Με κλείσιμο 8* το αποτελείωσες ......
Χαριστική βολή![]()
Στο εχω ξανα πει....αλλα δεν το θυμασαι.....Το 6* πτυχο για μενα ειναι παρελθον !!!

ΥΓ. Μηδενα προ του τελους μακαριζε .!!!

Με κλείσιμο 8* το αποτελείωσες ......
Χαριστική βολή![]()
370-375 m/s ούτε ένα παραπάνω .Στο εχω ξανα πει....αλλα δεν το θυμασαι.....Το 6* πτυχο για μενα ειναι παρελθον !!!
ΥΓ. Μηδενα προ του τελους μακαριζε .!!!![]()
Αυτό το set up έχει ΚΑΧ 14 χιλ ;View attachment 68267
View attachment 68268
Μην εισαι απόλυτος για τιποτα φιλε....Εχουμε να κανουμε με καινουργιο λοτ !!!![]()
Αυτό το set up έχει ΚΑΧ 14 χιλ ;
Με 23άρι βύσμα σε 68.40 έχει 12χιλ καί με 25χιλ βύσμα σε 67.40 κάλυκα έχει ΚΑΧ 11 χιλ ;Οχι.....12 χιλιοστα εχει....γι'αυτο ειναι κλεισμενο στα 57 χιλιοστα.
Με 23άρι βύσμα σε 68.40 έχει 12χιλ καί με 25χιλ βύσμα σε 67.40 κάλυκα έχει ΚΑΧ 11 χιλ ;
Δέν βγαίνουν τα μαθηματικά κ.Νίκο
Με 23άρι βύσμα σε 68.40 έχει 12χιλ καί με 25χιλ βύσμα σε 67.40 κάλυκα έχει ΚΑΧ 11 χιλ ;
Δέν βγαίνουν τα μαθηματικά κ.Νίκο
Μήπως και η μισόταπα του Θώδη ειναι 2 νουμερα κοντύτερη;Και να συμπληρωσω....Του Δημητρη το σεταπ με νεο λοτ granular...ΚΑΙ το δικο μου σεταπ με το
παλιο λοτ που δινει αλλη ογκομετρια....
Εκει μπερδευτηκες φιλε !!
Μόνο σ'αυτή την περίπτωση βγαίνει η εξίσωση 11χιλ στα 67.40 κάλυκα ...Μήπως και η μισόταπα του Θώδη ειναι 2 νουμερα κοντύτερη;
Λάμπη αυτό το σεταπ είναι μεγάλη μου αδυναμία, και με ΑΣ, και γκρανουλαρ.Υπομονή φίλε έχουμε πολλή .
Απλά γράφω ότι σε 67.40 με 688 στο 1.45 δουλεύει άψογα στα 28-29 γρ με 23άρι βύσμα (V zero -pistonskeet etc)
686?Συνεχεια με GRANULAR - LOT -19721.
View attachment 68345
View attachment 68346
Αυτα για σημερα με GRANULAR....εαν ξεχασα καποιο σεταπ φιλου....ας μου το γραψει...και το δοκιμαζω
την επομενη φορα.
Απο ταχυτητες ΙΔΙΕΣ με το παλιο λοτ,,,,,Η ΜΟΝΗ διαφορα στην ογκομετρια....γιάυτο επανω στα σεταπ
γραφω και Κ.Α.Χ. κενος απατητος χωρος...
Νικο...θυμασαι θερμοκρασια που ειχατε?Συνεχεια με GRANULAR - LOT -19721.
View attachment 68345
View attachment 68346
Αυτα για σημερα με GRANULAR....εαν ξεχασα καποιο σεταπ φιλου....ας μου το γραψει...και το δοκιμαζω
την επομενη φορα.
Απο ταχυτητες ΙΔΙΕΣ με το παλιο λοτ,,,,,Η ΜΟΝΗ διαφορα στην ογκομετρια....γιάυτο επανω στα σεταπ
γραφω και Κ.Α.Χ. κενος απατητος χωρος...
Αυτό στα 390 Θα λες?Αυτό με τον ήλιοπουλο σε νο 7 στα τρυγόνια - περιστέρια θα είναι μανούλα.