Αντί να πούμε πάμε για κυνήγι, θα πούμε, πάμε στη παρέλαση!Μην εχετε αγωνια συναδελφοι. Οι τσιχλες θα κανουν παρελαση απο τα καρτερια ανημερα 28ης Οκτωβρη.
Αντί να πούμε πάμε για κυνήγι, θα πούμε, πάμε στη παρέλαση!Μην εχετε αγωνια συναδελφοι. Οι τσιχλες θα κανουν παρελαση απο τα καρτερια ανημερα 28ης Οκτωβρη.
Σωστος!!!!!!Αντί να πούμε πάμε για κυνήγι, θα πούμε, πάμε στη παρέλαση!
Aυτη είναι η λεγόμενη σε μας μαυλίστρα ( φυσητος κράχτης ). Όπως είπες αν δεν ξέρεις εχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Θεωρείται παραδοσιακό εδω σε μας, συνήθως οι παλιότεροι μαθαιναν τους νεότερους. Τώρα οσο περνανε οι γενιές ολο και λιγότεροι νέοι το μαθαίνουν.Για αυτά που είναι σαν κουμπιά με μια τρύπα στη μέση τι ισχύει; Θα πρέπει να είσαι εκπεδευμενος για να βγάλεις ήχο από αυτά και τα διαφημίζουν ως παραδοσιακά.
Συναδελφε συμφωνω απολυτα. Δεν ξερω απο ποια περιοχη εισαι αλλα Κορινθια μαυρο χαλι.Κατω απο το αυλακι τα πράγματα ειναι απογοήτευση.χωρια οτι ο καιρος ειναι αρρωστια.μακαρι να βγω ψευτης αλλα αν δεν κανει κατι πολυ καλο στο τριήμερο προβλεπω μια χαλια χρονια
Είναι παράνομο, έτσι δεν είναι;;Aυτη είναι η λεγόμενη σε μας μαυλίστρα ( φυσητος κράχτης ). Όπως είπες αν δεν ξέρεις εχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Θεωρείται παραδοσιακό εδω σε μας, συνήθως οι παλιότεροι μαθαιναν τους νεότερους. Τώρα οσο περνανε οι γενιές ολο και λιγότεροι νέοι το μαθαίνουν.
Νομίζω ότι είναι στο όριο...Είναι παράνομο, έτσι δεν είναι;;
Με λίγο νεράκι φυσικά!!Νομίζω ότι είναι στο όριο...
Θεωρώ ότι δεν μπορεί να σου απαγορεύσει κανείς να κάνεις ήχους με το στόμα
Στη χειρότερη το καταπίνεις
Υ.Γ. Παναγιώτη είχες ανεβεί σήμερα πάνω;
Καλό αυτό με τα πιασμενα στα ψηλά. Έχει πολύ κούμαρο φέτος και είναι μαγνήτης αυτήν την εποχή.Πέρασαν 4-5 μαύρες στο μετρο ατουφεκιστες , πρώτο μπαμ στις 8 ενώ γύρω έχουν πέσει καμία 20ρια τουφεκιές.Με τα πολλά 4 στο χέρι και δύο χαμένα μισά τσίχλες μισά κοτσύφια.Κατα τις 10 και 30 έχω πάει λίγο πιο κάτω από εκεί που κάθομαι συνήθως και μου βγαίνουν τρία κοτσύφια ,ρίχνω στο πρώτο και ανατινάζεται γυρίζω στα άλλα δύο και δεν παίρνω κανένα και έτσι όπως είμαι άδειος σηκώνονται από το ίδιο μέρος καμιά 20ρια κοτσύφια και εγώ να έχω γουρλωσει τα μάτια ψάχνοντας να βρω τη τσέπη με τα φυσίγγια .Όταν τους ξαναεριξα πήρα τα τέτοια μου και στο τέλος αφού έκανα το μέρος άνω κάτω δεν βρήκα αυτό που σκότωσα![]()
![]()
![]()
κουμαρο εχει!πουλια δεν εχει!Καλό αυτό με τα πιασμενα στα ψηλά. Έχει πολύ κούμαρο φέτος και είναι μαγνήτης αυτήν την εποχή.
Δεν πειράζει ρε,θα πηγαίνουμε για φασσες,πάπια, μπεκάτσες χωρίς τύψεις φέτος ότι χάσαμε κάτι καλό από τσίχλεςκουμαρο εχει!πουλια δεν εχει!
Μαλλον εχεται το. Θεο της κυχλας στην Εύβοια μόνο εσείς βαράτε πουλιαΚαλημέρα, κεντρική Εύβοια σήμερα, ότι πέρασε ήταν σε ύψος πάνω από 100 με 200 μέτρα από τα υψώματα που ειμασταν. Στη αρχή είχε ομίχλη και ίσως για αυτό πέρασαν κάτι λίγα πουλάκια ψηλά. Σύνολο 9 τσίχλες (οι μισές πιασμενες το ξημέρωμα) και ένα αγριοπερίστερο.
Υπάρχει περίπτωση να κατασχεθεί το όπλο και να έχεις πρόστιμο η ότι προβλέπεται για τους ηλεκτρικούς με τα ηχεία;Νομίζω ότι είναι στο όριο...
Θεωρώ ότι δεν μπορεί να σου απαγορεύσει κανείς να κάνεις ήχους με το στόμα
Στη χειρότερη το καταπίνεις
Υ.Γ. Παναγιώτη είχες ανεβεί σήμερα πάνω;
απο πυργο μερια χαλια αδιορθωτα ουτε με τα κυαλια δεν την βλεπουμεΣυναδελφε συμφωνω απολυτα. Δεν ξερω απο ποια περιοχη εισαι αλλα Κορινθια μαυρο χαλι.
Μια φορά είχαν πιάσει έναν οι θηροφυλακες που είχε μια μαλάκια σαν φούσκα με ένα μεταλλικό έλασμα και όταν το χτύπαγε στο πόδι του έκανε τσιν! Έγινε μια μανούρα και του εξηγούσαν ότι ο νόμος απαγορεύει οποιοδήποτε είδος κράχτη. Εγώ πάντως έχω δει με τα μάτια μου άνθρωπο να τις γυρνάει σφυριζοντας μόνο με το στόμα χωρίς να έχει τίποτε άλλο. Το έχω δοκιμάσει και τωρα στα περασματα που είναι ατουφεκιστες γυρνάει και από καμια πιο χαζή....Υπάρχει περίπτωση να κατασχεθεί το όπλο και να έχεις πρόστιμο η ότι προβλέπεται για τους ηλεκτρικούς με τα ηχεία;
Οχι φίλε δεν έχω καταγωγή από εδώ. Απλά έρχομαι πολλά χρόνια και μου αρέσει πολύ!Καλημέρα συνάδελφε. Είσαι απο το σουφλί ή απλά έχεις πάει για κυνήγι εκεί. Ρωτάω επειδή έχω καταγωγή...![]()