Περαστικά σας παλικάρια @PPV , @Stelios montefeltro , @Manos chios και γρήγορα στα βουνά και παλι!!!
Να είσαι καλά φίλε!Περαστικά σας παλικάρια @PPV , @Stelios montefeltro , @Manos chios και γρήγορα στα βουνά και παλι!!!
Ευχαριστούμε! Και όλοι μας να είμαστε όρθιοι και γεροί! Τα βουνά είναι εκεί και μας χρειάζονται, η σωστή παρουσία στα βουνά είναι οφέλιμη!Περαστικά σας παλικάρια @PPV , @Stelios montefeltro , @Manos chios και γρήγορα στα βουνά και παλι!!!
Στα ταίρια της ΚΑΠΕΤΆΝΙΟ!Καλησπέρα σ’ όλους τους φίλους!......
Στην έναρξη, ένα κοπαδάκι που είχα εντοπίσει δεν φάνηκε, παρότι επέμενα …Χθες το πρωί άλλαξα τόπο, τρία πουλάκια σήκωσα, βάστηξα τη μία… για το καλό… η πρώτη της χρονιάς!
View attachment 79598
(Cal.16, 27 γρ. No 7, στρογγυλό ρέλι C+FSF, 65ρις κάλυκας)
Έλα πες την αλήθεια! Ζηλεύεις !!!Στα ταίρια της ΚΑΠΕΤΆΝΙΟ!
... αντεύχομαι φίλε μου!...Στα ταίρια της ΚΑΠΕΤΆΝΙΟ!
Ωραιος Καπετανιο!Καλησπέρα σ’ όλους τους φίλους!......
Στην έναρξη, ένα κοπαδάκι που είχα εντοπίσει δεν φάνηκε, παρότι επέμενα …Χθες το πρωί άλλαξα τόπο, τρία πουλάκια σήκωσα, βάστηξα τη μία… για το καλό… η πρώτη της χρονιάς!
View attachment 79598
Το μόνο πράγματα στην ζωή μου που ζηλεύω είναι να έχω φάει λαδερά όσπρια και οι άλλοι να παραγγείλουν απ εξω εκεί σκάω και ξανά τρώω του σκασμούΈλα πες την αλήθεια! Ζηλεύεις !!!
...λαδερό!!!.....χωρίς πλάκα, η ζωή μου!..Το μόνο πράγματα στην ζωή μου που ζηλεύω είναι να έχω φάει λαδερά όσπρια και οι άλλοι να παραγγείλουν απ εξω εκεί σκάω και ξανά τρώω του σκασμού![]()
Λογικό στα καράβια που είσαι...λαδερό!!!.....χωρίς πλάκα, η ζωή μου!.....
Καλή αρχή κάπτενΚαλησπέρα σ’ όλους τους φίλους!......
View attachment 79598
Για αυτό έχεις γίνει σα μπουλουμας!Το μόνο πράγματα στην ζωή μου που ζηλεύω είναι να έχω φάει λαδερά όσπρια και οι άλλοι να παραγγείλουν απ εξω εκεί σκάω και ξανά τρώω του σκασμού![]()
Όμορφα και παραδοσιακά!!!Καλησπέρα σ’ όλους τους φίλους!......
View attachment 79598
Λαδερο οσπριοΤο μόνο πράγματα στην ζωή μου που ζηλεύω είναι να έχω φάει λαδερά όσπρια και οι άλλοι να παραγγείλουν απ εξω εκεί σκάω και ξανά τρώω του σκασμού![]()
η παστός κολιός...όνειρο!...Μια ρεγγα
Λαδερο οσπριο
Μια ρεγγα
Ενα κρεμμυδι
Και ο αλλος αν εχει και προβατινα διπλα
Ουτε γυριζω να δω το φαι του
Αλλη χαρη εχει το ενα αλλη χαρη το αλλο
Ειδικα μεσημερι τι να την κανω την προβατινα αμα δεν μπορω να την απολαυσω με παρεα και μπυρες στην δροσια
Πέρδικες στην σούβλα και σκαρα σε καλύβαη παστός κολιός...όνειρο!......
Εεεεε μαστοραααααΠέρδικες στην σούβλα και σκαρα σε καλύβαστα αλπικα
![]()
Εεεεε μαστορααααα
Τα αλλαξες ολα τωρα
@outlander ριξε του ενα εικονιδιο με σφυρια στο κεφαλι![]()
Στην καλυβα να μπορουσα να ειμουν και θα τρωγα οτι ναναι!
Με ξεκανάτε πριν την έναρξη μαυροζωδιδες