Αεροβόλα σκοποβολής

Καλύτερα να το ανοίξεις να δεις τι έχει. Ισως να χρειάζεται απλά ένα λάστιχο (http://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1676) και να μήν στεγανώνει καλά. Πάντως σε αυτό το μαγαζί έχει αρκετά πραγματάκια
Το έψαξα, το μόνο μαγαζί που έχει το ανταλλακτικό που λες είναι Αγγλία.
http://www.airgunspares.com/store/product/7462/Airsporter-Mk2-Piston-Washer-Part-No.-16-1123/
Φοράει την δερμάτινη τσιμούχα που φαίνεται στην φώτο, η οποία μάλλον μετά από 50 χρόνια θα πρέπει να έχει καεί τελείως. Χρονολογία κατασκευής 1965-67. Δυστυχώς στο μαγαζί αυτό δεν βλέπω να έχει επιλογή για paypal, οπότε μάλλον τον ήπιαμε. Έχω στείλει mail στο μαγαζί και περιμένω απάντηση μήπως δεχτούν να του πληρώσω με paypal.
 
Γιώργο αν μπεις σε διαδιακασία παραγγελίας μήπως να τσεκαρεις πρώτα το ελατήριο μην χρειαστεί να το συμπεριλάβεις στην παραγγελία;
 
Γιώργο αν μπεις σε διαδιακασία παραγγελίας μήπως να τσεκαρεις πρώτα το ελατήριο μην χρειαστεί να το συμπεριλάβεις στην παραγγελία;
Ελατήρια υπάρχουν και Ελλάδα, αυτό είναι το εύκολο ;)
 
Ειδα τι προάλλες σε κατάστημα εδώ τα gamo black shadow και bic Сat στην ίδια προσφορά που τα έχει ο Καλκαντζακος..
http://www.kalkantzakos.com/Category2/1475/aerovola-gamo
Τα επωμισα κ τα δυο κ ήταν ιδιαίτερα ελαφρυα με σκοπευτρα οπτικής ίνας..
Την gamo από πάντα την είχα σε εκτίμηση (είχα ένα spectra μια φορα και εναν καιρο.. κ μου κράτησε αρκετά χρόνια κ με τρομερή ακρίβεια στην βολή).ωστόσο δεν ξέρω αν είναι πραγματικές οι ταχύτητες τους καθώς μου φάνηκαν πολύ λεπτεπίλεπτα οπλακια για να "κρύβουν" μέσα τους τέτοιες ταχύτητες..
 
το Σπεκτρα ειναι οπλακι χαμηλης υσχυος
Χα Χα το θυμασε βλέπω!Εβγενε σε διάφορα χρώματα..Nαι οντως Ήταν χαμηλης ισχυος..170 m/s το έδινε τότε..Για αυτό προφανώς είχε και ακρίβεια.
Με τα σημερινά gamo δεν ξέρω τι γίνεται..
 
,τωρα κατι κανουν και στα πιο δυνατα σκανδαλη-αντιβαρα στη καννη τα εχουν μαζεψει
Αστα να πανε..Εχω το ντιανα 350 μαγκνουμ μοντέλο 2006 και μέχρι να βρω κατάλληλο ψήφο (σφαιρίδια)εφτυσα αίμα..Γιατί μακρυα δεν μπορούσα να πετύχω γάιδαρο σαμαρωμενο..
Θέλει βαρύ ψήφο κ έχω βολευτεί προς το παρών με τους H&Ν Baracuda..
 
χαχαχα....ωραία στο έθεσε!!! Μα άνθρωπε μου δεν ήρθα σε stock-ατζίδικο....στον αντιπρόσωπο ήρθα!!! .hit.
Ευτυχώς ο Άγγλος μου απάντησε και δέχεται να μου ανοίξει ένα paypal request για να τα πάρω από αυτόν. Αφού μπήκα στο κόλπο καιρός να φτιάξω και το δικό μου :)
 
Όπως το πες..Την πάτησα με την ταχύτητα..
Κάποτε είχα τηλεφωνήσει στον Γκουτη (έχει κλεισει..)και μου πρότεινε να του κάνει tuning για να "γλυκάνει"κλπ με κοστος 250€ αλλα δεν το εστειλα τελικα..Καλως κακως δεν ξερω..Δεν ηταν και λιγα τα λεφτα..
 
Back
Top