Mafia Calabria
Moderator
Μόλις γύρισα και γω από το σκοπευτήριο, πολύ καλύτερα τα πήγα από τις άλλες φορές ρίξαμε δύο άτομα τέσσερις γύρους στο σκητ και έχει κουδουνισει το κεφάλι μου από το μπαλοτιδι.
Δημήτρη, ωραίος φαίνεται ο παράδεισος σου!
Δεν πειράζει Σπύρο, έστω και έτσι καλά θα είναι. Ελπίζω να τα πουμε και από κοντά..Καλημερίζω την παρέα!
Καλό δρόμο σε όσους ταξιδεύουν και προσοχή...
Εγώ αν και το προγραμμάτιζα να ήμουν από Μ.Τρίτη στο νησί και να καθόμουν δεκαήμερο, άλλαξαν ξαφνικά τα δεδομένα στη δουλειά και θα φύγω αύριο μεσημέρι και Δευτέρα του Πάσχα επιστροφή.
Δεν πειράζει, καλά είναι έστω κι έτσι...
!
Γερνας κουφαλα...Καλημερα σε ολους, ψιλοαρρωστος ειμαι τις τελευταιες 2-3 μερες με χαζογαστρεντεριτιδα μαλλον αλλα σημερα ειμαι καλυτερα μην το ματιασω... Δεν καθομαι κ εγω σε ησυχια να περασει...Ολη μερα τερξιμο...
Δεν θυμαμαι κ εγω ποσα χρονια ειχα να αρρωστησω, μου την εχει σπασει πολυ...![]()
Θα μιλήσουμε Γιαννη...Καλημέρα στη παρέα.
Δεν πειράζει Σπύρο, έστω και έτσι καλά θα είναι. Ελπίζω να τα πουμε και από κοντά..
Περαστικά 'Αρι...Καλημερα σε ολους, ψιλοαρρωστος ειμαι τις τελευταιες 2-3 μερες με χαζογαστρεντεριτιδα μαλλον αλλα σημερα ειμαι καλυτερα μην το ματιασω... Δεν καθομαι κ εγω σε ησυχια να περασει...Ολη μερα τερξιμο...
Δεν θυμαμαι κ εγω ποσα χρονια ειχα να αρρωστησω, μου την εχει σπασει πολυ...![]()
Εγω δεν γερναω ποτε φιλε μου... ΑΠΛΑ ΩΡΙΜΑΖΩ... .buy buy.Γερνας κουφαλα...![]()
Έτσι γίνεται με τα ''αγριμικά'' του βάλτου και του βουνού...
οταν τα κλείσεις στο κλουβί...αρρωσταίνουν..![]()
Μη με απειλεις εμενα... Θα πλακωθουμε...Θα σου στείλω ενα μεστό και λυπόσαρκο λεβεντόπαιδο που έχει κάμει και γουναράς αλλά και αλεπομαζόχτης .... τον γνωστό Χουντάλα ή γητευτή ιχθύων τε πτηνών...