Εαν θυμαμαι καλα, τα πρωτα Field και τα Composite ηταν αχρωμιωτα αλλα δεν εφεραν φλαντζες, τα επομενα εφεραν ΚΑΙ φλαντζες. Κατοπιν ακολουθησαν τα επομενα μοντελα.Το δικο σου ήταν και αχρωμίωτο.
Εαν θυμαμαι καλα, τα πρωτα Field και τα Composite ηταν αχρωμιωτα αλλα δεν εφεραν φλαντζες, τα επομενα εφεραν ΚΑΙ φλαντζες. Κατοπιν ακολουθησαν τα επομενα μοντελα.Το δικο σου ήταν και αχρωμίωτο.
Νομιζω οτι έκανες σωστή κίνησηΚαλημέρα σε όλους το όπλο μπορώ να το δώσω χωρίς τα 3 τσοκ Carlson με τελική τιμή 800€ σας ευχαριστώ πολύ.
Τα 3 τσοκ μπορώ να τα δώσω χώρια όλα μαζί.Νομιζω οτι έκανες σωστή κίνηση![]()
Ρε μπελια νυχτιάτικαΠροσφορά για τα μέλη του φόρουμ μόνο τελική τιμή μαζί με τα τσοκ 800€
Πέσε για ύπνο Ρουλη.Αυτο το όπλο σκοτώνει.Ρε μπελια νυχτιάτικα
Σαν γαρδούμπα θα γυρίζω όλοι την νύχτα
Αι ρε! Κάτσε στα αυγά σου!Ρε μπελια νυχτιάτικα
Σαν γαρδούμπα θα γυρίζω όλοι την νύχτα
Αι ρε! Κάτσε στα αυγά σου!
Άρε άμα έχεις τέτοια φιλαράκια μη φοβάστε τίποταΑι ρε! Κάτσε στα αυγά σου!
Η sx3 είναι πολύ καλό όπλο από μέτρα δεν έχω θέμα απλά θέλω να πάρω το Remington, έτσι και αλλιώς περισσότερο με επαναληπτικα κυνηγάω τη win μια δύο φορές το χρόνο τη κυνηγώ και κάθεται.Ο μονος λογος που θα εδινα Χ3 προσωπικα θα ηταν αν δε μπορουσα να την φερω,η επιλογη η επομενη μαξους 1.
Κανε οτι σε φωτεισει και ακου μερακλιδες κυνηγους ,σταυρος κλπ
Να κάνεις παρέα με τον Κόλλια (χιούμορ)Η sx3 είναι πολύ καλό όπλο από μέτρα δεν έχω θέμα απλά θέλω να πάρω το Remington, έτσι και αλλιώς περισσότερο με επαναληπτικα κυνηγάω τη win μια δύο φορές το χρόνο τη κυνηγώ και κάθεται.
Εγώ του είπα να μη ξεφορτώσει και να πάρει και τη remi. Πάντως, για να πω την αλήθεια, την προσπάθεια μου να την υιοθετήσω (τη win) την έκανα.Να κάνεις παρέα με τον Κόλλια (χιούμορ)
Αν σου πω ότι κι ο Γιάννης το γλυκοκοιτάζει...Αν δεν είχα μπει σε άλλα έξοδα θα το χτύπαγα κι αν δεν ήταν στα μέτρα μου θα αναλάμβανε ο Γιάννης τα υπόλοιπα!!!