Να τον χαίρεσαι Παναγιώτη!Έτσι κι αλλιώς στο σχολείο είναι στο γυρισμό πήρα και ένα κουτί γλυκά..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!
Να τον χαίρεσαι Παναγιώτη!Έτσι κι αλλιώς στο σχολείο είναι στο γυρισμό πήρα και ένα κουτί γλυκά..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!
Και μένα φίλε μου αρέσουν πάρα πολύ ακαριαία σκοτωματα και σε υπέρ μεγάλες αποστάσεις ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα μαζί με τα Α1επιστροφή από Γραμματικό, 8 κοτσύφια από τα οποία 6 στο χέρι συν 2 τσίχλες , μπασιματιάρικα κοτσύφια σε γκρουπάκια από 3 εως και 8 μέχρι τις 9 παρά
ευχαριστημένος από τα lambro veloce![]()
Να τον χαίρεσαι Παναγιώτη πολύχρονος ο μικρόςΈτσι κι αλλιώς στο σχολείο είναι στο γυρισμό πήρα και ένα κουτί γλυκά..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!
μην μου λες κοτσυφια απο τωρα!επιστροφή από Γραμματικό, 8 κοτσύφια από τα οποία 6 στο χέρι συν 2 τσίχλες , μπασιματιάρικα κοτσύφια σε γκρουπάκια από 3 εως και 8 μέχρι τις 9 παρά
ευχαριστημένος από τα lambro veloce![]()
Να τον χαίρεσαι!!!Έτσι κι αλλιώς στο σχολείο είναι στο γυρισμό πήρα και ένα κουτί γλυκά..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!
Περικλή,με συγχωρείς αλλά στη Χίο πάντως πέρασμα με την έννοια του περάσματος δεν έχει γίνει...το ότι ο τάδε έκανε χτες 20 και σήμερα 15 δε μου λέει κάτι..επειδή από πιτσιρικάς ακολουθούσα ξαδέλφια στα περάσματα της τσίχλας,σε ενημερώνω ότι φέτος τα πράγματα είναι το λιγότερο κάκιστα. Κάθε χρόνο για ένα μήνα σερί πηγαίνω στο πέρασμα ,περίπου 20-25 εξόδους από τις 10 του Οκτώβρη μέχρι τις 11 Νοέμβρη. Φέτος πέρασμα ΔΕΝ έχει κάνει.. σήμερα εγώ έκανα καμία δεκαριά αλλά από αυτές οι μισές μπήκαν στρωτά..οι άλλες μισές ήταν ή ανάποδα ή πιασμένα πουλιά από χτες ή αλοπροσαλης κατεύθυνσης. Και έκανα δέκα γιατί ήμουν στο καλύτερο πόστο ..οι γύρω έπιασαν μια-δυο- τρεις. Τσιν Τσιν το βράδυ ακούγονται, περνάνε πουλιά, αλλά στο β.α. πρωί,να φτάσεις μέχρι τις 8.30 το όριο και σε συνεχόμενες μέρες ,δεν έχει γίνει ακόμα. Κάποιοι με πολλές ώρες και Καζαντζίδη μπορεί να έχουν πιάσει και παραπάνω.Από την στιγμή που έχει κάνει στο β.α Αιγαίο 2/3 σχετικά καλά περάσματα
Κάποιες μέρες σποραδικά στην βόρεια Ελλάδα,όπως επίσης σε προσινεμες περιοχές του Αιγαίου...
Μας δείχνει ότι τα πουλία ξεκίνησαν κανονικά ..Από θέμα ημερομηνιών
Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος μας φέτος ..
Ότι και να κάνει τις επόμενες μέρες ,που μεγάλο πανελλαδικό δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ...Τα βουνά ειναι άδεια ...
.Η χρόνια θα είναι πολύ άσχημη μέχρι Ιανουαριο τουλάχιστον...
Και να φανούν κάποια πουλιά η πίεση θα είναι μεγάλη ..
Άλλο τι ευχόμαστε να γίνει και άλλο να λέμε τι συμβαίνει....
Μιλάς για 15 και 20 πουλιά στην πουλιαστρα..Στην μισή Ελλάδα δεν έχουν δει να πετάνε τόσες ...Περικλή,με συγχωρείς αλλά στη Χίο πάντως πέρασμα με την έννοια του περάσματος δεν έχει γίνει...το ότι ο τάδε έκανε χτες 20 και σήμερα 15 δε μου λέει κάτι..επειδή από πιτσιρικάς ακολουθούσα ξαδέλφια στα περάσματα της τσίχλας,σε ενημερώνω ότι φέτος τα πράγματα είναι το λιγότερο κάκιστα. Κάθε χρόνο για ένα μήνα σερί πηγαίνω στο πέρασμα ,περίπου 20-25 εξόδους από τις 10 του Οκτώβρη μέχρι τις 11 Νοέμβρη. Φέτος πέρασμα ΔΕΝ έχει κάνει.. σήμερα εγώ έκανα καμία δεκαριά αλλά από αυτές οι μισές μπήκαν στρωτά..οι άλλες μισές ήταν ή ανάποδα ή πιασμένα πουλιά από χτες ή αλοπροσαλης κατεύθυνσης. Και έκανα δέκα γιατί ήμουν στο καλύτερο πόστο ..οι γύρω έπιασαν μια-δυο- τρεις. Τσιν Τσιν το βράδυ ακούγονται, περνάνε πουλιά, αλλά στο β.α. πρωί,να φτάσεις μέχρι τις 8.30 το όριο και σε συνεχόμενες μέρες ,δεν έχει γίνει ακόμα. Κάποιοι με πολλές ώρες και Καζαντζίδη μπορεί να έχουν πιάσει και παραπάνω.
αρεεε γατακι ωραιο μπουκετακι εκανεςςςςΚαλησπέρα σας κύριοι!
Άλλη μια ωραία μέρα σήμερα με πολλά πουλιά να μπαίνουν και τσίχλες και κοτσύφια! Πήρα στο χέρι 17 πουλιά αλλά είχα και αρκετά χαμένα δυστυχώς!
Πέρα από τα τσιχλοκότσυφα οι φάσσες για μια ακόμη μέρα ήταν άφαντες!
Κεντρική Μακεδονία!
View attachment 58742
Και ποιο κατο γιατί δεν κατεβενουν!!!!Καλησπέρα σας κύριοι!
Άλλη μια ωραία μέρα σήμερα με πολλά πουλιά να μπαίνουν και τσίχλες και κοτσύφια! Πήρα στο χέρι 17 πουλιά αλλά είχα και αρκετά χαμένα δυστυχώς!
Κεντρική Μακεδονία!
View attachment 58742
μεχρι τι ωρα περναγαν γιωργο? απο την μια κατευθηνση μονο?Καλησπέρα σας κύριοι!
Κεντρική Μακεδονία!
View attachment 58742