Διάφορα μηνύματα

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν με εξυπηρετεί η αν μου αρέσει ένα τουρκικό προϊόν δεν σημαίνει ότι είμαι φίλος με τη χώρα που το κατασκευάζει.

Το ότι μου αρέσει και θα αγόραζα ένα

Chevrolet Camaro ZL1 δεν σημαίνει ότι αγαπώ την Αμερική.​

Ούτε ότι θέλω να τη στήριξω.

Όπως ακριβώς αν αγοράσω ένα μερσεντες δεν σημαίνει ότι αγαπώ τους γερμανούς ή ότι αποφάσισα να στηρίξω την οικονομία τους.

Τα πράγματα είναι απλά.
Όποιος τα βλέπει αλλιώτικα καλά κάνει.
Τους υπόλοιπους όμως που έχουν άλλη άποψη πρέπει να τους σέβεται.

Εμείς δεν είπαμε σε κανένα που δε θέλει να ασχοληθεί με το τουρκικό όπλο να ασχοληθεί με το ζόρι.

Τότε ένας που για διάφορους λόγους θέλει να ασχοληθεί γιατί να του πριζετε το συκωτι;;;

εδώ μέσα ειναι πεδίο δοκιμών ή καταλήγουν μνμτ απο διαφορα θεματα ?

εδιτ
τωρα ειδα οτι ειναι κουβας
ειναι να διασκεδαστικο να τα διαβαζεις σαν συνεχεια και να προσπαθεις να τα συνδεσεις

Εγώ με αυτά που διαβάζω πιστεύω πως η λύση είναι να μαζευτείτε σε ένα γήπεδο με ρόπαλα, αλυσίδες και σιδερογροθιές και να το λύσετε το θέμα. Θα χωριστείτε σε 2 στρατόπεδα και θα κρατάτε σημαίες. Οι μεν σημαίες των τούρκικων εταιρειών και οι δε όλων των άλλων. Στο τέλος αφού μάλλον θα κερδίσουν οι "άλλοι" παίξτε και ένα φιλικό μπενέλι εναντίον μπερέτα έτσι για το αίμα. Αλλά σε κάθε περίπτωση ΟΛΟΙ να κρατάτε ελληνικές σημαίες.

Συγνώμη που αντί για διαχείριση κάνω χιούμορ.

Εγώ με αυτά που διαβάζω πιστεύω πως η λύση είναι να μαζευτείτε σε ένα γήπεδο με ρόπαλα, αλυσίδες και σιδερογροθιές και να το λύσετε το θέμα. Θα χωριστείτε σε 2 στρατόπεδα και θα κρατάτε σημαίες. Οι μεν σημαίες των τούρκικων εταιρειών και οι δε όλων των άλλων. Στο τέλος αφού μάλλον θα κερδίσουν οι "άλλοι" παίξτε και ένα φιλικό μπενέλι εναντίον μπερέτα έτσι για το αίμα. Αλλά σε κάθε περίπτωση ΟΛΟΙ να κρατάτε ελληνικές σημαίες.

θα σου πρότεινα να κλειδώσεις τις απαντήσεις εδώ μέσα, απλός να μεταφέρονται τα μνμ. τιποτα αλλο ουτε like...

Μπορώ να φέρω το τούρκικο δίκανο;

Υπάρχει και πιο λαϊκή έκφραση.
Υπάρχει...Αλλά δεν είναι ανάγκη να την πω.

Εδώ υπάρχουν πολλά καλά άτομα με επίπεδο.

Αλλιώς ξέρω βρισιές που πιθανόν να μην τις ξέρετε.
Αλλά σέβομαι το φόρουμ και τη διαχείριση και τα σωστά άτομα.

Υπάρχουν άτομα με γνώσεις με γνώμη τεκμηριωμένη και άνθρωποι που σέβονται ακόμη και αν διαφωνούν.

Με αυτούς θα συνομιλώ.

Με ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι, πιο πατριώτες και γενικώς ανώτεροι απ τους υπόλοιπους δεν έχω καμία δουλειά.

Είμαι ίσος με όλους.
Η αρχή του φασισμού είναι αυτή η δήθεν ανωτερότητα.

Από τουρκικά προϊόντα έχω ένα δικαννο και μια δεξαμενή υγραερίου κίνησης.

Αν αυτό με κάνει κακό Έλληνα στα μάτια κάποιων να πάνε σε οφθαλμίατρο.

Πάντως αν εγώ είχα θέμα με οποιοδήποτε προϊόν θα ακολουθούσα τη γραμμή μου.

Δεν θα έκανα επίθεση στους υπόλοιπους και πάνω απ όλα δεν θα είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Παράδειγμα που έχω αναφέρει ξανα:
Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα τσοκ.

Δεν μπορεί λοιπόν να πάω στο θέμα τσοκ όπου κάποιος γουστάρει να ασχοληθεί και που έχει δώσει λεφτά και έχει αφιερώσει ώρες για δοκιμές, να μπω και να πω ότι κοίτα φίλε για μένα λάθος αγόρασες τσοκ.

Και το θέμα θα πηδήξω και φυσικά οι άνθρωποι θα αντιδράσουν και φασαρία θα γίνει.

Οπότε δεν ασχολουμε...κι αν ασχοληθώ θα το κάνω χωρίς να φέρω τους άλλους σε δύσκολη θέση.

Εδώ έχουμε λοιπόν και ένα θέμα που λέγεται τουρκικό γαμημένο όπλο.

Δε σ αρέσει μην το παρακολουθείς.

Δε σ αρέσει αλλά θέλεις να πεις τη μαλάκια σου;
Πες την όμορφα.
Υπάρχει τρόπος.

Αυτά...

Υπάρχουν άτομα με γνώσεις με γνώμη τεκμηριωμένη και άνθρωποι που σέβονται ακόμη και αν διαφωνούν.

Με αυτούς θα συνομιλώ.

Με ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι, πιο πατριώτες και γενικώς ανώτεροι απ τους υπόλοιπους δεν έχω καμία δουλειά.

Είμαι ίσος με όλους.

Δεν θα έκανα επίθεση στους υπόλοιπους και πάνω απ όλα δεν θα είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν μπορεί λοιπόν να πάω στο θέμα τσοκ όπου κάποιος γουστάρει να ασχοληθεί και που έχει δώσει λεφτά και έχει αφιερώσει ώρες για δοκιμές, να μπω και να πω ότι κοίτα φίλε για μένα λάθος αγόρασες τσοκ.

Και το θέμα θα πηδήξω και φυσικά οι άνθρωποι θα αντιδράσουν και φασαρία θα γίνει.

Οπότε δεν ασχολουμε...κι αν ασχοληθώ θα το κάνω χωρίς να φέρω τους άλλους σε δύσκολη θέση.

Πες την όμορφα.
Υπάρχει τρόπος.

Αυτά...
Θα μ'έπειθες αν έγραφες σωστά ελληνικά .
Το σχόλιο σου βρίθει ορθογραφικών λαθών .
Ένας τόνος λάθος στην μητέρα των γλωσσών αλλάζει άρδην το νόημα (Μαλάκια : Xταπόδι ,σουπιά ,καλαμάρια κλπ )

Με αυτούς θα συνομιλώ.

Είμαι ίσος με όλους.

Πες την όμορφα.
Υπάρχει τρόπος.

Αυτά...
Δεν χρειάζεται να το πεις, ουτε εγώ το είπα, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Θα μ'έπειθες αν έγραφες σωστά ελληνικά .
Το σχόλιο σου βρίθει ορθογραφικών λαθών .
Ένας τόνος λάθος στην μητέρα των γλωσσών αλλάζει άρδην το νόημα (Μαλάκια : Xταπόδι ,σουπιά ,καλαμάρια κλπ )
Φίλε Λάμπη, μην είσαι τόσο αυστηρός κριτής, με το θέμα της ορθογραφίας. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι, που γράφουν με ορθογραφικά λάθη, πολλοί συνάδελφοι. Ούτε μπορεί να ακυρώνουμε, το ποιόν και την πρόθεση, κάποιου συναδέλφου, επειδή έτυχε και δεν είναι καλός στην ορθογραφία.

Φίλε Λάμπη, μην είσαι τόσο αυστηρός κριτής, με το θέμα της ορθογραφίας. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι, που γράφουν με ορθογραφικά λάθη, πολλοί συνάδελφοι. Ούτε μπορεί να ακυρώνουμε, το ποιόν και την πρόθεση, κάποιου συναδέλφου, επειδή έτυχε και δεν είναι καλός στην ορθογραφία.
Η μακακια του auto correct.

Ναι ωραια.....παρακάτω.....ειναι λόγος αυτος να την πεφτεις σε καποιον και να τον χλευαζεις επειδη αποφάσισε για τους δικους του λόγους να αγοράσει τούρκικο προϊόν??? Και ο Γερμανός σου έχει αποδομήσει την κοινωνία, το τρόπο ζωής σου.....αλλα δεν ειδα κανεναν να μην αγοράζει bmw και mercedes. Μαθήματα εθνικής υπερηφάνειας καλο ειναι να αποφεύγονται. Όλοι πατριώτες είμαστε μεχρι να γίνει το πρωτο μπαμ αγαπητέ.....μετα πιανουμε την γωνίτσα μας και κλαψουρίζουμε ρουφόντας την μύξα!!!
Αγαπητε εχασες την ψυχραιμια σου και δεν βρισκω τον λογο

Προσωπικα δεν την επεσα σε κανεναν και δεν χλευασα επισης

τα ποστ μου υπαρχουν στις προηγουμενες σελιδες

οποτε οτι λαλει του λωλοστεφανη την πας την δουλεια

Αν γουσταρεις το μεμετικο σιδερικο με γεια σου και χαρα σου παρε και κελεμπια

Απλα αυτη η ισοπεδωση περι καλης γειτονιας στην νεοτερη ιστορια

θυμιζει φασολαδα χωρις να μπει στο μουσκιο

τα αποτελεσματα γνωστα

Back