Cal.16 βλητικές δοκιμές

Καλησπέρα σ' όλους, και στους φίλους του Cal.16! :) ...

Έλειπε το θέμα αυτό, για να ποστάρουμε δοκιμές φυσιγγίων ( ιδιογόμωσης & εμπορικών ) οι χρήστες του διαμετρήματος 16!

Νομίζω θα ειναι μια καλή "τράπεζα" υλικού...;)...

Υ.Γ...όσοι φίλοι έχουν ανεβάσει δοκιμές σε άλλα θέματα, νομίζω καλό είναι να τις συγκεντρώσουμε εδώ...

Εγώ βλέπω ότι το τουφεκι σου τα έχει βρει πολύ καλά με τα 27 γραμμάρια. Κατά την γνώμη μου δεν θέλει παραπάνω σκάγια, εκτός και αν βάλεις ποιο χοντρό νούμερο. Τι να γλυτωσει από αυτές της τουφεκιές, ότι μπεις στο κέντρο της ροζέτας θα γίνει κιμάς.

Μιας και έτυχε να ασχοληθώ φέτος με το 16αρι για να γεμίσω του πατέρα μου και μίας και νοσταλγός ο πατέρας μου στην Ιντεάλ και Σπέσιαλ πυρίτιδες, έφτιαξα χτες σε 16/65 με Ιντεάλ, πολύ ωραία τουφέκια. Δεν τις φωτογράφισα αλλά θα ξανά κάνω και θα ανεβάσω.

Εγώ βλέπω ότι το τουφεκι σου τα έχει βρει πολύ καλά με τα 27 γραμμάρια. Κατά την γνώμη μου δεν θέλει παραπάνω σκάγια, εκτός και αν βάλεις ποιο χοντρό νούμερο. Τι να γλυτωσει από αυτές της τουφεκιές, ότι μπεις στο κέντρο της ροζέτας θα γίνει κιμάς.
Καλησπέρα φίλε!... :) ...

7αρια & 6αρια ρίχνω στο ενδημικό, για την Πέρδικα και το Αγριοκούνελο αρκούν τα 27-28 γρ...

Έχεις δίκιο τα πάει καλά το τουφέκι ...δεν θέλει και παραπάνω...;)...

Κυνηγάς με σκύλο φερμας;
...ενίοτε με φέρμας στην Πέρδικα / η δίωξης στο Αγριοκούνελο...

...πολλές φορές και χωρίς σκυλιά καθόλου, και τα δύο...

Το κινητό καρτέρι του Αγριοκούνελου είναι το αγαπημένο μου Νίκο...:)...

topic.

Έχω κυνηγήσει σε κοντινό μου σχετικά ξερονήσι αγριοκούνελα και το έχω λατρέψει. Θα ήθελα να μπορέσω κάποιος στιγμή να το κάνω και με το εικοσαρι. Είχαμε στην παρέα ένα αργό κουρτσιχααρ που τα κάρφωνε στην κυριολεξία.

Το 7.5/10 τσοκ‼️ λογικά δεν είναι το λάιτ φουλ❓το 2* νομίζω είναι 6.5/10‼️
Καλημέρα Γιάννη!.. :) ...

Είναι η ονομαστική σύσφιξη 2* , το ΙΜ (Improved Modified)...

Τσόκ....jpg
...προσωπικά το προτιμώ από το Φούλ, νομίζω ότι δεν «στραγγαλίζει» τα σκάγια τόσο και βγάζει πιο «όμορφες» τουφεκιές , με το κατάλληλο δε φυσίγγιο, ανοίγει «πιο εύκολα» φτάνοντας την απόδοση και διασπορά του μισού τσόκ περίπου, αν χρειαστεί ...:)...

topic.!!!

Καλημέρα Γιάννη!.. :) ...

Είναι η ονομαστική σύσφιξη 2* , το ΙΜ (Improved Modified)...

...προσωπικά το προτιμώ από το Φούλ, νομίζω ότι δεν «στραγγαλίζει» τα σκάγια τόσο και βγάζει πιο «όμορφες» τουφεκιές , με το κατάλληλο δε φυσίγγιο, ανοίγει «πιο εύκολα» φτάνοντας την απόδοση και διασπορά του μισού τσόκ περίπου, αν χρειαστεί ...:)...

topic.!!!
Έχω ένα μπριλευ 7.62/10 το ονομάζει λάιτ φουλ

Back