατω χωρις αν δινουν σημαδι υπαρξης?
Τωρα την καταλαβα...sarcastic.Το μονο που άκουσα μέσα στο σκοτάδι(πριν τα πιάσω)ηταν δυο καλούς παφλασμούς κ σίγουρα δεν ηταν παιχνιδίσματα κεφαλων..

Γι Αυτό περιμένω πως και πως τις ζαργανες εγώ.
μυρο τις ζαργανες τις δουλευεις για τις λαμπουκες η και για μαγιατικα?εμεις τις ριχναμε για λαμπουκες με αφρολεξ και διπλο συρομενο αγγιστρι στο καρουλι και για μαγιατικα βαζαμε φρεσκο η κατεψυγμενο καλαμαρι

Κάντε υπομονή να γεννήσουν γιατί τα ψάρια είναι αυγομενα ακόμα και δεν βαράνε.
Καθάρισα τον λουτσο προχθές και ήταν τίγκα στο αβγό. Γι'αυτό και τρώγανε στα σιλικονακια με το στανιο. Απλά σε αυτά τους είναι αδύνατον καμιά φορά να αντισταθούν.

μυρο τις ζαργανες τις δουλευεις για τις λαμπουκες η και για μαγιατικα?εμεις τις ριχναμε για λαμπουκες με αφρολεξ και διπλο συρομενο αγγιστρι στο καρουλι και για μαγιατικα βαζαμε φρεσκο η κατεψυγμενο καλαμαρι
Και στην λαμπουκα και στο μαγιάτικο,και τουρνα έχω πάρει και οροφο , όταν ήταν πλέων ψωφια και είχε πατωσει. ... καλαμάρι φρέσκο και σουπιές μόνο για πατοψαρα οροφους στηρες κτλ.

To πρώτο λαβράκι χορεύει στην κυριολεξία..Δείτε ομως το αμέσως επόμενο κ πιο μετα..Υπάρχει περίπτωση να πιαστεί τόσο κοντά με αυτον τον τροπο???
Το φως από τη κάμερα δεν το ενοχλούσε η είναι στημένο???:eek:

Last edited:
Πρέπει να κάνω μια πατέντα να βάλω στο ραγκλου σαλαγκια
Θυμηθηκα οτι πριν 6-7 χρόνια κυκλοφορούσε ένα διαγκιστρο από την mustad το lure ryder..Αποκλειστικά για χρήση σε σιλικόνες..Δενόταν από την την τρύπα τις μολυβοκεφαλης με ένα κομματάκι πετονιά κ το μικρό αγκίστρι καρφώνονταν στην ουρά..Βέβαια στο ραγκλου δεν μπορεί να καρφωθεί εκεί αλλά ίσως καρφώνονταν λίγο πιο μπροστά..
Το θέμα οτι το γκουγκλαρισα κ δεν μου το βγάζει Ελλάδα..
http://mustad-fishing.com/eam/product/mustad-lure-ryder-hook-lr-3674bln/
Μάλλον δεν το φέρνουν πια.
Κοίτα όμως μην το βρεις πουθενά ξεχασμένο η αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο.

Τάσο μια χαρά πλεύση φαίνεται τελικά να έχει το ραγκλού με την μολυβοκεφαλή. Την πέρασα την σαλαγκιά και την άφησα να κρέμεται κάτω από την ουρά του. Ένα ψάρεμα έκανα και δεν πήρα χτύπημα σε κανένα τεχνητό, οπότε δεν ξέρω τι λέει από αποτελεσματικότητα. Μια σκορπίνα μόνο την άρπαξε ... :)

Τίποτα και σημερα..Θα αφήσω λιγο το σπιν κ θα πιάσω τα πολυαγκιστρα.
Είδα μέσα στην μπουνατσα ενα τεράστιο μυτακι(ουγενα),και κάτι μικρούς σαργοπαπαδες(κακαρελοι)..Αλλά απο κυνηγιαριακο τίποτα..
Ένας γλάρος σε μια φάση πέρασε ψηλωμενος ρουαγιαλ πανω απο το κεφάλι μου και κάτι σκέφτηκα..Για μια οργια προσκοπευση...big smile.

Χθες το απόγευμα πήγα μια βόλτα αφού τελείωσα το διάβασμα σε ένα κοντινό μέρος. Η ιδέα ήταν να δοκιμάσω και το εγγλέζικο. Δυστυχώς φτάνοντας στο σημείο είχε αρκετό αέρα και ο φίλος μου μού πρότεινε να αφήσουμε το εγγλέζικο για άλλη μέρα. Η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη οπότε μην την δυσκολεύουμαι και άλλο με τον αέρα. Το αποτέλεσμα ήταν 5 κοκκάλια από τα οποία το ένα έφυγε λίγο πριν τον ντόκο! Όλα βγήκαν με σιλικόνη :)

Σε εμας εχουν εξαφανιστει τα κοκκαλια... :(
Θα ήρθα σε εμάς φαίνεται .sarcastic..sarcastic. 15 άτομα ψαρεύαμε μόνο εγώ με τον φίλο μου βγάλαμε ψάρια. Όλοι οι άλλοι ψάρευαν με μπομπάρδα και ραγκλού αλλά τα ψάρια έτρωγαν πάτο μόνο!

Αυτος ειναι λουτσος... .RESPECT.

Τις τελευταιες 2-3 φορες εχω βγαλει ολα τα πιτσιρικια που κυκολοφορουν στη θαλασσα... .hit. Απο λαβρακοπουλα, στηρες, περκες, σουπιες κ ολα τα συναφη... .buy buy. Φωτια θα ημουν στο Lrf.... .hair. Φυσικα τα ψαρακια ξαναγυριζουν στη θαλασσα...

Back