Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λογικά δεν θα φανούν εκτός κ αν αύριο μεθαύριο που δίνει λίγο άστατο καιρό φανεί κανένα από τα τελευταία... Είναι πως θα τα βγάλει ο καιρός... Κ εμείς πέρυσι είχαμε ελάχιστα κ αυτά μόνο πολύ βαθειά στη θάλασσα... Φέτος ήταν πέρασμα από τα παλιά μετά από αρκετά χρόνια μιας κ σχεδόν 25 χρόνια τώρα τα παρακολουθώ ανελλιπώς....
Ας πάνε στο καλό και ίσως τύχει και βρεθούν οι δρόμοι μας τον Σεπτέμβρη…Αλλιώς ας μας τιμήσουν πάλι τον Μάρτη να μας γεμίσουν το μυαλό εικόνες!

Ας πάνε στο καλό και ίσως τύχει και βρεθούν οι δρόμοι μας τον Σεπτέμβρη…Αλλιώς ας μας τιμήσουν πάλι τον Μάρτη να μας γεμίσουν το μυαλό εικόνες!
Θυμάμαι έναν Σεπτέμβρη, 15 μάλιστα στο άνοιγμα, πάνε αρκετά χρόνια που έριχνε βροχή δύο μέρες κ έκοψε... Κάποια χτηματα έπιασαν όσο νερό έπρεπε... Από το βράδυ σκεφτόμουν αν θα πάω για παπιά η για τρυγόνια... Τελικά δοκίμασα στα παπιά... Τό τί γινόταν εκείνη τη μέρα είναι απερίγραπτο... Μπροστά η ακτογραμμή είχε καει στα τρυγόνια κ εμένα στο πλημμύρισμενο έμπαιναν το έναν κοπάδι πίσω από το άλλο... Δεν θα την ξεχάσω εκείνη τη μέρα... Έριχνα θυμάμαι και για τον Τάσο, κάτι rottweil ελληνικά 34 γρ στον παλιό τον κάλυκα τον ασημί σε 7αρια κ 6αρια από έναν μπάρμπα καλη του ώρα εκεί που είναι που μου είχε χαρίσει καμία δεκαριά κουτιά όταν παράτησε το κυνήγι... Ρε τι τουφεκιές ήταν αυτές εκείνη τη μέρα...
Το μόνο κακό με το Σεπτέμβρη είναι ότι για να βγουν από τη θάλασσα θέλει δυνατές κακοκαιρίες κ νερά κ ότι αρσενικά κ θυληκα είναι όλα καφέ, τα αρσενικά δεν έχουν αυτό το ωραίο χρώμα του Μάρτη...

Θυμάμαι έναν Σεπτέμβρη, 15 μάλιστα στο άνοιγμα, πάνε αρκετά χρόνια που έριχνε βροχή δύο μέρες κ έκοψε... Κάποια χτηματα έπιασαν όσο νερό έπρεπε... Από το βράδυ σκεφτόμουν αν θα πάω για παπιά η για τρυγόνια... Τελικά δοκίμασα στα παπιά... Τό τί γινόταν εκείνη τη μέρα είναι απερίγραπτο... Μπροστά η ακτογραμμή είχε καει στα τρυγόνια κ εμένα στο πλημμύρισμενο έμπαιναν το έναν κοπάδι πίσω από το άλλο... Δεν θα την ξεχάσω εκείνη τη μέρα... Έριχνα θυμάμαι και για τον Τάσο, κάτι rottweil ελληνικά 34 γρ στον παλιό τον κάλυκα τον ασημί σε 7αρια κ 6αρια από έναν μπάρμπα καλη του ώρα εκεί που είναι που μου είχε χαρίσει καμία δεκαριά κουτιά όταν παράτησε το κυνήγι... Ρε τι τουφεκιές ήταν αυτές εκείνη τη μέρα...
Το μόνο κακό με το Σεπτέμβρη είναι ότι για να βγουν από τη θάλασσα θέλει δυνατές κακοκαιρίες κ νερά κ ότι αρσενικά κ θυληκα είναι όλα καφέ, τα αρσενικά δεν έχουν αυτό το ωραίο χρώμα του Μάρτη...
Αν τα πετύχεις βλέπεις και κάνεις πολύ ωραία πράγματα όπως είπες πιο πάνω….Όσο για τα χρώματα συμφωνώ είναι εντελώς άχαρα τον Σεπτέμβρη σε αντίθεση με τον Μάρτη που δεν τα χορταίνει το μάτι σου!

Εκτός τα χρώματα, έχουν και πολύ ψείρα. Επίσης πολλά νέα φύτρα στο φτέρωμα, που τα κάνει πολύ δύσκολα στο καθάρισμα.

Εκτός τα χρώματα, έχουν και πολύ ψείρα. Επίσης πολλά νέα φύτρα στο φτέρωμα, που τα κάνει πολύ δύσκολα στο καθάρισμα.
Ψείρα έχουν όλα μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, είναι θέμα νερού κ θερμοκρασίας, όχι λόγο είδους...

Έριχνα θυμάμαι και για τον Τάσο, κάτι rottweil ελληνικά 34 γρ στον παλιό τον κάλυκα τον ασημί
Η κόλλησα τώρα, η δεν τα έχω δει ποτε μου...
Δεν θυμάμαι ελληνικά rottweil με ασημι καλυκα,η μέταλλο....
Ομως έχω τα αντίστοιχα plus γεμισμένα σε επινικελωμενο καλυκα rc........

Τη ωραίο φυσηγγι το plus τρομερό δεν ξερό αν υπάρχει πια

Τη ωραίο φυσηγγι το plus τρομερό δεν ξερό αν υπάρχει πια
Υπάρχει αλλά θα το συναντήσεις με το όνομα R-12 plus...
Ενα κουτί που είχα παρει πριν λίγα χρόνια είχε τα ίδια υλικά με το παλιο, δηλαδή psb1 και giovanni....
Αλλά δεν τα έχω ριξει....

τα σκαγια μεσα ειναι αχταρμας.
Δεν μου έχει τυχει κ μάλλον έπεσες στην περιπτωση....
Τα φυσίγγια της Δορκαδας που έχω ανοίξει είχαν ένα κλικ ψιλοτερα σκαγια, χωρίς αυτό να είναι άξιο αναφοράς.....

Αν έχει μείνει κανένα θα σου βάλω φωτό... Είχαν χαμηλό μέταλλο κ ένα χρώμα λευκό σχετικά, γκριζωπό... Δεν ξέρω ποιος χρονολογίας ήταν, μπορεί να τα είχε από πολύ παλιά ο μπάρμπας...

Και το είχα απορία πως γίνεται παλιά σε κυνήγι περδικας, από το πουθενα να σηκώσω μια φαλαριδα μεσα απο κατι ασπαλαθους κ να την παρω....
Σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για αυτό το θήραμα....
Που ξεκοψε κ που βρέθηκε ουτε ξέρω....

Τις προάλλες έπεσα σε ένα παλιο άρθρο του Ασπρογερακα με τα alfa game κ κατάλαβα ότι δεν είμαι ο μόνος κ συμβαίνουν κ αυτα, αν κ εγώ ήμουν σε χαμηλότερο υψόμετρο....

IMG_20220331_164159.jpg

Status
Not open for further replies.
Back