Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Που καθοσουν εσυ;;.
Απ' το βορρά μέχρι το νότο
Πάντα καρτέρι είχα πρώτο
Η πληροφορία πάντα φτάνει στη στιγμή
Κι όταν πέρασμα δεν κάνει
Μ ένα τηλέφωνό σου φτάνει
Μπαίνω στ αμάξι για να έρθω πάλι εκεί

Απ' το βορρά μέχρι το νότο
Πάντα καρτέρι είχα πρώτο
Η πληροφορία πάντα φτάνει στη στιγμή
Κι όταν πέρασμα δεν κάνει
Μ ένα τηλέφωνό σου φτάνει
Μπαίνω στ αμάξι για να έρθω πάλι εκεί
Σε ενα βενιο κολλημενος με τις ωρες...
Κανω ντουμπλε και κλαμπαναω ξαναα
Ξερω για ολαα εχω μια δικαιολογιαα
Μα η benelli δεν βαραει μακρυααα...

Σε ενα βενιο κολλημενος με τις ωρες...
Κανω ντουμπλε και κλαμπαναω ξαναα
Ξερω για ολαα εχω μια δικαιολογιαα
Μα η benelli δεν βαραει μακρυααα...
Απ'το βορρά μέχρι το νότο
Να τουφεκας δε βρήκες τρόπο
Απ' το κλαμπανι δεν υπάρχει επιστροφή
Κι εκεί που νιώθεις μαύρο χάλι
Παίρνεις δάσκαλο το Μητσιαλη
Και με δυο πουλες σε φτιάχνει Ντιγκγουιντ

εσυ απο τσιχλακια τι ειδες στον αερα μωρη κουφαλα?μας πεταξες μονο μια φωτογραφια εκει με την φασσαρα!
5 τσίχλες φάνηκαν στο πόστο μου, τις 4 πήρα και βρήκα τις δύο.Τρεις ελατότσιχλες, αγριοπερίστερα ενα κοπαδάκι 5 πουλιά και φάσσες 2 πέρασαν.Από αυτά τα 5 πρόλαβα το ένα γιατί έψαχνα.Από τις φάσσες κράτησα την πρώτη, μπορούσα να ρίξω και στην δεύτερη αν και οριακά αλλά δεν έριξα γιατί έπεφτε ζωντανή η άλλη και ήθελα να δω ακριβώς που θα πέσει.Έτσι πήγαμε στον ντουμπλέ με τις ελατότσιχλες και βγήκαμε κουρεμένοι...

ΤΙ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Χαμένα: 2 τσίχλες και 2 ελατότσιχλες....Καθώς έψαχνα τις 2 ελατότσιχλες που πήρα με ντουμπλέ βλέπω σκιά,γυρίζω και προλαβαίνω ένα αγριοπερίστερο αρκετά μακριά!Κοιτάω μέρος και πάω.Μόλις ζυγώνει κοντά σκυλί πήρε φτερό ίσα στο έδαφος και πήγαινε στο πυκνό.Μία τουφεκιά με την μπαικαλάρα και τα είδε όλα! Μετά πήρα την φασσάρα, έπεσε ζωντανή και ο ήχος από το χτύπημα των φτερών ήταν όλα τα λεφτά!!!! Όλα με δούβρης 30γρ νο8!!!Αύριο για λαγό με την μπαικαλάρα που έφερε γούρι και να βοηθήσω τον παππού προτού φύγω!!!View attachment 58686View attachment 58687
Προσκυνώ..... .RESPECT.

Για να έχει πέσει τόσο έμπνευση και καλλιτεχνικός αυτοσχεδιασμός στα καρτέρια καταλαβαίνουμε τι γίνεται
Πάρτε ένα κουκλάκι τουλάχιστον για συντροφιά
View attachment 58692
Ωραίο αυτο ρε συ..
Που θα βρουμε ενα για το αμάξι? Χαχαχα

Και παρασκευη 6 μποφορ Αιγαιο....μεχρι εκει οτι δουμε...
Την περασμένη Τετάρτη που είχε πολύ αέρα στο πέλαγος εγώ είδα αρκετά πουλιά και περνουσαν αρκετες σε καλο υψος. Την Παρασκευή και κυριως το Σάββατο που θεωρητικά ήταν ιδανικές συνθήκες τα ίδια αντε λίγο περισσότερα αλλά όλα στο θεο. Οπότε να δούμε τι θα βαλει και τις σημαδιακες ημερομηνίες 26 με 31 και βράζουμε τα κολυβα μετά. Τώρα τα έχουμε και μουσκευει το σιτάρι....

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back