Περαστικά Σταυρο!Με πυρετο απο το βραδυ και δε μπορεσα να δωσω παρων. Ελπιζω να ειχε κατι να το φχαριστηθηκατε
Περάστηκα δεν Χάνεις τίποτα… τράγικα τα πραγματαΜε πυρετο απο το βραδυ και δε μπορεσα να δωσω παρων. Ελπιζω να ειχε κατι να το φχαριστηθηκατε
Περαστικά Σταυρο!Με πυρετο απο το βραδυ και δε μπορεσα να δωσω παρων. Ελπιζω να ειχε κατι να το φχαριστηθηκατε
Αντε να βροντήσει το fabarmΚαλημέρα από Αργολίδα, το πρωί αξημέρωτα ακουγόντουσαν αρκετές, όταν ξημέρωσε δεν φάνηκε καμία, αέρας μέτριος, ορτύκια ούτε για δείγμα ... ευτυχώς που κυκλοφορούν μερικά κοπαδάκια αγριοπερίστερα...
Και εδώ το ίδιοΚαλημέρα από Αργολίδα, το πρωί αξημέρωτα ακουγόντουσαν αρκετές, όταν ξημέρωσε δεν φάνηκε καμία, αέρας μέτριος, ορτύκια ούτε για δείγμα ... ευτυχώς που κυκλοφορούν μερικά κοπαδάκια αγριοπερίστερα...
Ιδανικοί καιροί και κολοκύθια Γεώργιε...Και με ιδανικό καιρό
Ιδανικό καιρό εννοούσα ότι έκοψε ο αέρας και με βοηθάει στο να ακούωΙδανικοί καιροί και κολοκύθια Γεώργιε...
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως στα περασματα μια κλαίει μια γελάει..
Βασικά τις περισσοτερες φορές κλαίει.....
Τόσο απλά το βλέπω εγώ........
Νότια σίγουρα όχι, εχθές η χειρότερη νομίζω από τις τελευταίες τέσσερις μέρες..
Γρήγορη ανάρρωση!!!!!!!!!Με πυρετο απο το βραδυ και δε μπορεσα να δωσω παρων. Ελπιζω να ειχε κατι να το φχαριστηθηκατε
Περαστικά φίλε, ... σκέψου τη θετική πλευρά!, ... γλύτωσες τις βενζίνεςΜε πυρετο απο το βραδυ και δε μπορεσα να δωσω παρων. Ελπιζω να ειχε κατι να το φχαριστηθηκατε