Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιάννη και για μπεκατσα να το δοκιμάσεις αλλα στο καθαρό,μην κάνεις το λάθος και μπεις στο πυκνό γιατί εκτός του οτι θα γρατζουνιστει,Όταν θα ακούς το φφφφρρρρ θα ακούς και ενα μπαααακκκκκ γιατί θα κοπαναει η κάννη στα κλαδιά όταν το σηκωνεις...sarcastic.
Τώρα πλάκα κάνουμε..Ειναι για άλλη χρήση όπως το είπες..

Στέλιο το μονό τι μάρκα ειναι ; μήπως breda;
Μην προσβαλεις τα Βaikal Δημήτρη....sarcastic..sarcastic..big smile..big smile.
.sarcastic. Όχι που δεν θα απαντούσε ο Τάσος !!! .very funny.
Baikal ИЖ 18M-M Made in Russia (Izh 18M-M, με απλό εξολκέα, 70 mm θαλάμη, 72,5 cm κάννη, αυλό 18,4 & full choke) - αγορασμένο το 2008 καινούργιο ... 125 Ευρώ ... και δώρο τον αορτήρα! .yel.
(Όσο για τη Breda δεν ήξερα καν ότι είχε βγάλει και μονόκαννο, τώρα γκουγκλάρισα και βρήκα ότι είχε πράγματι, αλλά απ' ότι είδα ήταν πλήρως αναδιπλούμενο, στο ίδιο στυλ με τα μονόκαννα της Investarm και της Beretta).
Και επειδή βγήκαμε .off topic. ... για να το "σώσω", να πω και κάτι που παρέλειψα να αναφέρω στο χθεσινό μήνυμα: η μια από τις τσίχλες που χτύπησα ήταν τόσο παχιά που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί! Στην κοιλιά είχε ένα στρώμα λίπους πάνω από μισό πόντο πάχος, και στα καπούλια το δέρμα ήταν τόσο τεντωμένο από το λίπος που είχε από κάτω, που έσκασε και άνοιξε από ένα σκάγι που την είχε διαπεράσει, μια σχισμή μήκους περίπου 1,5 πόντο και πλάτος μισό!!! Κι ακόμη και στο λαιμό, που επίσης είχε σχιστεί από σκάγι είχε "ξεχειλίσει" το ξύγκι!!! Τέτοιο πράμα δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί σε τσίχλα ... και οι υπόλοιπες 6 προχθεσινές ήταν νορμάλ ή μάλλον αδύνατες. Μόνο σε τρυγόνι έχω ξανασυναντήσει τόσο λίπος ...
(ορτύκι δεν έχω πιάσει ποτέ και δεν ξέρω...).asking.

Ζηλεψα απο το Γιαννη που εβαλε το 725 και την εκανα κ εγω το απογευμα για κανα καρτερακι... Λιγα πουλια κ λιγες τουφεκιες, τα περισσοτερα περασαν μαζεμενα σε 2-3 λεπτα οταν επεσε ο ηλιος... Τουφεκισα 9, πηρα τις 7 και στο χερι τις 6 που θα ηταν πολυ λιγοτερες αν δεν ειχα τον πολυτιμο βοηθο... Καποιες φορες το δικαννο με αφηνει με ανοιχτο το στομα για το ποσο μακρια μπορεις να εχεις επαναλαμβανομενες επιτυχιες...

Ζηλεψα απο το Γιαννη που εβαλε το 725 και την εκανα κ εγω το απογευμα για κανα καρτερακι... Λιγα πουλια κ λιγες τουφεκιες, τα περισσοτερα περασαν μαζεμενα σε 2-3 λεπτα οταν επεσε ο ηλιος... Τουφεκισα 9, πηρα τις 7 και στο χερι τις 6 που θα ηταν πολυ λιγοτερες αν δεν ειχα τον πολυτιμο βοηθο... Καποιες φορες το δικαννο με αφηνει με ανοιχτο το στομα για το ποσο μακρια μπορεις να εχεις επαναλαμβανομενες επιτυχιες...

Φτου σκόρδα στη σκυλίτσα, κουκλίτσα είναι. Πολύτιμη βοήθεια τα σκυλιά στα κιχλοκοτσυφα. Για το 725...................τα λόγια είναι περιττά. .RESPECT..RESPECT..RESPECT..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Λιγα πουλια σημερα και αργα πολυ αργα ευτηχως καναμε μια βολτουλα πριν παμε για απογευματινο και πηραμε καμια 35 πουλακι συνολικα.στο απογευματινο μετα το σαμποταζ μου εκανα του sky fall του ντουφεκισα και τα περισοτερα πουλια.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

.στο απογευματινο μετα το σαμποταζ μου εκανα του sky fall του ντουφεκισα και τα περισοτερα πουλια.sarcastic.
Tην επομενη θα βιδωσει ο Skyfall τα φουλ, θα σε αφησει να κατσεις μπροστα του κ θα στα τουφεκαει πριν σε φτασουν... .sarcastic..sarcastic. Θα το εχετε κανει κ αυτο δεν μπορει, εγω το εχω κανει... .yelling..sarcastic..sarcastic.

Tην επομενη θα βιδωσει ο Skyfall τα φουλ, θα σε αφησει να κατσεις μπροστα του κ θα στα τουφεκαει πριν σε φτασουν... .sarcastic..sarcastic. Θα το εχετε κανει κ αυτο δεν μπορει, εγω το εχω κανει... .yelling..sarcastic..sarcastic.
Αυτο γινεται καθημερινος αρι σημερα του ντουφεκισα μια τσιχλα πανω απο το κεφαλι του και το porting σε συνδιασμο με sipe του εκανε το κεφαλι κουδουνι για κανα 5λεπτο.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Απογευματινό σήμερα με μπαικαλα και sporting lambro φυσικά χιχι,καλά να παθετε που μου τα μαθατε 7 κάτω 4 στο χερι μαμω τα βατα μου μαμω.Τάσο βαζε ρε κακε φωτο με πλαγιοκανα.θα σου δειξω του χρονου ρε την υγεια μας να χουμε

Απογευματινό σήμερα με μπαικαλα και sporting lambro φυσικά χιχι,καλά να παθετε που μου τα μαθατε 7 κάτω 4 στο χερι μαμω τα βατα μου μαμω.Τάσο βαζε ρε κακε φωτο με πλαγιοκανα.θα σου δειξω του χρονου ρε την υγεια μας να χουμε
Ευριπιδη τα 9,5 εριχνες; Εκανα μακρινες βολες με αυτα χθες!

Εχει πουλακια κατω ευριπιδη ετσι;;;

Όσοι πάτε απογευματινα προσεξτε γιατί αργά το σουρουπο ο κότσυφας μοιάζει με τσίχλα....very funny..very funny.
Μα τι παπαρια απαγόρευση(και)αυτή..Λες και απο 8-9 μερες θα σωθει ο κυρ κότσυφας...buy buy.
Τάσο μου δίχως να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, μόνοι μας βγαλαμε τα ματάκια μας (άλλη μια φορά) με την ασυδοσία που επικρατούσε στην Κόνιτσα με τα κοτσύφια τόσα χρόνια πριν και τις φωτογραφίες των κυνηγαραδων με τα κοτσύφια σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών, δε λεω ότι είναι αυτή ή αιτία αλλά τους δίνεις πατήματα.....

Τάσο βαζε ρε κακε φωτο με πλαγιοκανα.θα σου δειξω του χρονου ρε την υγεια μας να χουμε
Ευριπιδη φορτσατο σε βλεπω,Πήρες στα σοβαρά το θέμα πλαγιοκαννο ε ε ε ε?.well done.
Υγ όχι πλαγιοκαννα..Πλαγιοκαννο να λες..Ένα το εχω,και ένα άλλο που αν το πάρω θα μου μείνει στα χέρια και άσε που μπορεί να μου πετάξει και τα πηγούνια...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Τάσο μου δίχως να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, μόνοι μας βγαλαμε τα ματάκια μας (άλλη μια φορά) με την ασυδοσία που επικρατούσε στην Κόνιτσα με τα κοτσύφια τόσα χρόνια πριν και τις φωτογραφίες των κυνηγαραδων με τα κοτσύφια σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών, δε λεω ότι είναι αυτή ή αιτία αλλά τους δίνεις πατήματα.....
Πολύ σωστοτατο και αυτο που λες Γιάννη.
Δεν καταλαβενω στα αλήθεια πως σκέφτονται.
Και ένα άλλο παραδειγμα πρόσφατο ειναι ότι πασίγνωστος εκτροφεας -εκπεδευτης σκύλων για να διαφημίσει την δουλειά του (λες και ειναι καινούργιος..)ανέβασε φωτο ένα καπό μπεκάτσες!!!!!!!
Εγώ δει αλλη φωτο απο άλλον με ένα καπό τίγκα στην φασσα..
Μπορεί να ειναι χωρίς περιορισμό αλλα ρε φίλε δεν ανεβάζεις τέτοια φωτο ούτε και με καρακαξες..

Status
Not open for further replies.
Back