... και το κυριότερο, η τοποθέτηση του συγκεντρωτήρα, που σε ριγμένους κάλυκες είναι μπελαλίδικη με το χέρι!
Πάντως κατά τη γνώμη μου, κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για "μαζική παραγωγή", αλλά θα ζυγίζει τα υλικά ένα-ένα στο χέρι και θα ρελιάζει σε δράπανο πάγκου, δεν αξίζει να δώσει πολλά λεφτά για μηχανή. Ιδανική για αυτή την περίπτωση είναι η "ταπεινή αλλά τίμια" ... Lee load All.
Εγώ με τη Lee και ριγμένους κάλυκες και, ούτε καν δράπανο πάγκου αλλά με ένα απλό Black & Decker προσαρμοσμένο σε μια απλή βάση (18 € την είχα πάρει από τα Alex pack), κάνω πολύ καλά φυσίγγια και σε απόδοση και σε εμφάνιση! (Ο Βίκτωρας ξέρει!

)
Και τα ογκομετρικά της πολύ ικανοποιητικά δουλεύουν, ειδικά με τις μονοβασικές πυρίτιδες και αν φροντίζεις να διατηρείς τη στάθμη σε σταθερά επίπεδα, όπως είπε παραπάνω κι ο Venetatos.
Και, προσωπική μου άποψη, μην τρελαίνεστε για "απόλυτη ακρίβεια" στα υλικά (όταν μάλιστα θέλουμε ποσότητα φυσιγγίων, π.χ. για σκοπευτήριο ή για τσίχλες).
Διακυμάνσεις π.χ. της τάξης +/- 0,02 στην πυρίτιδα και +/- 0,3 στα σκάγια δεν προκαλούν "τρομερές" διαφορές (ούτε καν άξιες λόγου) στο τελικό αποτέλεσμα.
Βέβαια ... περί ορέξεως ουδείς λόγος ...