Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

1:45 τι έχουμε εδώ; τσίχλα ή κοτσύφι;
3:50 κάποιος να του πει για το cut off
5:00 τ΄ ακούσατε;
5:38 ...........
8:16..........
13:50..............
δίκαννο με πικατίνυ, κάλυκες αμάζευτοι........................
Ρε παιδιά αυτό που έχει στη Ρίγα το πλάγιοκανο τι είναι; πρωτη φορά βλέπω!

Εγώ πρώτη φορά βλέπω τσιχλακια με κράνος κέβλαρ.
Στο τέλος με ότι φυσίγγια έχουν ξεμεινει παίζουν και καμία μπαλωθιά μεταξύ τους. Γιαυτο το κράνος .very funny.

Καλα οι τύποι είναι το απόλυτο τρολ. Ααααα και που είστε άμα τους δειτε πουθενά λακάτεεεεε θα σας περάσουν για κότσυφα και θα σας την ανάψουν στα ίσα.sarcastic.

@PredatoZ

Χρήστο έκανα μια βολτίτσα. Αρκετά φυλικια είναι να σπάσουν από τον καρπο. Οι αγριλιες τίγκα σχεδόν ολες. Τα σκινα δένουν κάργα και ο κουμαρος είναι φουλ!!! Το φαγητό θα τις περιμένει σερβιρισμένο και πλουσιοπαροχο τις πιτσιλωτες!!!

@PredatoZ

Χρήστο έκανα μια βολτίτσα. Αρκετά φυλικια είναι να σπάσουν από τον καρπο. Οι αγριλιες τίγκα σχεδόν ολες. Τα σκινα δένουν κάργα και ο κουμαρος είναι φουλ!!! Το φαγητό θα τις περιμένει σερβιρισμένο και πλουσιοπαροχο τις πιτσιλωτες!!!
Ελιά και αγριελιά φέτος έχει πολύ.Τα ευνόησε ο καιρός και οι βροχές!Φιλλύκια έχουν δείξει;;;!!! Τα άλλα κάτι έχουν, όπως λέμε, κάθε χρόνο!!

Last edited:
Ελιά και αγριελιά φέτος έχει πολύ.Τα ευνόησε ο καιρός και οι βροχές!Φιλλύκια έχουν δείξει;;;!!! Τα άλλα κάτι έχουν, όπως λέμε, κάθε χρόνο!!
Αν και τα έπιασε το χιόνι στην ανθοφορία , αρκετά φιλλυκια έχουν γεμίσει πράσινες μπίλιες!!! Πέρασα και από το αγαπημένο μου πρωινό καρτερι με το παρατημένο λιοστασι. Απεριποιητα δέντρα χρόνια τωρα , με βάτα και σκινα απο κατω πλέον και έχουν ήδη λυγίσει από το βάρος του καρπου! Προβλέπω μεγάλες μάχες εκεί φετος....

Αν και τα έπιασε το χιόνι στην ανθοφορία , αρκετά φιλλυκια έχουν γεμίσει πράσινες μπίλιες!!! Πέρασα και από το αγαπημένο μου πρωινό καρτερι με το παρατημένο λιοστασι. Απεριποιητα δέντρα χρόνια τωρα , με βάτα και σκινα απο κατω πλέον και έχουν ήδη λυγίσει από το βάρος του καρπου! Προβλέπω μεγάλες μάχες εκεί φετος....
Βάραααα, τα ψοφάνε τα μπιλάκια! :cool:

@PredatoZ

Και στην Άρτα τα ίδια. Κρύο θα θέλουμε μόνο!

Δεν ξέρω για άλλες περιοχές αλλά φέτος το καλοκαίρι οι φωλιές από τους κοτσίφους πήγαν πολύ καλά και κατάφεραν να κανουν έως και 3 επιτυχημένες πάνω στα δέντρα γύρω από το σπίτι μου. Αυτήν την στιγμή που γράφω πρέπει να είναι γύρω μου πάνω στην περγουλιά και στις συκιές να τρωνε πάνω από 20 κοτσίφια. Με έχουν ριμάξει φέτος! Πολύ χαλαλοή! Ας ελπίσουμε να έχει φέτος από τσιχλοκότσιφα αρκετά!

Άρχισαν να σουλατσάρουν και τα φετινά κοτσυφακια. Σαν καραφλοκορακες είναι τα καημενα! Είδα όμως και 2-3 κυρομυτια μπαμπατσικα!
Εγώ προχτές μέτρησα 10 είναι ολλα κατεβασμένα στα λιβάδια μαζη με τα τρυγόνια Για τα νερά μαλλον

Status
Not open for further replies.
Back