Πωλείται Winchester sx3

Status
Not open for further replies.
Μου ασερεσει πολυ που εισαι οπαδος της αμερικανικης σχολης στα οπλα.δεν ξερω πως και που κινηγας ουτε εσυ τι κανω.

Δεν ειναι ομως βαση,αν δεν εχεις θεμα με τα μετρα να δοσεις αυτο το οπλο για την πιο φθηνη εκδοση της 1187,ποσο μαλλον οχι για καποια μεταχειριμενη και με κριτηριο ,πρεμιερ πχ

Σε τι υπερεχει? Στην βαση,την βαφη της?σε πληροφορω οτι ολα τα σχ3 εχουν μια βαφη βασης που ακομα κι αν χτυπηθει απο κατω παλι βαφη θα βρεις.

Επιλεγεις ενα οπλο ( επαναλαμβανω την πιο φθηνη 1187,οχι μονο σε λειανση,βαφες) πολυ υποδιαιστερο ,και με τα κριτηρια που εθεσες πολυ χειροτερη περιπτωσει να "παθει κατι"

Θα το μετανιωσεις.

Φερε στα μετρα σου αυτο που εχεις.

Να σου πω και κατι ακομα;γνωμη ζητας.οταν το οπλο το ευχαριστιεσαι στο κυνηγι ,δεν κοιταζεις αν λερωθει ή κατι αλλο.αν σε ευχαριστει θα το μαθεις και θα το κανεις.

Κρατησε την,αν μπορεις φερτην στα μετρα σου κλπ κλπ.

Παιδια τι χρωμιου τι οχι αυτα τα οπλα σκιζουν .τα εχουμε δει πολυ μεγαλα κρυα αυτα.καλα τσοκακια και μετρα.

Αν και το 1ο αναιρειται.τετοια δυναμη δεν βρισκεις πουθενα. Ολα τα αμερικανικα. Παραπανω αξιοπιστια και υλικα ,εσυ ετσι τα δινεις?

Ο μονος λογος που θα εδινα Χ3 προσωπικα θα ηταν αν δε μπορουσα να την φερω,η επιλογη η επομενη μαξους 1.

Κανε οτι σε φωτεισει και ακου μερακλιδες κυνηγους ,σταυρος κλπ
Η sx3 είναι πολύ καλό όπλο από μέτρα δεν έχω θέμα απλά θέλω να πάρω το Remington, έτσι και αλλιώς περισσότερο με επαναληπτικα κυνηγάω τη win μια δύο φορές το χρόνο τη κυνηγώ και κάθεται.

Η sx3 είναι πολύ καλό όπλο από μέτρα δεν έχω θέμα απλά θέλω να πάρω το Remington, έτσι και αλλιώς περισσότερο με επαναληπτικα κυνηγάω τη win μια δύο φορές το χρόνο τη κυνηγώ και κάθεται.
Να κάνεις παρέα με τον Κόλλια (χιούμορ)

Να κάνεις παρέα με τον Κόλλια (χιούμορ)
Εγώ του είπα να μη ξεφορτώσει και να πάρει και τη remi. Πάντως, για να πω την αλήθεια, την προσπάθεια μου να την υιοθετήσω (τη win) την έκανα.
Σολομώντεια λύση είναι να πάρει μια μεταχ 1187, όμως κι αυτές σε πολύ καλή κατάσταση [γιατί έτσι όπως τον έκοψα (λόγω της κατάστασης του όπλου του), θέλει να έιναι πένα], είναι τσιμπημένες.

Αν δεν είχα μπει σε άλλα έξοδα θα το χτύπαγα κι αν δεν ήταν στα μέτρα μου θα αναλάμβανε ο Γιάννης τα υπόλοιπα!!!
Αν σου πω ότι κι ο Γιάννης το γλυκοκοιτάζει...🥴
Θα κρατηθώ όμως!
Την αμαρτία θα την ξανακάνω μόνο για 682!

Status
Not open for further replies.
Back