Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους, παντοτε με υγεια και χαρα. Θα παραμεινουμε εντος τις Αγιες ημερες, οικογενειακα, σπιτι.
Καλο δρομο ευχομαι σε ολους, ασφαλεις μετακινησεις και ευτυχισμενες αφιξεις. Να περασετε υπεροχα!!!

δημητρη για τους φιλους διανυχτερευουμαι και αν χρειαστει.πλακα κανω ητν πολυ νωρις ποντως για εμενα εχουμε περιεργο ωραριο εδω.θα σε περιμενω φιλε καλη διαμονη και καλη ξεκουραση

Καλημερίζω την παρέα!
Καλό δρόμο σε όσους ταξιδεύουν και προσοχή...
Εγώ αν και το προγραμμάτιζα να ήμουν από Μ.Τρίτη στο νησί και να καθόμουν δεκαήμερο, άλλαξαν ξαφνικά τα δεδομένα στη δουλειά και θα φύγω αύριο μεσημέρι και Δευτέρα του Πάσχα επιστροφή.
Δεν πειράζει, καλά είναι έστω κι έτσι...
Καλημερίζω όλα τα φιλαράκια.
Μολις τελείωσε ο καφές και αρχίζουμε τα μαζέματα έσω έξω.
Δημήτρη, ωραίος φαίνεται ο παράδεισος σου!

Καλημέρα στη παρέα.

Καλημερίζω την παρέα!
Καλό δρόμο σε όσους ταξιδεύουν και προσοχή...
Εγώ αν και το προγραμμάτιζα να ήμουν από Μ.Τρίτη στο νησί και να καθόμουν δεκαήμερο, άλλαξαν ξαφνικά τα δεδομένα στη δουλειά και θα φύγω αύριο μεσημέρι και Δευτέρα του Πάσχα επιστροφή.
Δεν πειράζει, καλά είναι έστω κι έτσι...
!
Δεν πειράζει Σπύρο, έστω και έτσι καλά θα είναι. Ελπίζω να τα πουμε και από κοντά..

Καλημερα σε ολους, ψιλοαρρωστος ειμαι τις τελευταιες 2-3 μερες με χαζογαστρεντεριτιδα μαλλον αλλα σημερα ειμαι καλυτερα μην το ματιασω... Δεν καθομαι κ εγω σε ησυχια να περασει...Ολη μερα τερξιμο...
Δεν θυμαμαι κ εγω ποσα χρονια ειχα να αρρωστησω, μου την εχει σπασει πολυ....fiurius.

Καλημερα σε ολους, ψιλοαρρωστος ειμαι τις τελευταιες 2-3 μερες με χαζογαστρεντεριτιδα μαλλον αλλα σημερα ειμαι καλυτερα μην το ματιασω... Δεν καθομαι κ εγω σε ησυχια να περασει...Ολη μερα τερξιμο...
Δεν θυμαμαι κ εγω ποσα χρονια ειχα να αρρωστησω, μου την εχει σπασει πολυ....fiurius.
Γερνας κουφαλα...:D
Καλημερα σε ολους...:)

Καλημέρα στη παρέα.

Δεν πειράζει Σπύρο, έστω και έτσι καλά θα είναι. Ελπίζω να τα πουμε και από κοντά..
Θα μιλήσουμε Γιαννη...
Μια και δεν προλαβαίνουμε να πάμε σκοπευτήριο, θα βρεθούμε Μ. Σάββατο πρωί στην πλατεία και θα ''μπουκαρουμε'' , με το δάχτυλο, τις στάμνες που θα πέφτουν βαζοντας την ανάλογη προσκόπευση κατα περίπτωση, βεβαίως -βεβαίως.sarcastic.
Περαστικά 'Αρι...
Έτσι γίνεται με τα ''αγριμικά'' του βάλτου και του βουνού...
οταν τα κλείσεις στο κλουβί...αρρωσταίνουν...sarcastic.

Last edited:
Γερνας κουφαλα...:D
Εγω δεν γερναω ποτε φιλε μου... ΑΠΛΑ ΩΡΙΜΑΖΩ... .buy buy..sarcastic.

Έτσι γίνεται με τα ''αγριμικά'' του βάλτου και του βουνού...
οταν τα κλείσεις στο κλουβί...αρρωσταίνουν...sarcastic.

Εχω ψυχασθενεια Σπυρο... Δεν μπορω να κατσω σπιτι... .hair.

Αρι περαστικά και σε σενα... wannabe γέροντα...
Θα σου στείλω ενα μεστό και λυπόσαρκο λεβεντόπαιδο που έχει κάμει και γουναράς αλλά και αλεπομαζόχτης .... τον γνωστό Χουντάλα ή γητευτή ιχθύων τε πτηνών...

Θα σου στείλω ενα μεστό και λυπόσαρκο λεβεντόπαιδο που έχει κάμει και γουναράς αλλά και αλεπομαζόχτης .... τον γνωστό Χουντάλα ή γητευτή ιχθύων τε πτηνών...
Μη με απειλεις εμενα... Θα πλακωθουμε... .sarcastic..sarcastic.
Κ αμα δεν τον θελω τι να τον κανω??? .xm. Θα τον παω για ψαρεμα σε καμια αποκριμνη πλαγια κ θα τον παρατησω εκει να αλληχταει σαν τον τσακαλο... .buy buy.
Που ειχε το θρασσος προχθες να μου πει οτι θα παει για ψαρεμα στο μερος μου κ αν θελω να τον ακολουθησω... .buy buy.Που να σε ακολουθησω ρε φιλαρακι στο χωραφι του πατερα σου??? .hair..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back