Έκθεση Κυνηγεσία 2023

Χθες έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου, για να πάω σήμερα το πρωί στην έκθεση με την ησυχία μου να το ευχαριστηθω χωρίς άγχος. Ε χθες το απόγευμα στις 7+ που τελείωνα, πήγα να φορτώσω κάτι ξύλα που είχα ξεκλαρισει από την Παρασκευή και με τσίμπησε σκορπιός. Δεν μπορώ να περιγράψω τι πόνο έχω τραβήξει και πονάω ακόμα. Να φοράτε δερμάτινα γάντια εργασίας όταν κάνετε τέτοιες δουλειές.
Περαστικά Κώστα

Αυτό θα φανεί από το πώς ήταν η προσέλευση σχετικά με τις προηγούμενες χρονιές , αλλά και πώς πήγαν οι πωλήσεις των περιπτέρων, δυστυχώς οι αντιπροσωπείες την σνομπαρουν .Αν πάψει να γίνεται ετήσια η και τελείως θα είναι άλλη μια μεγάλη νίκη των αντικυνηγων .Και μετά καθόμαστε και λέμε τι φταίει .
Αν σταματησουν να πηγαίνουν αντιπρόσωποι και πηγαίνουν μόνο έμποροι δεν θα είναι έκθεση, θα είναι bazaar. Δηλαδή παζάρι

Μόλις μου έβγαλε ο φύλακας αυτό:
View attachment 69780
Θα το διπλοτσεκάρω και θα επανέλθω

Η ιστοσελίδα είναι σε μιά μαύρη λιστα (από τις 150+ που τσέκαρα)
2023-04-03 20_30_07-Window.png

και ο λόγος είναι κάποια ανωμαλία στον mail server - ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι σε γερμανική εταιρία και ενοικιάζεται από την ICS-FORTH GR (διαχειρίστρια της *.gr)

2023-04-03 20_29_12-Window_anonymized.png

Αν σταματησουν να πηγαίνουν αντιπρόσωποι και πηγαίνουν μόνο έμποροι δεν θα είναι έκθεση, θα είναι bazaar. Δηλαδή παζάρι
Η στηρίζουμε αυτό που έχουμε με ελπίδα βελτίωσης στο μέλλον ,η ο καθένας για πάρτη του με γκρίνιες και αφορισμούς για τους άλλους.

Θα την φας όλη μόνος σου;;.very shoked.

ΥΓ: Τετάρτη είναι η μόνη μέρα που δεν μπορώ, είμαι εκτός Αθηνών!!!
Αναλόγως τις ορέξεις παντος την άλλη την καθάρισα
Δε σε είπε ο Αλεξ τι έπαθα όταν έφυγα
Στα διόδια είχε αλκοτέστ λέω τώρα τη γαμησα τους αφήνω το αμάξι εδώ περνω τη γαλατόπιτα και φεύγω μου κόπηκαν τα ύπατα
Τελικά σηκώνεται η μπάρα να φύγω τους χαιρέτισα και έφυγα

Ναι όπως και να έχει δεν είναι κάτι άμεσο, άλλωστε μπορεί απλά να πέταξε ένα πυροτέχνημα, μιας και οι συζητήσεις περί ατσαλινων είναι και της μοδας
Πάντως πριν παρθεί η απόφαση που να λέει ότι απαγορεύεται το ελεύθερο κυνήγι, θα έχουν φροντίσει νωρίτερα να βάζουν συνεχώς εμπόδια και να το κάνουν ασύμφορο και ψυχοφθόρο
Το βλέπουμε ήδη να γίνεται,και αυτό το μέτρο σύμφωνα με αυτή την λογική θα περαστεί
Μετά θα έρθει η πλήρης ρεζερβοποίηση

Παιδιά δυστυχώς η έκθεση ήταν απελπισία σκέτη....λίγα περίπτερα κ καθόλου όπλα....κοινώς μάπα.. έκανα κ 500 χλμ....με λεωφορείο
ήσουν με το λεωφορείο από Θεσσαλονίκη?
Εγώ ημουν χθες Αθηνα για δουλειά και το 3ωρο που είχα στην διάθεση πριν την πτήση το σπατάλησα στο Διλοφο παλευοντας με παϊδάκια και κοκορέτσια στο δρόμο για αεροδρόμιο. Αν δεν έβρεχε θα ειχα τελειωσει πιο γρηγορα και σκεφτόμουν να ανέβω.

Μου έβαλαν στη φλέβα πέντε ορακια. Αντιβίωση, γαστροπροστασια, φενιστιλ, αποτελ , κορτιζόνη και μου έγραψαν για το σπίτι, παυσίπονα, κλαρισιντ αντιβίωση και χάπια κορτιζόνη.
Περαστικά σού φίλε μού...και προσοχή σε τέτοιες εργασίες στην ύπαιθρο..

Χθες έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου, για να πάω σήμερα το πρωί στην έκθεση με την ησυχία μου να το ευχαριστηθω χωρίς άγχος. Ε χθες το απόγευμα στις 7+ που τελείωνα, πήγα να φορτώσω κάτι ξύλα που είχα ξεκλαρισει από την Παρασκευή και με τσίμπησε σκορπιός. Δεν μπορώ να περιγράψω τι πόνο έχω τραβήξει και πονάω ακόμα. Να φοράτε δερμάτινα γάντια εργασίας όταν κάνετε τέτοιες δουλειές.
Κωστα περαστικα φιλε !!!!!!! Την εχω αρπαξει και εγω την φολα πριν πολλα χρονια, εχει πολυ πονο φιλε, σε καταλαβαινω απολυτα !!

Πάντως πριν παρθεί η απόφαση που να λέει ότι απαγορεύεται το ελεύθερο κυνήγι, θα έχουν φροντίσει νωρίτερα να βάζουν συνεχώς εμπόδια και να το κάνουν ασύμφορο και ψυχοφθόρο
Το βλέπουμε ήδη να γίνεται,και αυτό το μέτρο σύμφωνα με αυτή την λογική θα περαστεί
Μετά θα έρθει η πλήρης ρεζερβοποίηση
Αυτό με την ρεζερβοποιηση ακούγεται χρόνια...δε νομίζω όμως ότι η Ελλάδα θα επένδυε στον κυνηγετικό τουρισμό,άλλωστε κάτι τέτοιο θα μείωνε δραματικά τα έσοδα από τις κυνηγετικες άδειες που δε νομίζω ότι θα συνέφερε το κράτος.

Άλλωστε επειδή ακριβώς υπάρχει το ελεύθερο κυνήγι,δεν υπάρχει η μεγάλη πληθώρα θηραμάτων ώστε να επενδύσει κάποιος ιδιώτης σε κατι τετοιο. Αυτό πιστεύω εγώ.

Ότι όσο θα περνάει ο καιρός οι εχθροί του
κυνηγιου θα αυξάνονται παγκοσμίος είνα σιγουρο

Ότι γίνεται ψυχοφθορο σε σχέση και με την φετινή χρονιά που κυνηγετικά για πολλούς ήταν απογοητευτικη και δεν ξέρουμε τι θα γίνει και του χρόνου είναι δεδομένο.

Το ότι γίνεται ασύμφορο λόγο του κόστους ζωής άρα και της αναψυχής είναι επίσης δεδομένο

Μήπως τελικά, να είμαστε και χαρούμενοι που με μια άδεια κυνηγάμε από εβρο μέχρι Κρήτη και που μόνο στην Ελλάδα και την Αμερική, υπάρχει ελεύθερο κυνήγι?
Ο προβληματισμούς στην τελευταία παράγραφο δικός μου.....τα λόγια ...του προέδρου

Back