Διάφορα μηνύματα

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν με νοιαζουν τα φυστικια και οι τσιχλες...εγω ξερω οτι τα "φιλαρακια" σου σημερα πεταξαν 2.5 μιλια απο την Αλεξπολη.....οσο για τον πολεμο βρηκες ανθρωπο να τον τρομαξεις....τον θελουμε τον πολεμο για να τελειωνουμε μια και καλη με αυτο το νταλκα...εκει ειναι και η διαφορα μας...ακουτε πολεμο και κατουριεστε επανω σας..αλλα ετσι σας εχουν μαθει..να ζειτε με τον φοβο του τουρκου..μη με παρεξηγεις φιλικα στα λεω....ΥΓ1 Επρεπε να εισουν πριν 2 χρονια στις Καστανιες του Εβρου να δεις τι θα πει τουρκος......Αλλα μην ανχωνεσε ειμαστε εμεις εκει....παντα φιλικα Εβριτης.
Φιλαράκια μου;

Εβριτης;;;

Εγώ είμαι κρητικός και είναι γνωστά τα έργα της Κρήτης προς τα πάνω.

Εσείς οι μάχιμοι ήρθατε ποτέ προς τα κατω;

Ο πόλεμος δεν μ αρέσει καθόλου.
Όχι όμως οτι φοβάται η Κρήτη.

Αν με χρειαστεί η πατρίδα θα την υπηρετήσω όπως και το έκανα στη στρατιωτική μου θητεία.
Όπως και είμαι χρήσιμος κάθε μέρα στην κοινωνία.

Μπερδεύεσαι...τα συμπερασματα σου ειναι εντελως αυθερετα.

Υπάρχει πουθενά γραμμένο να μην ψωνίσω από τουρκια;

Μήπως οι απόψεις σου είναι πάνω απ τους νομούς της πατρίδας που υπερασπιζεσαι;

Και ηρέμησε γιατί αυτά που λες τα λενε οι γριές όταν είναι σουρωμενες.

Φιλικά δε φοβάμαι κανένα ποσό μάλλον τούρκο.

Και ούτε εσένα ε!

Όσο κι αν είναι βαρετό και κουραστικό...
Όσο κι αν είναι χιλιοπαιγμενο το έργο κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

Εβριτη ο Σωτηροπουλος φτιάχνει τα τσοκ brain στην Ελλάδα.

Δηλαδή αυτά τα τσοκ δεν πρέπει να πουληθούν στην Τουρκία επειδή είναι Ελληνικα;

Απάντησε.

Δεύτερον που έμαθες εσύ ότι στην Κρήτη στην οποια ζω 37 χρονια και απο την οποία κατάγομαι ότι μας έμαθαν να φοβόμαστε τον πολεμο;
Που το διάβασες αυτο;

Οι περισσότεροι εδώ είναι έτοιμοι αν χρειαστεί κάτι τέτοιο πριν καν γίνουν άντρες.
Από παιδιά.

Κάποιοι έχουν το δικό τους όπλο από όταν γεννήθηκαν.

Κάποτε εδώ σηκώθηκαν οι πέτρες και χτυπούσαν ανθρώπους με αυτόματα.

Και θα μου πεις ότι εδώ μας έμαθαν να κατουριομαστε όταν ακούμε πόλεμο.

Αν τα πεις αυτά σε κάποιο ορεινό χωριό της Κρήτης μπορεί να σε εκτελέσουν και μόνο που θα πεις κάτι τέτοιο.

Όλα αυτά που λες τα διαβάζει ο κόσμος και καταλαβαίνει ότι είναι εκτός πραγματικότητας.

Δε θα αποφάσεις εσύ ποτέ θα γίνει πόλεμος και εμπάργκο.

Εσύ οφείλεις μόνο να υπάκους τους νομούς και τα ψηφίσματα του κράτους.

Έχεις ορκιστεί γι αυτό.

Δεν ορκίστηκες να λες μπούρδες.

Άντε γιατί πολύ καπεταναίοι μαζευτήκαμε εδώ και δε μας βάζει ο τόπος.

Εμείς οι κρητικοι και στον πόλεμο αλλά και οπουδήποτε μας ζητήθηκε ήρθαμε και απάνω και πολεμήσαμε.

Να διαβάσεις λίγο ιστορία.

Και τον τόπο μας καλά τον υπερασπιστήκαμε και ας μην ήρθε κάνεις απ τον Έβρο.

Υπάρχουν χωριά που δεν πάτησε εχθρός απ το φόβο εδώ.

Αυτά...κι αν χρειαστεί θα πούμε κι άλλα αύριο.

Συνέλθετε....Δεν είστε πιο πατριώτες από κάποιον που αγόρασε οτιδήποτε τουρκικό.

Απλώς κοιμάστε με τα τσαρούχια.

Όσο κι αν είναι βαρετό και κουραστικό...
Όσο κι αν είναι χιλιοπαιγμενο το έργο κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

Εβριτη ο Σωτηροπουλος φτιάχνει τα τσοκ brain στην Ελλάδα.

Δηλαδή αυτά τα τσοκ δεν πρέπει να πουληθούν στην Τουρκία επειδή είναι Ελληνικα;

Απάντησε.

Δεύτερον που έμαθες εσύ ότι στην Κρήτη στην οποια ζω 37 χρονια και απο την οποία κατάγομαι ότι μας έμαθαν να φοβόμαστε τον πολεμο;
Που το διάβασες αυτο;

Οι περισσότεροι εδώ είναι έτοιμοι αν χρειαστεί κάτι τέτοιο πριν καν γίνουν άντρες.
Από παιδιά.

Κάποιοι έχουν το δικό τους όπλο από όταν γεννήθηκαν.

Κάποτε εδώ σηκώθηκαν οι πέτρες και χτυπούσαν ανθρώπους με αυτόματα.

Και θα μου πεις ότι εδώ μας έμαθαν να κατουριομαστε όταν ακούμε πόλεμο.

Αν τα πεις αυτά σε κάποιο ορεινό χωριό της Κρήτης μπορεί να σε εκτελέσουν και μόνο που θα πεις κάτι τέτοιο.

Όλα αυτά που λες τα διαβάζει ο κόσμος και καταλαβαίνει ότι είναι εκτός πραγματικότητας.

Δε θα αποφάσεις εσύ ποτέ θα γίνει πόλεμος και εμπάργκο.

Εσύ οφείλεις μόνο να υπάκους τους νομούς και τα ψηφίσματα του κράτους.

Έχεις ορκιστεί γι αυτό.

Δεν ορκίστηκες να λες μπούρδες.

Άντε γιατί πολύ καπεταναίοι μαζευτήκαμε εδώ και δε μας βάζει ο τόπος.

Εμείς οι κρητικοι και στον πόλεμο αλλά και οπουδήποτε μας ζητήθηκε ήρθαμε και απάνω και πολεμήσαμε.

Να διαβάσεις λίγο ιστορία.

Και τον τόπο μας καλά τον υπερασπιστήκαμε και ας μην ήρθε κάνεις απ τον Έβρο.

Υπάρχουν χωριά που δεν πάτησε εχθρός απ το φόβο εδώ.

Αυτά...κι αν χρειαστεί θα πούμε κι άλλα αύριο.

Συνέλθετε....Δεν είστε πιο πατριώτες από κάποιον που αγόρασε οτιδήποτε τουρκικό.

Απλώς κοιμάστε με τα τσαρούχια.
Στέλιο άμα δεν έχεις (νταλκα) για πόλεμο δεν είσαι πατριώτης ,τώρα ποιος είναι πιο πολύ πατριώτης το δείχνουν αλλά πράγματα και όχι οι πολεμικές κορώνες.

Στέλιο άμα δεν έχεις (νταλκα) για πόλεμο δεν είσαι πατριώτης ,τώρα ποιος είναι πιο πολύ πατριώτης το δείχνουν αλλά πράγματα και όχι οι πολεμικές κορώνες.
Κάποιοι έχουν μπερδευτεί πολύ άσχημα.
Έχει ποτίσει το αίμα τους από βλακείες που ακούγονται στα καφενεία.

Δηλαδή ένας Τούρκος θα πει δεν αγοράζω τσοκ από τον Έλληνα Σωτηροπουλο γιατί θα πλουτίσει και θα ρθει να μας σκοτωσει;

Δηλαδή αυτά τα πράγματα είναι εκτός πραγματικότητας.

Στη γιαγιά μου στο χωριό να το πω αυτό θα πέσει κάτω απ τα γέλια.

Ο πόλεμος ξέρουμε όλοι ότι είναι κάτι μισητό.

Όταν όμως θα γίνει αναπόφευκτο θα πάμε εκεί με ηθικόν ακμαιοτατον.

Ως τότε ο Τούρκος που δουλεύει και βγάζει ένα προϊόν δεν είναι εχθρος.

Ένα κομμάτι ψωμί τρώει και δίνει γάλα στα παιδιά του.
Όπως κάνουμε κι εμείς.

Από κακού ήταν να παρακαλάμε εμείς να λιμοκτονησουν και εκείνοι να λιμοκτονησουμε εμείς.

Έχθρος είναι μόνο οι κυβερνήσεις που ακόμη και σε πόλεμο να μας στείλουν δε θα είναι για κομμάτι γης βράχου ή για ένα μέτρο θάλασσα.

Αλλά για άλλα συμφέροντα.

Και δεν φταίει γι αυτό ούτε ο Έλληνας που φτιάχνει τσοκ ούτε ο Τούρκος που φτιάχνει σώβρακα.

Η δική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να γίνει πόλεμος αν θελήσουν να πάρουν έστω και ένα χιλιοστό απ την πατρίδα μου.

Όσο δεν συμβαίνει αυτό δεν έχω λόγο να μισώ τον πολίτη τούρκο.
Θα τον μισησω όταν θα έρθει να πάρει το χιλιοστό Ελλάδας.

Μισώ σίγουρα τους πολιτικούς της Τουρκίας και αυτούς ναι αν μπορούσα θα τους έκλεινα και το οξυγόνο.

Τα χρήματα που δίνουμε λοιπόν εμείς που αγοράσαμε όπλα από δίπλα δεν είναι τίποτα.

Ούτε 200 όπλα το χρόνο δε θα πουλιούνται στην Ελλάδα.

Και το ποσο αυτό είναι κάτι αστείο για να συζητάμε ότι τους στηρίξαμε οικονομικά ώστε να μας κατακτήσουν.

Πιο πολύ αγοράσαμε από κει για να στηρίξουμε τον εαυτό και την τσέπη μας.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Και θα τη λέω.
Το ποσό βαριέμαι να γράψω όλο αυτό μόνο εγώ το ξέρω.
Αλλά τι να κάνω....δε γίνεται αλλιώς.

Ήθελα να μάθω έχει πάει κανείς στα βάθη της Τουρκίας, στης ελληνικές πόλης,έρχεται περπάτησει στους δρόμους της Κερασούντας της σαψουντας, να σε ακούν να μιλάς ελληνικα και να σε Χαιρετάνε εγκάρδια. Δημοτικό συμβούλιο τουρκικής πόλης να σε υποδέχονται λες και σε ξέρουν από χθες. Κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα, Άλλο η πολιτική που θα μας βάλουν κάποια στιγμή να σκοτωθούμε κι άλλο οι σχέσεις των λαών μεταξύ τους. Όταν σφάξανε τους έλληνες στην Σμύρνη έχετε την εντύπωση ότι αυτοί που σφάξανε τους έλληνες ήταν τούρκοι. Ο Κεμάλ ήξερε ότι τούρκος Δεν θα σήκωνα χέρι σε έλληνα εύκολα είχε φέρει από τα βάθη της Τουρκίας Κούρδους και σφάξανε τους έλληνες και τους υπόλοιπους. Ο Κεμάλ εκμεταλλεύτηκε τύπους σαν τον Τοπαλ Οσμάν Κομπλεξικούς άρρωστους εθνικιστές που αυτοί οι τύποι υπάρχουν και δίπλα μας μην ξεχνάμε Χρυσαυγίτες και Γκρίζοι λύκοι δεν διαφέρουν πουθενά και δυστυχώς έχουμε κι εμείς πολλούς εδώ είναι μεγάλη κουβέντα δεν τελειώνει ποτέ.

Ήθελα να μάθω έχει πάει κανείς στα βάθη της Τουρκίας, στης ελληνικές πόλης,έρχεται περπάτησει στους δρόμους της Κερασούντας της σαψουντας, να σε ακούν να μιλάς ελληνικα και να σε Χαιρετάνε εγκάρδια. Δημοτικό συμβούλιο τουρκικής πόλης να σε υποδέχονται λες και σε ξέρουν από χθες. Κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα, Άλλο η πολιτική που θα μας βάλουν κάποια στιγμή να σκοτωθούμε κι άλλο οι σχέσεις των λαών μεταξύ τους. Όταν σφάξανε τους έλληνες στην Σμύρνη έχετε την εντύπωση ότι αυτοί που σφάξανε τους έλληνες ήταν τούρκοι. Ο Κεμάλ ήξερε ότι τούρκος Δεν θα σήκωνα χέρι σε έλληνα εύκολα είχε φέρει από τα βάθη της Τουρκίας Κούρδους και σφάξανε τους έλληνες και τους υπόλοιπους. Ο Κεμάλ εκμεταλλεύτηκε τύπους σαν τον Τοπαλ Οσμάν Κομπλεξικούς άρρωστους εθνικιστές που αυτοί οι τύποι υπάρχουν και δίπλα μας μην ξεχνάμε Χρυσαυγίτες και Γκρίζοι λύκοι δεν διαφέρουν πουθενά και δυστυχώς έχουμε κι εμείς πολλούς εδώ είναι μεγάλη κουβέντα δεν τελειώνει ποτέ.
Να αγιασει το στομα σου.
Μιλάτε μήπως και τελειώσει αυτό το παράλογο που γίνεται εδω.

Μόλις ακούσουν τουρκικό όπλο τους πιάνει η τρέλα.

Εγώ θα πω κάτι για να το τελειώνω.
Πιο εύκολα θα έκανα φίλο έναν τίμιο αληθινό και καλό άνθρωπο ας είναι Τούρκος πάρα έναν πουστη στο χαρακτήρα Έλληνα.

Δεν είμαι ρατσιστής.
Τέλος.

Ούτε θα κατηγορώ προϊόντα επειδή παράγονται οπουδήποτε πάρα μόνο όταν δεν είναι καλά θα τα κατηγορώ από όπου κι αν προέρχονται.

Μέγας πατριώτης , τόλμησε να αναφέρει 30φορες τη λέξη Τούρκος κοτουλες μαδημενες.
Τους βάζω στα μέλη που θέλω να αγνοήσω κι έτσι δεν βλέπω μετά ούτε καν τι λένε.

Είναι μια καλή λύση αυτό.

Αν το κάνουμε όλοι θα μιλάνε μόνοι τους μετά.

Πολεμος με Τουρκια μεταξυ αλλων σημαινει:
1. Επιστρατευση ολων των ανδρων που ειναι στην πρωτη σειρα εφεδρειας σε πρωτο χρονο. Σε δευτερο χρονο και οι αλλοι. (Γυναικες - παιδια μονοι και ενδεχομενως χωρις εισοδημα).
2. Επιστρατευση ολων των μοναδων παραγωγης, επαγγελματικων οχηματων και βαρεων μηχανηματων. Μαλιστα τα οχηματα τα παραδοδουν οι ιδιοι οι κατοχοι με την υποχρεωση να ειναι συντηρημενα και γεματα καυσιμο.
3. Ελλειψεις σε τροφιμα και σε ολα τα ειδη πρωτης αναγκης.
4. Η οικονομια θα καταστραφει και θα δυσκολευτει παρα παρα πολυ να ανακαμψει.
5. Η Ελλαδα θα ειναι εντελως μονη της χωρις συμμαχους και το ΝΑΤΟ δεν θα επεμβει
6. Θα ανοιξει η ορεξη σε Σκοπια, Αλβανια, και ισως Βουλγαρια.
Σε ενα πολεμο δεν ειναι σιγουρο ποιος θα κερδισει και με τι κοστος.
Και για να μην παρεξηγηθω δεν υποννοω οτι η Ελλαδα ειναι αδυναμη σε σχεση με την Τουρκια και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ανεχτει παραβιαση των κυριαρχικων της δικαιωμάτων και της εδαφικης της ακεραιοτητας. Αν πρεπει να τα υπερασπισει με αιμα καλως να γινει.
Οποιος ομως ευχεται κατι τετοιο ειναι ανεγκεφαλος και επικίνδυνος. Η υποτίμηση του αντιπαλου ειναι ολεθριο λαθος.

Μενω κοντά στο τριεθνες(Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία). Να ξέρετε ότι ο εχθρός είναι εντός συνόρων(Ελληνες πολιτικοί) δε μας φταίει κανένας άλλος παιδιά. Αν αδειάσουν τα νησιά από όπλα θα έχει σημασία αν εμείς αγοράζουμε 100 η 10000 κυνηγετικά όπλα;
Ελεύθερος είσαι μόνο όταν δε χρωστάς και μπορείς να ζήσεις με αυτά που παράγεις .Εμείς εδώ θα μπορούσαμε να είμαστε το πλουσιότερο και με οικολογική διαχείριση κράτος.Αλλα λείπουν δύο ειδών άνθρωποι ,οι πατριώτες πολιτικοί και οι πατριώτες επιχειρηματίες όσο δεν υπάρχουν τέτοιοι ποτέ δεν θα πάμε μπροστά μόνο θα ξεπουλιομαστε αφού μας ξεπουλανε τα δύο είδη παραπάνω.

Back