Ωραίος, φαντάζομαι έχεις μόνο αυτοκόλλητο, δεν έβαλες προστασία κρουστικών υπερτάσεων.....
Ωραίος, φαντάζομαι έχεις μόνο αυτοκόλλητο, δεν έβαλες προστασία κρουστικών υπερτάσεων.....
??Ωραίος, φαντάζομαι έχεις μόνο αυτοκόλλητο, δεν έβαλες προστασία κρουστικών υπερτάσεων.....
έχω βάλει πολλά στο νησί, και στης καλές δουλειές δεν ρωτάμε καν τον πελάτη, το βάζουμε έτσι και αλλιωςΩραίος, φαντάζομαι έχεις μόνο αυτοκόλλητο, δεν έβαλες προστασία κρουστικών υπερτάσεων.....
Σωστος!!!!έχω βάλει πολλά στο νησί, και στης καλές δουλειές δεν ρωτάμε καν τον πελάτη, το βάζουμε έτσι και αλλιως
Προστασια απο κεραυνους.
Δηλαδη τι βάζεις ;Προστασια απο κεραυνους.
Αναλογα την περιπτωση, περιοχη, σπιτι, επαγγελματικος χωρος, εργοστασιο. Γινεται καποια μελετη και μπαινουν αλεξικεραυνα, ειδικες ασφαλειες π.χ. https://www.google.com/search?q=raycap+προιοντα&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj28Yza4YP9AhVCPuwKHcq6CBkQ_AUoAXoECAEQAw&cshidΔηλαδη τι βάζεις ;
Τρίτο στάδιο του Λαναρά καλό και με λίγα χρήματα 22 ευρώ το είχα πάρει στον Αντώνη Κουτούζη κοινώς fandom....... Δεν ξέρω εάν τώρα η τιμή του είναι αυτή...... Φαντάζομαι ότι δεν θα απέχει πολύ....... Στροφείο το cnc του Παπαϊωάννου που έχει ο Κένταυρος είναι πολύ καλό,μετά πηγαίνεις στο sp2 που έχει γύρω στα 45 ευρώ........ Ελπίζω να βοήθησα......Παιδιά να ρωτήσω...
Είχα βρει ένα σετ μεταχειρισμένα κωνικο 3το σταδιο και στροφιο τελικά δεν έκλεισε η αγορά..
Βλέπω στο κενταυρο 3το σταδιο 50€ κωνική 25€ και ένα στροφείο παίζει από 40 εως 60 και θέλω να τα βάλω στην ΜΕΚ..
Υπάρχει κάτι ποιο οικονομικό; ;; η να ψάχνω για μεταχειρισμένα;
22€ το εχει ο Αντώνης (fantom).Παιδιά να ρωτήσω...
Είχα βρει ένα σετ μεταχειρισμένα κωνικο 3το σταδιο και στροφιο τελικά δεν έκλεισε η αγορά..
Βλέπω στο κενταυρο 3το σταδιο 50€ κωνική 25€ και ένα στροφείο παίζει από 40 εως 60 και θέλω να τα βάλω στην ΜΕΚ..
Υπάρχει κάτι ποιο οικονομικό; ;; η να ψάχνω για μεταχειρισμένα;
Δοκίμασα σε φίλου αυτό με z2m18 και με το δικό μου έπεφτε μέσα πολύ και το έκλεισα σε φίλου και πήγε καλά στα παπια το 1.90X36 mb36 έκανα 5 κιρκιρια το ενα τραυματισα και το τελείωσε ο φιλος και τα αλλα 4 ξερά..Τρίτο στάδιο του Λαναρά καλό και με λίγα χρήματα 22 ευρώ το είχα πάρει στον Αντώνη Κουτούζη κοινώς fandom....... Δεν ξέρω εάν τώρα η τιμή του είναι αυτή...... Φαντάζομαι ότι δεν θα απέχει πολύ....... Στροφείο το cnc του Παπαϊωάννου που έχει ο Κένταυρος είναι πολύ καλό,μετά πηγαίνεις στο sp2 που έχει γύρω στα 45 ευρώ........ Ελπίζω να βοήθησα......
Αυτό είχε ο φιλος το εδωσε και πειρε το αλλο με το 50ρικο γιατί μετά τα 12mm έλεγε δεν είναι τόσο καλό... και το σεταπ του Βαγγέλη νομίζω βγαίνει στα 12.50..13mm22€ το εχει ο Αντώνης (fantom).
Ψιλομαγκώνει στο πατημα...μετα το τελος κυνηγιου (απο Μαρτη) θα αφιερωσω χρονο σε καποια σεταπ.
View attachment 66845View attachment 66846
Τη διαπίστωσε δηλαδη;;;Αυτό είχε ο φιλος το εδωσε και πειρε το αλλο με το 50ρικο γιατί μετά τα 12mm έλεγε δεν είναι τόσο καλό... και το σεταπ του Βαγγέλη νομίζω βγαίνει στα 12.50..13mm
Ρε φίλε μου έλεγε δεν του άρεσε... άνοιγε το πυραυλακι αμέσως και με το αλλο λεει είναι καλύτερα τώρα... δεν ξέρω κάτι άλλο.Τη διαπίστωσε δηλαδη;;;
Θέμα ρύθμισης ύψους είναι........ Μια χαρά κλείνει........Αυτό είχε ο φιλος το εδωσε και πειρε το αλλο με το 50ρικο γιατί μετά τα 12mm έλεγε δεν είναι τόσο καλό... και το σεταπ του Βαγγέλη νομίζω βγαίνει στα 12.50..13mm
Εγω πατησα 15 φυσιγγια στο 3ο...ετυχε κ μιλησα στο τηλ 20' κ δεν ειχαν ξεδιπλωσει...τελος παντων...το δεχομαι αυτο που λεει.Ρε φίλε μου έλεγε δεν του άρεσε... άνοιγε το πυραυλακι αμέσως και με το αλλο λεει είναι καλύτερα τώρα... δεν ξέρω κάτι άλλο.
Το αλλο μαγκονι και το κρατάει το είχε παλέψει.. απλά έλεγα να παρω το καλό να ξεμπερδέψω μια παω απο το ενα στο αλλο χάθηκα.Θέμα ρύθμισης ύψους είναι........ Μια χαρά κλείνει........
κωστα θελει κατεβασμα το 3ο κιαλο να κανει "κλειστο" πυραυλακι !!22€ το εχει ο Αντώνης (fantom).
Ψιλομαγκώνει στο πατημα...μετα το τελος κυνηγιου (απο Μαρτη) θα αφιερωσω χρονο σε καποια σεταπ.
View attachment 66845View attachment 66846
Ναι το ξερω...η φωτο ειναι απο την 1η προβα που ειχα κανει οταν το πηρα...εκ τοτε, δεν εχω ασχοληθει λογο ελλειψης χρονου...σε ευχαριστω παντος.κωστα θελει κατεβασμα το 3ο κιαλο να κανει "κλειστο" πυραυλακι !!