Έγγραφη διαμαρτυρία, για συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ".

Μεσα και εγω ΡΑΠΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ χθες επεσε στην αντιληψη μου και σημερα σε μεγαλη παρεα κυνηγων στην περιοχη μου δεν εχασα την ευκαιρια και ανεδειξα το θεμα και την πρωτοβουλια καθως επισης στην συνεχεια σε πολιτικη συζήτηση για την διαχειρηση των πυρκαγιων και με αφορμη την δηλωση ΖΑΧΑΡΟΒΑ για βοηθεια απο την Ρωσικη κυβερνηση κανενα επισημο αιτημα δεν εγινε προς αυτους για να στειλιυν τα 4 ιπταμενα τερατα οπως εγινε το 21 εμεις καλουμεθα τωρα απο τον εγκαθετο αυτον συντακη να παιξουμε τον ρολο του σποδομποποιεου τραγου.ΝΤΡΟΠΗ.

https://go-outdoor.gr/stis-sykofanties-toys-kynigoys-epistoli-diamartyrias-kynigon/

Όπως και με την προηγούμενη επιστολή,το μόνο site που τη δημοσίευσε.
Στηρίζουμε ΚΥΝΗΓΌΣ ΚΑΙ ΦΎΣΗ, λοιπόν, από εδώ και πέρα, το μόνο κυνηγετικό μέσο που δείχνει ταχύτητα και αγνά κυνηγετικά αντανακλαστικά, που σέβεται τον Έλληνα κυνηγό στην πράξη.
Οι υπόλοιποι δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος, δύο συνεχόμενες φορές δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για τσανακογλειφτες, κατά το κοινώς λεγόμενον, της ηγεσίας ΞΕ και πολιτικής. Μαύρο.....

Έχουμε κάποια εξέλιξη για δικηγορικό γραφείο;
Στην βράση κολλάει το σίδερο...
Και επειδή έρχονται εξελίξεις καλό θα ήταν να προχωρήσει το θέμα...
Πρώτος εγώ για μηνιαία συνδρομή υπέρ νομικής κάλυψης...

Τυχαίο;
Όχι βέβαια .Το συγκεκριμένο περιοδικό το τρέχει άνθρωπος που έχει λατρεία με το κυνήγι.Ενεργος κυνηγός και όχι ένας ακόμα εκδότης που κοιτάει μόνο να ωφεληθεί απ'την τρέλα μας. Και στην πρώτη ανακοίνωση μας τα αντανακλαστικά του περιοδικού ήταν άμεσα. Μακάρι και άλλα ΜΜΕ να ήταν κοντά μας.......

Last edited:
Στηρίζουμε ΚΥΝΗΓΌΣ ΚΑΙ ΦΎΣΗ, λοιπόν, από εδώ και πέρα, το μόνο κυνηγετικό μέσο που δείχνει ταχύτητα και αγνά κυνηγετικά αντανακλαστικά, που σέβεται τον Έλληνα κυνηγό στην πράξη.
Οι υπόλοιποι δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος, δύο συνεχόμενες φορές δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για τσανακογλειφτες, κατά το κοινώς λεγόμενον, της ηγεσίας ΞΕ και πολιτικής. Μαύρο.....
Κυνηγεσια μιλαμε για εμετος κανονικος. Με χειροτερους γλυφτες τους μπροσταρηδες του...ομιλου που εκαναν και τους ραδιοφωνικους παραγωγους...

Με τα καραγκιοζηλικια της καραντινας εχουν χαθει και οι αυλικοι της ΚΣΕ που εγραφαν τοτε και εκαναν το ασπρο μαυρο και ξεσκεπαστηκαν επιτυχως!!! Θα μαθαιναμε καμια φημη , θα εβγαινε καμια "βρωμα" ρε γαμωτο...

Back