Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
1.30+0.5=1.80
1.30+0.05=1.35
Φιλικά :)
Εχεις δικιο Γιωργο κι εσυ κ ο Μαριος και ο @Thalis...αργοοοότερα καταλαβα τη λαθος γραφη της μετρησης...απο κεκτημενη ταχυτητα χθες απαντουσα στα ποστ διοτη ειχα και διπλανη απασχοληση....το σωστο ειναι αυτο που λετε...0,05.

Υ.Γ. Λαθοι είμαστε, Ανθρώποι κάνουμε ρε.... .big smile.

1,60Χ32 σέρνοντας με 88% υγρασία έγραψε 402 ε?Ρε κοίτα κάτι περίεργα πράγματα...
Και με Α1 που είναι σφουγγάρι στην υγρασία ε...Μήπως είδες τίποτα αίματα στην 59 σελίδα?

Eκεί είναι η δοσολογία του για σοβαρά θηράματα μεγάλα .
Γιά τσίχλα όμως 1.70 με 688 είναι υπερβολή .
Μ'άρεσε το κλείσιμο 58 .00

Παντα υπαρχει η εξελιξη !!! Ο τροπος που κλεινουμε....το βυσμα που χρησιμοποιουμε...και τελικο
υψος ρελιασματος... σε συνδιασμο με τον κενο χωρο που εχουμε κανει την διαφορά !!!

Πριν πολλα χρονια εκλεινα την Α1 CX2000-1,70 X32 - 1,75x33 ρελιασμενα στα 58... με 2 σταδια,,,
Μια ασπρη μερα δεν ειχα δει...
Μονο αυτο λεω...Ειχα και εχω εναν φιλο στην Χωρα της Σαμου....Στραβαδι τοτε εγω....μου μαθαινε
να δουλευω την ΜΕΚ... αυτος μου ειχε δωσει τα σεταπ...
Στην πορεια τα παρατησε....γυρισε και ο τροχος....και τωρα του χαριζω βολια και μονοβολα για τα
γουρουνια...;)
Το ποιο καλο.... και εδω γελαμε.....ειναι οτι πιστευα οτι εβγαζα και καλα φυσιγγια!!! :D

Η nsi πάντως στο 1,65x32 την Α1 με 688 την δίνει στα 405m/s στα 2,5m (21oC με 60% υγρασία στάνταρ συνθήκες δοκιμών της cip).

Δεν ξέρω καψούλια ούτε τι κάνει το 0,05 παραπάνω πυρίτιδα.

Δείτε την πρώτη γραμμή στο συνημμένο.

Attachments

Η nsi πάντως στο 1,65x32 την Α1 με 688 την δίνει στα 405m/s στα 2,5m (21oC με 60% υγρασία στάνταρ συνθήκες δοκιμών της cip).

Δεν ξέρω καψούλια ούτε τι κάνει το 0,05 παραπάνω πυρίτιδα.

Δείτε την πρώτη γραμμή στο συνημμένο.

Βασιλη μου.....κοιτα τι κανει το 0,05 πυριτιδα περισσοτερη στο ιδιο στησιμο...

εικόνα_Viber_2021-04-10_17-08-54.jpg

εικόνα_Viber_2021-04-10_17-09-08.jpg
ΚΑΙ τωρα +0,05....με το ιδιο στησιμο και καψουλι... Κοιτα διαφορα ταχυτητας..+ συγκεντρωση και κατανομη!!!

εικόνα_Viber_2021-04-10_17-08-37.jpg
εικόνα_Viber_2021-04-10_17-08-45.jpg

Υπάρχουν δυο σχολές στην ιδιογωμοση αυτή με τα 5 στάδια λιγότερο Μπαρούτης/ μικρότερο σύγκετρο… χαμηλό ρελιασμα…. Και αυτή με περισσότερη μπαρούτι ψυλοτερο ρελιασμα και η δυο αποδέκτες για εμένα …. Τώρα για το αποτέλεσμα που έβγαλε ο Νίκος είναι μια απάντηση σε αυτούς που λένε ότι η α1 δεν κάνη για υγρασια και ποιος ο λόγος να πάει κάποιος σε διβασικη..αν και είχα αμφιβολίες για το χαμηλό σεταπ εκανα λάθος από ότι φαίνεται στον πινακα

Last edited:
Παντα υπαρχει η εξελιξη !!! Ο τροπος που κλεινουμε....το βυσμα που χρησιμοποιουμε...και τελικο
υψος ρελιασματος... σε συνδιασμο με τον κενο χωρο που εχουμε κανει την διαφορά !!!

Πριν πολλα χρονια εκλεινα την Α1 CX2000-1,70 X32 - 1,75x33 ρελιασμενα στα 58... με 2 σταδια,,,
Μια ασπρη μερα δεν ειχα δει...
Μονο αυτο λεω...Ειχα και εχω εναν φιλο στην Χωρα της Σαμου....Στραβαδι τοτε εγω....μου μαθαινε
να δουλευω την ΜΕΚ... αυτος μου ειχε δωσει τα σεταπ...
Στην πορεια τα παρατησε....γυρισε και ο τροχος....και τωρα του χαριζω βολια και μονοβολα για τα
γουρουνια...;)
Το ποιο καλο.... και εδω γελαμε.....ειναι οτι πιστευα οτι εβγαζα και καλα φυσιγγια!!! :D
Μάλλον η nobel sport δεν έμαθε ακόμη να γεμίζει.......

Παραδειγματα σου βαζω....
ΚΟΙΤΑ...0,05 Λιγοτερη πυριτιδα και 1 γραμμαριο σκαγια λιγοτερο...αλλα ρελιασμενο στα 56,5.
Τα παντα...ειναι θεμα ''μαγειρεματος'' φιλε!!!

View attachment 54187

View attachment 54188
View attachment 54189
Βλεπεις ταχυτητα και συγκεντρωση με 4* αστρα ??
Αυτή με φουλ κ ν.4 θα περάσει τα 450

Υπάρχουν δυο σχολές στην ιδιογωμοση αυτή με τα 5 στάδια λιγότερο Μπαρούτης/ μικρότερο σύγκετρο… χαμηλό ρελιασμα…. Και αυτή με περισσότερη μπαρούτι ψυλοτερο ρελιασμα και η δυο αποδέκτες για εμένα …. Τώρα για το αποτέλεσμα που έβγαλε ο Νίκος είναι μια απάντηση σε αυτούς που λένε ότι η α1 δεν κάνη για υγρασια και ποιος ο λόγος να πάει κάποιος σε διβασικη..αν και είχα αμφιβολίες για το χαμηλό σεταπ εκανα λάθος από ότι φαίνεται στον πινακα
Την Α1 τη γέμιζα σε Νο7 για πέρδικα ως εξής
12/67 686 1,70x32 gt18 No7 56,00 8*

Την Α1 τη γέμιζα σε Νο7 για πέρδικα ως εξής
12/67 686 1,70x32 gt18 No7 56,00 8*
Δεν με έχει κρεμαση ποτέ στην υγρασια και της χαμηλες θερμοκρασιεσ η π@@@@ μπορι να είναι και το οπλο (μαξους) την πάει τρέλα… οπως η 390 Λατρεύει την mb32 … σε πολλά διαφορετικά σεταπ… 8στερο δεν έχω κλείσει ποτέ μου πρέπει να το δοκιμασο

Αντιγράφω από χθεσινό μήνυμα που έστειλα σε φίλο.
===============
Είμαι 1000% σίγουρος ότι οποιαδήποτε μεταβολή στην υγρασία της ατμόσφαιρας δεν παίζει ρόλο αρκεί να μην μεταβληθεί η θερμοκρασία και η ατμ. πίεση.
Κανένα βαλλιστικό πρόγραμμα, κανένας βλητικός ή γνώστης δεν υποστηρίζει κάτι διαφορετικό.
Η Ελληνική υγρασία δεν διαφέρει από αυτή οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτό που για εμένα συμβαίνει είναι ότι μη πλήρως ζελατινοποιημένες πυρίτιδες απορροφούν υγρασία κατά την αποθήκευση και τα παίζουν.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται είναι ιδιογομωτές.

Την αγοράζουν την αφήνουν να ρουφήξει καλά καλά, ρίχνουν 5-6 "κλανιές" και μετά δεν την ξαναπιάνουν γιατί φταίει η υγρασία της ατμόσφαιρας και όχι της πυρίτιδας.

Βάζουν πιο ισχυρά καψούλια για να αυξήσουν ρυθμό καύσης ανεβάζουν λίγο πυρίτιδα ... εεε μετά δουλεύει κάπως ικανοποιητικά και φυσικά αφού την έχουν πατήσει δεν ξαναρίχνουν με υγρασία, απλά ρίχνουν με "καλό" καιρό μέχρι να τελειώσει η πυρίτιδα.
================

Αφήστε τις συνταγές παίδες ... δεν ψάχνουμε φυσίγγι με Α1 που να κεντάει σε υγρασία.
Ψάχνουμε αν δυο πανομοιότυπα φυσίγγια γεμισμένα την ίδια στιγμή με την ίδια Α1 δίνουν τα ίδια αποτελέσματα σε μια μέρα με 60% υγρασία και άλλη μέρα με 100% υγρασία.

Ριγμένα από το ίδιο όπλο, με την ίδια θερμοκρασία ατμόσφαιρας και πυρίτιδας, στο ίδιο υψόμετρο θα δώσουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα σε συγκέντρωση και διάτρηση.

Αντιγράφω από χθεσινό μήνυμα που έστειλα σε φίλο.
===============
Είμαι 1000% σίγουρος ότι οποιαδήποτε μεταβολή στην υγρασία της ατμόσφαιρας δεν παίζει ρόλο αρκεί να μην μεταβληθεί η θερμοκρασία και η ατμ. πίεση.
Κανένα βαλλιστικό πρόγραμμα, κανένας βλητικός ή γνώστης δεν υποστηρίζει κάτι διαφορετικό.
Η Ελληνική υγρασία δεν διαφέρει από αυτή οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτό που για εμένα συμβαίνει είναι ότι μη πλήρως ζελατινοποιημένες πυρίτιδες απορροφούν υγρασία κατά την αποθήκευση και τα παίζουν.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται είναι ιδιογομωτές.

Την αγοράζουν την αφήνουν να ρουφήξει καλά καλά, ρίχνουν 5-6 "κλανιές" και μετά δεν την ξαναπιάνουν γιατί φταίει η υγρασία της ατμόσφαιρας και όχι της πυρίτιδας.

Βάζουν πιο ισχυρά καψούλια για να αυξήσουν ρυθμό καύσης ανεβάζουν λίγο πυρίτιδα ... εεε μετά δουλεύει κάπως ικανοποιητικά και φυσικά αφού την έχουν πατήσει δεν ξαναρίχνουν με υγρασία, απλά ρίχνουν με "καλό" καιρό μέχρι να τελειώσει η πυρίτιδα.
================

Αφήστε τις συνταγές παίδες ... δεν ψάχνουμε φυσίγγι με Α1 που να κεντάει σε υγρασία.
Ψάχνουμε αν δυο πανομοιότυπα φυσίγγια γεμισμένα την ίδια στιγμή με την ίδια Α1 δίνουν τα ίδια αποτελέσματα σε μια μέρα με 60% υγρασία και άλλη μέρα με 100% υγρασία.

Ριγμένα από το ίδιο όπλο, με την ίδια θερμοκρασία ατμόσφαιρας και πυρίτιδας, στο ίδιο υψόμετρο θα δώσουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα σε συγκέντρωση και διάτρηση.
Αν δεν κανό λάθος εδώ γράφει συνταγές ιδιογωμοσης τι να γράψουμε ..

Μάλλον η nobel sport δεν έμαθε ακόμη να γεμίζει.......

Βαγγελη τις ειρωνειες σου αλλου !!
Σε μενα δεν πιανουν....ουτε κολλανε !!!

Βαλε το σεταπ ταχογραφημενο ...με αποτυπωση...και την διατρηση που εχει... εαν θελεις να μας δειξεις
κατι.... και τις ειρωνειες οπως προειπα...σε αλλον !!!

Status
Not open for further replies.
Back