Γουρλίδικος ο καφές!! Περιοχή?Τελικά με αρκετη υπομονή καναμε τις πρώτες τρεις τσιχλίτσες μας για φέτος ...
Την ώρα που τελείωσε και ο καφές , άρχισε και το ψιλόβροχο και τα μαζέψαμε για σήμερα ... ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες προσεχώς ...
ΥΓ Πολύ καλός καφές ο Mrs ROSE !!
View attachment 58215
Άντε μήπως επιτέλους φανούν και αυτές μετα από χρονιά σε καλούς αριθμούς.
πολύ καλός αλλά δεν έχουν deliveryΤελικά με αρκετη υπομονή καναμε τις πρώτες τρεις τσιχλίτσες μας για φέτος ...
Την ώρα που τελείωσε και ο καφές , άρχισε και το ψιλόβροχο και τα μαζέψαμε για σήμερα ... ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες προσεχώς ...
ΥΓ Πολύ καλός καφές ο Mrs ROSE !!
View attachment 58215
Ρε που σε ξέρω που σε ξέρω…..Μου φερατε γουρι! Η πρωτη φασσα της χρονιας. Στα 20 μετρα με ρουμελιωτη νο9 28γρμ. Της εσπασε την φτερουγα! Καλη συνεχεια σε ολους!
Εκεί που φτάσανε τα καύσιμα άντε ανέβα στα έλατα....Στο βουνό ρίχνει πολύ νερό εδώ και ώρα. @PredatoZ τουλάχιστον θα φάμε μανιτες ρε!!!!
Να σου δώσω ένα στίγμα για καθετή?Σήμερα πολύς αέρας ,φάνηκαν κάποια πουλιά ιδίως μαύρα και αραιά μέχρι τις 8.Απο καρπωση πανωλεθρία από τις 10 που βαρεσα βρήκα τις 4 , υποψιάζομαι ότι έπεσαν ζωντανές , γιατί και μια που είδα πρόλαβε και χώθηκε σε πουρνάρι και δεν μπόρεσα να την πιάσω .Ενώ όλες ήταν μονοτουφεκιες εκτός από μια τριαρα ,δεν μπορώ να καταλάβω που στο καλό έριξα 27 φυσίγγια![]()
Γιατί δεν μας φτάνουν τα καψονια στο κυνήγι;Να σου δώσω ένα στίγμα για καθετή?
Καπανδριτι τοσες πολλες και σεσι καμια;Τι ηταν πιασμενες;Πέριξ Καπανδριτίου έπεσαν αρκετές τουφεκιές παρά τον αέρα.
Εγώ πήρα 10 συν 1 κυριαρίνα. Στο χέρι 7 και χαμένες 3, συν την κυριαρίανα που έπεσε φτερουγάρα, σε ένα τεράστιο πουρνάρι.
Αν είχα κάτσει χαμηλότερα από το πρωί θα είχα παραπάνω. Κάποια στιγμή βλέπω μία μονή φάσσα που πήγε καρφί στον απέναντι λόφο και ο συνάδελφος την κράτησε με μονοτουφεκιά. Κατά τις 9.00 άλλη μιά φάσσα που τουφεκίστηκε από άλλους συναδέλφους και βγήκε πλανάροντας πάνω από τα αμπέλια κάνοντας βουτιά για να πάει στον απέναντι λόφο μέσα στα πεύκα. Φάνηκαν το ρόδινα μπλέ χρώματά της και ήταν χάρμα οφθαλμών. Αν δεν φύσαγε θα ήταν πολύ καλή ημέρα. Οψώμεθα. Ες αύριον τα σπουδαία.
Δημήτρη και Χρήστο, θα είμαι πέριξ Καθενών αύριο το πρωί, για καρτέρι και μετά στο βουνό για μανιτάρια. Να δούμε τι κάνει το βουνό και αν ξεκίνησε η καρποφορία. Καλή συνέχεια λεβεντιές σε όλους.
Δεν μας τα λες καλά γείτονα, άσε μας να ελπίζουμε....Στο βουνό ρίχνει πολύ νερό εδώ και ώρα. @PredatoZ τουλάχιστον θα φάμε μανιτες ρε!!!!