BENELLI 828U

Καλησπέρα παιδιά
Εχθές πήγα σκοπευτήριο το οπλο να το ρίξω ολα οκ αλλα εφαγα ένα ξενερωμα η ασφάλεια είναι αυτόματη μόλις ανοίξεις να γεμίσεις μπαίνει απευθείας και με χάλασε δε το χα διαβάσει κάπου και δεν τον είχα ακούσει κιολας πρώτη εντύπωση καλή άλλαξα λίγο κλισεις σήμερα το χαμηλωσα και άλλο γιατι νοκιζω ψιλοτουφεκουσα θα ξαναπάω και θα πάρω και κάνα χαρτόνι μαζί να ρίξω Τσόρτσιλ γιατί χθες τ ξεχασα
Παναγιώτη αφαιρείς ενα έλασμα από τη σκανδαλοθήκη και γίνεται απλή η ασφάλεια

Καλησπέρα παιδιά
Εχθές πήγα σκοπευτήριο το οπλο να το ρίξω ολα οκ αλλα εφαγα ένα ξενερωμα η ασφάλεια είναι αυτόματη μόλις ανοίξεις να γεμίσεις μπαίνει απευθείας και με χάλασε δε το χα διαβάσει κάπου και δεν τον είχα ακούσει κιολας πρώτη εντύπωση καλή άλλαξα λίγο κλισεις σήμερα το χαμηλωσα και άλλο γιατι νοκιζω ψιλοτουφεκουσα θα ξαναπάω και θα πάρω και κάνα χαρτόνι μαζί να ρίξω Τσόρτσιλ γιατί χθες τ ξεχασα
Υπάρχουν και χειρότερα Παναγιώτη. Εγω σε ένα πλαγιόκαννο που αναπαλαίωσα πρόσφατα και που ασφαλίζει αυτόματα, άλλαξα και τον πείρο με αποτέλεσμα η περαλούδα στην αρχή - τώρα πάει να στρώσει - να μην έρχεται στα ίσια και να πρέπει να την κλείνω με τον αντίχειρα .

Σκέψου τώρα τουφεκάς, ανοίγεις, βγάζεις τους κάλυκες, βάζεις τους καινούριους, κλείνεις , πατάς με τον αντιχειρα την πεταλούδα προς τα αριστερά - αλλιώς δεν απασφαλίζει - μετά βγάζεις την ασφάλεια και μετά ... ασχολείσαι με την τουφεκιά. Ουφ κουράστηκα μόνο που τα είπα. Ηδη έχεις ξεχάσει τι ήθελες να τουφεκίσεις .hair.. Καλά για θήραμα ξέχνα το ...

Μην ανησυχείς θα στρώσει το πράγμα όλα είναι θέμα συνήθειας.

Καλημέρα και χρόνια πολλά γενικώς και προσωπικώς.

ΥΓ παρεμπιπτόντως ρώτησα κι εγώ τις προάλλες εδώ τα παιδιά αν υπάρχει παρέμβαση που ακυρώνει την αυτόματη ασφάλιση κι απάντηση δεν πήρα. Θεωρώ αν ήταν κάτι απλό οι επαΐοντες οπως ο vagosbenelli θα μας είχαν ενημερώσει οπότε αφήνουμε τα όπλα ως έχουν.

Υπάρχουν και χειρότερα Παναγιώτη. Εγω σε ένα πλαγιόκαννο που αναπαλαίωσα πρόσφατα και που ασφαλίζει αυτόματα, άλλαξα και τον πείρο με αποτέλεσμα η περαλούδα στην αρχή - τώρα πάει να στρώσει - να μην έρχεται στα ίσια και να πρέπει να την κλείνω με τον αντίχειρα .

Σκέψου τώρα τουφεκάς, ανοίγεις, βγάζεις τους κάλυκες, βάζεις τους καινούριους, κλείνεις , πατάς με τον αντιχειρα την πεταλούδα προς τα αριστερά - αλλιώς δεν απασφαλίζει - μετά βγάζεις την ασφάλεια και μετά ... ασχολείσαι με την τουφεκιά. Ουφ κουράστηκα μόνο που τα είπα. Ηδη έχεις ξεχάσει τι ήθελες να τουφεκίσεις .hair.. Καλά για θήραμα ξέχνα το ...

Μην ανησυχείς θα στρώσει το πράγμα όλα είναι θέμα συνήθειας.

Καλημέρα και χρόνια πολλά γενικώς και προσωπικώς.

ΥΓ παρεμπιπτόντως ρώτησα κι εγώ τις προάλλες εδώ τα παιδιά αν υπάρχει παρέμβαση που ακυρώνει την αυτόματη ασφάλιση κι απάντηση δεν πήρα. Θεωρώ αν ήταν κάτι απλό οι επαΐοντες οπως ο vagosbenelli θα μας είχαν ενημερώσει οπότε αφήνουμε τα όπλα ως έχουν.
Το πρώτο που έκανα από το κατάστημα κιόλας ,ήταν να καταργήσω την αυτόματη ασφάλεια στο Baikal 43 . Φαντάζεστε να έμπαινε αυτόματα η ασφάλεια σε καραμπίνα;χεχεχε

Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω την εμμονη καποιων να αφαιρουν.εξαρτηματα απο τον μηχανισμο των.οπλων Παιδες δεν τους περισσευει μεταλο και κανουν εξτρα εξαρτηματα υπαρχει καποιος λογος που το βαζουν

Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω την εμμονη καποιων να αφαιρουν.εξαρτηματα απο τον μηχανισμο των.οπλων Παιδες δεν τους περισσευει μεταλο και κανουν εξτρα εξαρτηματα υπαρχει καποιος λογος που το βαζουν
Εεεε καλά ρε Βάγγο!
Δεν είπαμε να βγάλει την πεταλούδα η την σκανδάλη!😁

Εεεε καλά ρε Βάγγο!
Δεν είπαμε να βγάλει την πεταλούδα η την σκανδάλη!😁
Γιαννη μιλαμε για την ασφαλεια!!!!!! Το οποιο θεωρω πολυ σοβαρο ζητημα Δεν μιλαμε για πελμα βακελιτη Και το ποιο βασικο μας διαβαζει κοσμοςφυσικα μιλαω καλοπροαιρετα μην παρεξηγηθω κιολας

Last edited:
Η beretta ,η browning πουλάνε τα δίκανα τουςστην Ελλάδα με αυτόματη ασφάλεια;
Πολυχρονος!!!! Το Βeretta και το brow ειναι τελειως διαφορετικα οπλα και ο σχεδιαστης τους εκρινε οτι δεν χρειαζεται η αυτοματη . Nοτη εαν βαλουμε πρωτη τσουλαει το αυτοκινητο? οχι Τοτε να καταργησουμε το χειροφρενο

Βαγγέλη, για πρώτη φορά θα διαφωνήσω μαζί σου, η αυτόματη ασφάλεια είναι απλά ένα πρόσθετο μεταλλικό στέλεχος που απλά μετακινείται από το άνοιγμα του όπλου και σπρώχνει το κουμπί της ασφάλειας, δεν βελτιώνει τον μηχανισμό ασφάλειας του όπλου, ο οποίος παραμένει ο ίδιος. Και όπως με τους αυτόματους εξωλκεις που πολλοί, όπως και εγώ, δεν τους γουστάρουν, μπορούν κάλλιστα να αφαιρεθούν δίχως να αλλάζει σε τίποτα η λειτουργία της απλής εξωλκευσης, αντίθετα γίνεται το όπλο πιο αξιόπιστο.

Το εχει για καποιο λογο εκει ο ιταλος παντελη να μην το πειραξει
Βαγγέλη εσύ ειδικά αν το δεις απο κοντά θα καταλάβεις ότι το ελασμα αυτό δεν κάνει τίποτε άλλο από το να οπλίζει την ασφάλεια. Εγώ το έβγαλα σχεδόν αμέσως μόλις το πήρα γιατί δεν μπορώ να κυνηγάω μια με όπλο με αυτόματη ασφάλεια και μια χωρίς. Αν είχα μόνο αυτό κάποια στιγμή θα το συνήθιζα.
Αν θυμάμαι καλά έχω δει τη διαδικασία αφαίρεσης του ελάσματος και από την επίσημη Benelli,αν το βρω θα το ανεβάσω.

Γιαννη μιλαμε για την ασφαλεια!!!!!! Το οποιο θεωρω πολυ σοβαρο ζητημα Δεν μιλαμε για πελμα βακελιτη Και το ποιο βασικο μας διαβαζει κοσμοςφυσικα μιλαω καλοπροαιρετα μην παρεξηγηθω κιολας
Επειδή μιλάμε για ασφάλεια,αυτή η ασφάλεια ΔΕΝ είναι ασφάλεια!🙂

Και όπως με τους αυτόματους εξωλκεις που πολλοί, όπως και εγώ, δεν τους γουστάρουν, μπορούν κάλλιστα να αφαιρεθούν δίχως να αλλάζει σε τίποτα η λειτουργία της απλής εξωλκευσης, αντίθετα γίνεται το όπλο πιο αξιόπιστο.
Κατά κανόνα συμφωνούμε!
Εδώ διαφωνούμε!🙂

Βαγγέλη, για πρώτη φορά θα διαφωνήσω μαζί σου, η αυτόματη ασφάλεια είναι απλά ένα πρόσθετο μεταλλικό στέλεχος που απλά μετακινείται από το άνοιγμα του όπλου και σπρώχνει το κουμπί της ασφάλειας, δεν βελτιώνει τον μηχανισμό ασφάλειας του όπλου, ο οποίος παραμένει ο ίδιος. Και όπως με τους αυτόματους εξωλκεις που πολλοί, όπως και εγώ, δεν τους γουστάρουν, μπορούν κάλλιστα να αφαιρεθούν δίχως να αλλάζει σε τίποτα η λειτουργία της απλής εξωλκευσης, αντίθετα γίνεται το όπλο πιο αξιόπιστο.
Λευτερη ξερω πολυ καλα τι κανει το ελασμα οταν πας να αγορασεις το οπλο δεν το βλεπεις αυτο? ο καθε σχεδιαστης εχει τον λογο που το βαζει καλο ειναι να μην το βγαζουμε, οταν αγοραζεις ενα οπλο μαθαινεις να το δουλευεις οπως ειναι και οχι να το σκαλιζεις .διαφορετικα μην το παιρνεις Αυτο το παλαβο να παμε να αγοραζουμε οπλο και νουργιο και να αρχιζουμε εχει βαρια σκανδαλη τριψε εδω εχει δυσκολο ανοιγμα τριψε εκει ειναι βαρυ φαε ριγα ειλικρινα με ξεπερναει .ξερεις ποσα τετοια οπλα εχουν περασει απο τα χερια μου που ριχνουν σε κατασταση ηρεμιας επειδη τα εχουν!!!!

Back