Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο πέρσι σε σύγκριση με τρία τέσσερα άλλα, ήτανε καλύτερα ...εφέτος δεν κατάφερα να πάρω.!
Από το φλας 32 αυτό το 30άρι κλάσσικ είναι καλύτερο!Βέβαια ακόμα με το κρύο δεν το έχω ρίξει, αλλά το 32άρι κλάνει.Ίσως είναι κι αυτό έτσι με κρύο.Αλλά με αυτόν τον καιρό αυτές τις μέρες τα 32άρια που είχα ρίξει το 30άρι υπερτερεί!

Από το φλας 32 αυτό το 30άρι κλάσσικ είναι καλύτερο!Βέβαια ακόμα με το κρύο δεν το έχω ρίξει, αλλά το 32άρι κλάνει.Ίσως είναι κι αυτό έτσι με κρύο.Αλλά με αυτόν τον καιρό αυτές τις μέρες τα 32άρια που είχα ρίξει το 30άρι υπερτερεί!
Στο στρατό κάνει να πάρεις το τουφέκι να περνάει η ώρα στη σκοπιά; .think.

Πήρα το όπλο δύο πρωινά και έριξα σε ένα περιστέρι , ίσα για να το λερώσω. Σήμερα πηγαίνοντας στις ελιές κοντοστάθηκα και μίλησα σε δύο παιδιά που έρχονται κάθε μέρα . Σε έξι πρωινά μετράνε δύο τσίχλες . Όταν λέμε ότι δεν πετάει ούτε σπίνος το εννοούμε !

Όσες φορές τον συναντάμε στην πλατεία, ο παππούς λέει θα κάνουμε έναν ωραίο περίπατο σήμερα....:p
Ακριβώς! Ο σχωρεμενος ο μπάρμπα Νίκος, τρομερός λαγας που είχα την τύχη να τον ζήσω και την τιμή να τον έχω θείο, όταν έβλεπε παπά δεν πήγαινε πουθενά!!! Το παρανοϊκό είναι ότι ο προηγούμενος παπάς του χωριού σχωρεμενος και αυτός ήταν πωρωμένος λαγας!!! Ουκ ολίγες φορές τύχαινε να τον βλέπει ο μπάρμπα Νίκος σε διπλανες περιοχές. Ε μάζευε τα ζαγαρια και γύρναγε σπίτι!

Ακριβώς! Ο σχωρεμενος ο μπάρμπα Νίκος, τρομερός λαγας που είχα την τύχη να τον ζήσω και την τιμή να τον έχω θείο, όταν έβλεπε παπά δεν πήγαινε πουθενά!!! Το παρανοϊκό είναι ότι ο προηγούμενος παπάς του χωριού σχωρεμενος και αυτός ήταν πωρωμένος λαγας!!! Ουκ ολίγες φορές τύχαινε να τον βλέπει ο μπάρμπα Νίκος σε διπλανες περιοχές. Ε μάζευε τα ζαγαρια και γύρναγε σπίτι!
Πάντως όσες φορές τον είχαμε δει ούτε κωπό δεν είχαμε βρει...

Κεντρική Εύβοια σήμερα φόλα από τσίχλες, 3 πρωινές μόνο. Εμφανίστηκαν 3-4 μπουλούκια φάσες, αλλά μακριά και δεν ντουφεκισα καμία.
Η μέρα ήταν εντελώς ακατάλληλη για πέρασμα σήμερα. Θα μου πεις και τις πιο καλές δεν έγινε κάτι σπουδαίο αλλά μπήκαν πουλάκια έστω και λίγα στην Εύβοια.

Έξι τσιχλάκια σήμερα πρωί ως τις 9:00 (μετά καθόμουν μόνο για φάσσες) και άλλα 5 το απόγεμα, όλα με δυσκολία στο τελευταίο τεταρτάκι...!
Γενικότερα, το πρωί έχει λίγα πουλάκια, ίσα να περνάει η ώρα, και το απόγεμα έχει πάρα πολύ λίγες αργά στο σούρουπο...
Και φάσσες είδα το πρωί, αλλά καμιά τους δεν μου έκανε τη χάρη σήμερα...
Κι αύριο μέρα είναι...

Status
Not open for further replies.
Back