Τα 《μπασταρδάκια》 το κάνανε το θαύμα τους!!Λες και το πιστεύω , όταν ρίχνεις του Δούβρη ;

Τα 《μπασταρδάκια》 το κάνανε το θαύμα τους!!Λες και το πιστεύω , όταν ρίχνεις του Δούβρη ;
Χρήστο πέρσι σε σύγκριση με τρία τέσσερα άλλα, ήτανε καλύτερα ...εφέτος δεν κατάφερα να πάρω.!Τα 《μπασταρδάκια》 το κάνανε το θαύμα τους!!![]()
Από το φλας 32 αυτό το 30άρι κλάσσικ είναι καλύτερο!Βέβαια ακόμα με το κρύο δεν το έχω ρίξει, αλλά το 32άρι κλάνει.Ίσως είναι κι αυτό έτσι με κρύο.Αλλά με αυτόν τον καιρό αυτές τις μέρες τα 32άρια που είχα ρίξει το 30άρι υπερτερεί!Χρήστο πέρσι σε σύγκριση με τρία τέσσερα άλλα, ήτανε καλύτερα ...εφέτος δεν κατάφερα να πάρω.!
Στο στρατό κάνει να πάρεις το τουφέκι να περνάει η ώρα στη σκοπιά;Από το φλας 32 αυτό το 30άρι κλάσσικ είναι καλύτερο!Βέβαια ακόμα με το κρύο δεν το έχω ρίξει, αλλά το 32άρι κλάνει.Ίσως είναι κι αυτό έτσι με κρύο.Αλλά με αυτόν τον καιρό αυτές τις μέρες τα 32άρια που είχα ρίξει το 30άρι υπερτερεί!
Νίνο πονάει...Στο στρατό κάνει να πάρεις το τουφέκι να περνάει η ώρα στη σκοπιά;![]()
Παπάς ρε συ πριν το κυνήγι. Μιλάμε για γκαντεμιά ολκής!!!Ε αμα βαρεσειs και λαγο αυριο σιγουρα περασε ο Ιερωνυμοs απο τα μερη σου .Φοβερο πραγμα.
Όσες φορές τον συναντάμε στην πλατεία, ο παππούς λέει θα κάνουμε έναν ωραίο περίπατο σήμερα....Παπάς ρε συ πριν το κυνήγι. Μιλάμε για γκαντεμιά ολκής!!!
Ακριβώς! Ο σχωρεμενος ο μπάρμπα Νίκος, τρομερός λαγας που είχα την τύχη να τον ζήσω και την τιμή να τον έχω θείο, όταν έβλεπε παπά δεν πήγαινε πουθενά!!! Το παρανοϊκό είναι ότι ο προηγούμενος παπάς του χωριού σχωρεμενος και αυτός ήταν πωρωμένος λαγας!!! Ουκ ολίγες φορές τύχαινε να τον βλέπει ο μπάρμπα Νίκος σε διπλανες περιοχές. Ε μάζευε τα ζαγαρια και γύρναγε σπίτι!Όσες φορές τον συναντάμε στην πλατεία, ο παππούς λέει θα κάνουμε έναν ωραίο περίπατο σήμερα....![]()
Πάντως όσες φορές τον είχαμε δει ούτε κωπό δεν είχαμε βρει...Ακριβώς! Ο σχωρεμενος ο μπάρμπα Νίκος, τρομερός λαγας που είχα την τύχη να τον ζήσω και την τιμή να τον έχω θείο, όταν έβλεπε παπά δεν πήγαινε πουθενά!!! Το παρανοϊκό είναι ότι ο προηγούμενος παπάς του χωριού σχωρεμενος και αυτός ήταν πωρωμένος λαγας!!! Ουκ ολίγες φορές τύχαινε να τον βλέπει ο μπάρμπα Νίκος σε διπλανες περιοχές. Ε μάζευε τα ζαγαρια και γύρναγε σπίτι!
Σου λέω καρατσεκαρισμενο!!!Πάντως όσες φορές τον είχαμε δει ούτε κωπό δεν είχαμε βρει...
Ε αφού δεν θέλετε παπα θα σας βάλουμε στο χωριό αφίσες του πρωθυπουργού .Σου λέω καρατσεκαρισμενο!!!
Καλύτερα.....Ε αφού δεν θέλετε παπα θα σας βάλουμε στο χωριό αφίσες του πρωθυπουργού .
Ξέρετε.Εκεινες με το χαμόγελο της επιτυχίας.
Πέμπτη αδειούχος!!! Θα είμαι στα χαρακώματα!!! Αντε να δούμε!!!Τις 2 επόμενες μέρες τις πιστεύω περισσότερο από όλες αυτόν τον μήνα ..
Έχω βάλει και εγώ τό χεράκι μου Λεω, για το φιλαράκι μου ρέ γαμώ το.Τι τρελή διακαννάρα είναι αυτή ρε φίλε! Πανέμορφο μπιμπελό!!
Η μέρα ήταν εντελώς ακατάλληλη για πέρασμα σήμερα. Θα μου πεις και τις πιο καλές δεν έγινε κάτι σπουδαίο αλλά μπήκαν πουλάκια έστω και λίγα στην Εύβοια.Κεντρική Εύβοια σήμερα φόλα από τσίχλες, 3 πρωινές μόνο. Εμφανίστηκαν 3-4 μπουλούκια φάσες, αλλά μακριά και δεν ντουφεκισα καμία.