Browning Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιάννη 18,4 τσοκ invector.έχω ρίξει στο σκοπευτήριο πριν 2 χρόνια και μ αρεσε
Πολύ ωραίο όπλο, ειδικά για τα λεφτά του.
Θα χρειαστείς τουλάχιστον δύο εσω έξω τσοκ LM και 3* ή 2*.
Τα δικά του για ανοιχτοτερες τουφεκιες είναι ΟΚ.

Ευριπίδη, αφού θα το πάρεις καινούριο και είσαι καρτεριτζής, πάρτο με 76 πόντους κάννες. Αν ποτέ με αξιώσει να ξαναπάρω δίκαννο θα είναι μόνο με 81, το οποίο και θα σου πρότεινα αλλά καταλαβαίνω ότι είναι λίγο extreme.
Δεν ξέρω φυσικά αν κυκλοφορεί με 76 αλλά δώσε στον εαυτό σου την εμπειρία να τουφεκίσεις περιστεροειδή με 76 πόντους κάννες ... .love.
Άσε που θα σου δώσει και άλλη αίσθηση στο σκοπευτήριο που από ότι καταλαβαίνω σου αρέσει να πηγαίνεις ;)

Last edited by a moderator:
Ξερω οτι τα πολλα διαφορετικα σχολια θα σε γεμισουν ολο αμφιβολιες και μπερδεματα αλλα αφου ειναι να το παρεις καινουργιο...
δεν θα πω τιποτα για το μηκος της καννης αλλα θα προτιμουσα να παρω καποιο Browning με διευρυμενους αυλους και Invector Plus τσοκακια... Κ αρκετα λιγοτερη ανακρουση και καλυτερες τουφεκιες...
Επισης θα κοιταγα κ στις αγγελιες...

Δεν ξέρω φυσικά αν κυκλοφορεί με 76 αλλά δώσε στον εαυτό σου την εμπειρία να τουφεκίσεις περιστεροειδή με 76 πόντους κάννες ... .love.
Συμφωνώ απόλυτα για τους 76 ποντους.
81 μόνο με carbon ριγα και βαρακια ζυγισματος , βλέπε 692.
αφου ειναι να το παρεις καινουργιο...
δεν θα πω τιποτα για το μηκος της καννης αλλα θα προτιμουσα να παρω καποιο Browning με διευρυμενους αυλους και Invector Plus τσοκακια... Κ αρκετα λιγοτερη ανακρουση και καλυτερες τουφεκιες...
Συμφωνώ για διευρυμενους αυλους και Invector Plus τσοκακια, κανουν την διαφορά και σε βαρυτερες γομωσεις.

http://www.volosguns.gr/images/stories/virtuemart/product/resized/dscf0791-(medium)3_640x240.jpg ευριπιδη κοιταξε και εδω προγματικα ευκαιρια. Ειναι browning gts με αυλο 18,8.εχει πολυ καλα οπλα και στην τιμη που μπορισ
http://www.volosguns.gr/index.php/opla-skopovolis/trap/browning-special-gts-detail
Πολύ καλό κομμάτι με 71εκ καννες, αν είναι σε αριστη κατασταση όπως φαίνεται.
Σε αυτή την τιμη βρισκεις πολλά μεταχειρισμενα σκοπευτικα.

Last edited:
Ξερω οτι τα πολλα διαφορετικα σχολια θα σε γεμισουν ολο αμφιβολιες και μπερδεματα αλλα αφου ειναι να το παρεις καινουργιο...
Επισης θα κοιταγα κ στις αγγελιες...
αρη κάτι παει να κάτσει σε μεταχειρ.αλλά δεν λέω τίποτα αν δεν το δω πρωτα.πάντως είναι καλό αλλά με 71π.κάτσε να το δω πρωτα σε τι κατασταση είναι και αν μου κάθετε και μετα θα σας πω ποιο ειναι

ωραίο δείχνει Δημήτρη !! πως αφαίρεσες το παλιό ?? ήταν λούστρο τελικά ?
Ηταν true oil απο τι καταλαβα!στην αρχη οταν το ετριψα το κοντακι τα εχασα λιγο γιατι δεν ηξερα αν θα επαναφερει το χρωμα! Μολις το εβρεξα ομως εγινα ακριβως το ιδιο!

Λοιπον κύριοι μετα απο πολύ σκέψη και διάφορες συζητήσεις με πολλους απο εσάς και φυσικά τον βικτωρα αλλά και φιλο που κυνηγαμε μαζί τακτικά αποφάσισα αφού θα δώσω που θα δώσω όπλο η αγορά του καινούργιου δικανου να είναι η εξης.Browning citori hunter με 71π.κάννες.δεν μπορω χρηματικα παραπανω μέχρι εκεί φτανω για καινούργιο με οικονομία.ακούω τις απόψεις σας
Αυτο πήρα πέρσυ...
Ερωτας.... Μετα το browning τα υπόλοιπα.. απλα σου φαίνονται... ξεχυλωμένα στο άνοιξε κλείσε...

Αν πιστεύεις την φωτο σωθηκες! .my man.
Εκτός αν πουλάει τη φωτο 2000....
Γιαννη συμφωνω! Πιστευω οτι σε αγγελιες στο διαδυκτιο παντα βλεπεις πρωτα απο κοντα αυτο που θες να παρεις. Ετσι εκανα με την 304.. Αν ημουν Θεσσαλονικη θα πηγαινα να το εβλεπα.το οπλο εχει 9000 χιλιαδες καινουριο.αν ειναι σε αριστη κατασταση οπως λεει, ειναι τρομερη ευκαιρια πιστευω.

Παντως οι αγγλοι που εχουν τεραστια παραδοση στο κυνηγι εχουν μεγαλο κοληομα με τα browning!κατι θα ξερουν!
οσο για τον ευριπιδη θα του προτεινα 525 sporter one 76 cm καινουριο 1800 ευρω περιπου!πολυ σταθερο οπλο!

Ευριπιδη perazzi mx8 με 2000ευρω..
http://www.car.gr/parts/view/7767361/
Αν πιστεύεις την φωτο σωθηκες! .my man.
Εκτός αν πουλάει τη φωτο 2000....

Μην είστε απόλυτοι, δεν ξέρεις καμιά φορά. Ο άνθρωπος γράφει ότι αναχωρεί για εξωτερικό. Ακριβώς ίδια περίπτωση πέτυχα και γω όταν αγόρασα το δικό μου από αγγελία. Ο άνθρωπος το πούλαγε τότε 750€ ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο, όπως έλεγε, Winchester Select Sporting II. Είχα πάρει τον Καλκαντζάκο τηλέφωνο και μου είχε πει 1920€ καινούριο αλλά μετροιτά θα έκανε κάτι καλύτερο. Το πήρα σε συννενόηση με τον πωλητή και το πήγα στον Κούρκουλο, τον ρώτησα τι γνώμη είχε. Το έβαλε κάτω από μια λάμπα, το κοίταζε από δω, το κοίταζε από εκεί, το ανοιγόκλεισε καμιά 30αριά φορές και με ρωτάει "πόσο στο δίνει", του λέω 750€ ... η απάντηση του ήταν, "μην το πεις ούτε του παπά, έχει ρίξει πολύ λίγα φυσίγγια". Το πήρα και έφυγα αμμέσως για άδεια αγοράς. Το παλικάρι που το πούλαγε έφευγε για μόνιμα στο εξωτερικό και βιαζόταν να κλείσει καμιά τρύπα. Υπάρχουν λοιπόν ευκαιρίες που δεν τις φανταζόμαστε ... ;)
Αν το perazzi είναι όντως σε εξαιρετική κατάσταση, αξίζει μέχρι και να δανειστείς για να το πάρεις :cool:

Καλησπερα στην παρεα, με την πολυ ομορφη κουβεντα.
Ευριπιδη η αποψη μου ειναι ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ !!! Βγαλε την αδεια αγορας, η επιλογη της Browning ειναι ορθοτατη, υπαρχουν και ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ
αρκετες αγγελιες προς πωληση μοντελων αυτης της μαρκας, κανε πρωτα την πωληση σου και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις αυτο που θελεις.
Προσωπικα θα προτιμουσα 18,8/invector plus, εσυ ομως εισαι ο οριζων. Απλα, θελει προσοχη και ελεγχο στις αγγελιες, πολλα εχουν δει
τα ματια μας, ειδικα σε οπλα ευρισκομενα σε "αριστη" κατασταση.

Ευριπίδη, αφού θα το πάρεις καινούριο και είσαι καρτεριτζής, πάρτο με 76 πόντους κάννες. Αν ποτέ με αξιώσει να ξαναπάρω δίκαννο θα είναι μόνο με 81, το οποίο και θα σου πρότεινα αλλά καταλαβαίνω ότι είναι λίγο extreme.
Άσε που θα σου δώσει και άλλη αίσθηση στο σκοπευτήριο που από ότι καταλαβαίνω σου αρέσει να πηγαίνεις ;)
Συνφωνώ με τον Γιώργο απολυτα Ευριπίδη βεβαια ο Γιωργος και εγω εχουμε το υψος μας , δεν ξερω τον σωματοτυπό σου αλλα η 76 αρες κανες, τουλαχιστον που είχα στο 686 σπόρτινγκ, εκαναν παπαδες ακομα και σε περπατητό το έπαιρνα ,αλλη σκοπευτική αίσθηση το μακρύκανο όπλο,οπως και να εχει εσυ αποφασίζεις με το καλο να παρεις αυτο που σε ικανοποιεί περισσότερο.

Μην είστε απόλυτοι, δεν ξέρεις καμιά φορά. Ο άνθρωπος γράφει ότι αναχωρεί για εξωτερικό. Ακριβώς ίδια περίπτωση πέτυχα και γω όταν αγόρασα το δικό μου από αγγελία. Ο άνθρωπος το πούλαγε τότε 750€ ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο, όπως έλεγε, Winchester Select Sporting II. Είχα πάρει τον Καλκαντζάκο τηλέφωνο και μου είχε πει 1920€ καινούριο αλλά μετροιτά θα έκανε κάτι καλύτερο. Το πήρα σε συννενόηση με τον πωλητή και το πήγα στον Κούρκουλο, τον ρώτησα τι γνώμη είχε. Το έβαλε κάτω από μια λάμπα, το κοίταζε από δω, το κοίταζε από εκεί, το ανοιγόκλεισε καμιά 30αριά φορές και με ρωτάει "πόσο στο δίνει", του λέω 750€ ... η απάντηση του ήταν, "μην το πεις ούτε του παπά, έχει ρίξει πολύ λίγα φυσίγγια". Το πήρα και έφυγα αμμέσως για άδεια αγοράς. Το παλικάρι που το πούλαγε έφευγε για μόνιμα στο εξωτερικό και βιαζόταν να κλείσει καμιά τρύπα. Υπάρχουν λοιπόν ευκαιρίες που δεν τις φανταζόμαστε ... ;)
Αν το perazzi είναι όντως σε εξαιρετική κατάσταση, αξίζει μέχρι και να δανειστείς για να το πάρεις :cool:
Ασε ρε παιδια ειδα και εγω αυτην την αγγελία και δεν μπορω να κοιμηθω .count sheep.

Status
Not open for further replies.
Back