Kostas ContraDosi
Moderator
Εσυ απο πιο χωριο εισαι μωρε;;;
Απ'το Κάτω Παρτάλι...;;;;

Εσυ απο πιο χωριο εισαι μωρε;;;
Ρε παιδιά αυτό που έχει στη Ρίγα το πλάγιοκανο τι είναι; πρωτη φορά βλέπω!
1:45 τι έχουμε εδώ; τσίχλα ή κοτσύφι;
3:50 κάποιος να του πει για το cut off
5:00 τ΄ ακούσατε;
5:38 ...........
8:16..........
13:50..............
δίκαννο με πικατίνυ, κάλυκες αμάζευτοι........................
Εγώ πρώτη φορά βλέπω τσιχλακια με κράνος κέβλαρ.Ρε παιδιά αυτό που έχει στη Ρίγα το πλάγιοκανο τι είναι; πρωτη φορά βλέπω!
Στο τέλος με ότι φυσίγγια έχουν ξεμεινει παίζουν και καμία μπαλωθιά μεταξύ τους. Γιαυτο το κράνοςΕγώ πρώτη φορά βλέπω τσιχλακια με κράνος κέβλαρ.
Μόνο καλές καπετανιε; Να είχαμε ένα κιλό τώρα καλά θα ήταν!
...ναι!...είμαι λάτρης και εγώ....αλλά...Μόνο καλές καπετανιε; Να είχαμε ένα κιλό τώρα καλά θα ήταν!
Ελιά και αγριελιά φέτος έχει πολύ.Τα ευνόησε ο καιρός και οι βροχές!Φιλλύκια έχουν δείξει;;;!!! Τα άλλα κάτι έχουν, όπως λέμε, κάθε χρόνο!!@PredatoZ
Χρήστο έκανα μια βολτίτσα. Αρκετά φυλικια είναι να σπάσουν από τον καρπο. Οι αγριλιες τίγκα σχεδόν ολες. Τα σκινα δένουν κάργα και ο κουμαρος είναι φουλ!!! Το φαγητό θα τις περιμένει σερβιρισμένο και πλουσιοπαροχο τις πιτσιλωτες!!!
Αν και τα έπιασε το χιόνι στην ανθοφορία , αρκετά φιλλυκια έχουν γεμίσει πράσινες μπίλιες!!! Πέρασα και από το αγαπημένο μου πρωινό καρτερι με το παρατημένο λιοστασι. Απεριποιητα δέντρα χρόνια τωρα , με βάτα και σκινα απο κατω πλέον και έχουν ήδη λυγίσει από το βάρος του καρπου! Προβλέπω μεγάλες μάχες εκεί φετος....Ελιά και αγριελιά φέτος έχει πολύ.Τα ευνόησε ο καιρός και οι βροχές!Φιλλύκια έχουν δείξει;;;!!! Τα άλλα κάτι έχουν, όπως λέμε, κάθε χρόνο!!
Βάραααα, τα ψοφάνε τα μπιλάκια!Αν και τα έπιασε το χιόνι στην ανθοφορία , αρκετά φιλλυκια έχουν γεμίσει πράσινες μπίλιες!!! Πέρασα και από το αγαπημένο μου πρωινό καρτερι με το παρατημένο λιοστασι. Απεριποιητα δέντρα χρόνια τωρα , με βάτα και σκινα απο κατω πλέον και έχουν ήδη λυγίσει από το βάρος του καρπου! Προβλέπω μεγάλες μάχες εκεί φετος....
Και στην Άρτα τα ίδια. Κρύο θα θέλουμε μόνο!@PredatoZ
Χρήστο έκανα μια βολτίτσα. Αρκετά φυλικια είναι να σπάσουν από τον καρπο. Οι αγριλιες τίγκα σχεδόν ολες. Τα σκινα δένουν κάργα και ο κουμαρος είναι φουλ!!! Το φαγητό θα τις περιμένει σερβιρισμένο και πλουσιοπαροχο τις πιτσιλωτες!!!
Φέτος που έχει τροφή δεν θα έχει φυσίγγιαπαρακαλατε να εχουμε καλα μπασιματα και φετος γιατι τοσο τροφη που εχει θα γινει χαμος ,ολα εχουν παει καλα.
Άσε ρε, όλοι κλαίγονται και από Οκτώβριο θα αντιλαλούν οι ρεματιές ...Φέτος που έχει τροφή δεν θα έχει φυσίγγια
Εγώ προχτές μέτρησα 10 είναι ολλα κατεβασμένα στα λιβάδια μαζη με τα τρυγόνια Για τα νερά μαλλονΆρχισαν να σουλατσάρουν και τα φετινά κοτσυφακια. Σαν καραφλοκορακες είναι τα καημενα! Είδα όμως και 2-3 κυρομυτια μπαμπατσικα!