Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με γαϊδουρινή υπομονή 9 χέρι 4 χαμενες. Μετά το πρωινό ντου έκοψαν τελείως και φάνηκαν πάλι μετά τις 9μιση. Πιο χαμηλωμένες και έδωσαν ευκαιρίες.Συνολικα είδαμε πιο πολλά από χθες αλλά πολύ ψηλά οι άτιμες! Ειδα και την πρωτη κυργιαρα και ενα κοπαδι με 8 τρυγονια! Και αλλος ενας γνωστος ειδε 4 τρυγόνια!!! Κοτσυφια 3-4 φανηκαν.
View attachment 58469
Τελικά τα μέρη σου κάνουν τρυγονοπερασματα!! Και είναι και μεγάλα τα ατιμα

Καλημερα στην παρέα. Δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερα. Μολις φτάνω στο καρτέρι κλειδώνω το κινητό. Δεν θυμάμαι puk, το αφήνω στο αμάξι. Ξεκινάνε τα πουλιά και το κλαμπάνι γόνα. Πουλιά για κανένα τέταρτο από 8:00, μετα αυτο με το σουσάμι και την τρύπα μεχρι που ήρθε μια στραβή, πάλι καλά. Κρίμα και ειχε ιδανικό καιρό. Αύριο τώρα .

Μερικά χιλιόμετρα πιο ανατολικά από τον Μητσάρα το απόλυτο σκότος. Από μία έως πέντε ο καλύτερος. Εγώ κουλουράκι.
Αίσθηση μας προκάλεσε και η απουσία μπασίματος μικρόπουλων. Τη νύχτα όμως ακούγονταν κάμποσες, αλλά το πρωί δεν πέρασαν.
Και χθες τα ίδια ήταν από εκεί έμαθα. Και εδώ σε καρτέρι που κοιμούνται εκεί όλη νύχτα ελάχιστα πουλιά. Καλά την νύχτα που βγήκα να πανηγυρίσω με ένα τσιγάρο την νέα τσουτσου του θρύλου στις σπανιολες , πέρναγαν κορδόνι οι άτιμες. Επισης σημερα τα πρώτα κοπαδακια με ψηλωμενες φάνηκαν απο τις 7:25 , μισή ώρα πιο νωρις από τις προηγούμενες φορές!

Οι πρωτες 4 σημερα αλλα περναγαν ολες στο θεο,για μιση ωρα παρρα πολλα πουλια,κεντρικη ευβοια!
Καλή αρχή πατρίδα!!! Όλοι εδώ γύρω την ίδια εικόνα είχαμε σήμερα. Πάλι καλά που δεν φύγαμε νωρις και πέρασαν πιο βολικές από 9:30 μέχρι 10:30.

Τελικά τα μέρη σου κάνουν τρυγονοπερασματα!! Και είναι και μεγάλα τα ατιμα
Άστα να πάνε. Πιο πολλά περασματιάρικα τρυγονια έχω δει από 9/10 μεχρι σημερα πάρα τον Σεπτέμβριο. Κάτι ήξερε ο πρόεδρος και το έκλεισε......

Το μάτι άνοιξε στις 5:00 και με έπιασε κωλοφεγγερα.Στο τσακ πρόλαβα τους φίλους πριν φύγουν και πήγα μαζί.Παραδόξως σήμερα με ντάλα ήλιο μπήκαν αρκετά πουλιά αλλά στον Θεό.Απο παντού άκουγες ντουφέκια και τα πουλιά να περνάνε σε όλες τις κατευθύνσεις.Στα εντυπωσιακά της ημέρας ένα κοπαδακι γύρω στα 60 πουλιά.Εριξα τα σμπαρα μου,τα κλαμπανια μου με αποτέλεσμα 11 στο χέρι και έναν πουστη κοτσιφα που έφαγε ντουφεκια γεμάτη και εξαφανίστηκε στο καθαρό.Ωραια ήταν,τώρα δουλειά.
*Και επειδή δεν έχω κολλήματα... Οινόη χαμηλά στα αρχαία.

Καλή αρχή πατρίδα!!! Όλοι εδώ γύρω την ίδια εικόνα είχαμε σήμερα. Πάλι καλά που δεν φύγαμε νωρις και πέρασαν πιο βολικές από 9:30 μέχρι 10:30.
Ευχαριστω πατριδα να σαι καλα,καλα και ασφαλη κυνηγια ευχομαι,εγω 9 εφυγα,αμα καθομουνα λιγο παραπανω ολο και καμια ακομη θα εκανα!

Με πυρετο απο το βραδυ και δε μπορεσα να δωσω παρων. Ελπιζω να ειχε κατι να το φχαριστηθηκατε
Περαστικα ευχομαι Σταυρο, γερος και δυνατος οπως παντα, μην ανησυχεις, δεν χανεις και κατι εξαιρετικο....

Δεν πειράζει ο καθένας την δουλειά του πόδια να έχουμε και να είμαστε καλά.
Εννοείται! Αλλά θα έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα φέτος, τις πολλές ελιές. Θα είναι γεματα τα κτήματα μεχρι τον Γενάρη τόσες που έχει! Αντε να τουφεκισεις με κόσμο σχεδόν παντού!

Status
Not open for further replies.
Back