Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε δεν πάτε καθόλου καλά λέω εγώ!!!
Άντε μείνετε μέσα στη ζεστούλα σας!!!
Μού θέλετε και κυνήγι σε καιρικές συνθήκες Σιβηρίας...!!!
Έλεος!!!.yel..yel..yel.
Χαρά θεού εδώ πάνω με αρκετό κρύο βέβαια.. Έτοιμοι για απογιοματινο...IMG_20220122_154541.jpgIMG_20220122_154537.jpg

αν το συνεχίσει έτσι σίγουρα θα υπάρξουν Γιάννη ίσως και καμία απαγόρευση οπως προπερσι που ειχαν κλείσει τον δρόμο απο Χασιά
Ναι αυτο πιστευω και εγω σιγουρα αφου στις απαγορεύσεις ειμαστε πρωτοι...θα τραβηξουν κλείσιμο για σιγουρια και στα @@ τους..ριχνουν αλατι τα ΣΚ στην Μαλακάσα με 8 βαθμούς, και εναν δρομο οταν πρεπει δεν ειναι ικανοι να κρατήσουν ανοιχτο

Χαρά θεού εδώ πάνω με αρκετό κρύο βέβαια.. Έτοιμοι για απογιοματινο...View attachment 40500View attachment 40501
Στηθήκαμε κι εμείς. Για να δούμε τι θα γίνει...
View attachment 40508
Να μου αφιερώσετε τις πρωτες τουφεκιές.....
Γιατί εγώ καρτεριτζιδηκες βολές μόνο στα μπασιματα μπορώ να απολαυσω πλεον...........
Ενίοτε προσφερει κ το περπατητο τέτοιες αλλά τι να το κάνεις..........
Άλλο το ένα κ άλλο το άλλο......

Έλεος!!!.yel..yel..yel.
Εψαχνες να την βρεις να κατουρισεις και αναρωτιωσουν που πηγε Νικολαε;;;
Σε καταλαβα εγω ρε μπαγασα.yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αδερφέ περπατητο με 35 φυσίγγια???? 75 είναι η ταρίφα και ένα κουτάκι ακόμη για καλό και για κακό και αλλά 2 κουτάκια στο αυτοκίνητο για να μην έχω ανασφάλεια!!!!
Πάλι καλά γιατί ο γείτονάς μου όταν πάει περπατητο έχει 5 κουτιά στο γιλέκο του,και τουλάχιστον 2 κούτες 250αρες στο αμάξι από τον Σεπτέμβρη έως την λέξη:):Dφαντασου τι τρελά έχει

Εδώ στα μέρη μου πανε αυτα Δημήτρη,με πας πισω.........
Βέβαια για καλό κ για κακό παω με μια 30αρα φυσιγγιοθηκη συν 36 φυσιγγια στο γιλέκο....
Αλλά αν σας πω ποσα φυσίγγια ρίχνω στην καλύτερη περιπτωση για 2,5-3 ώρες περπατητο θα γελάσετε........
Τσάμπα βάρος, αλλά κάθε μέρα είναι μια άλλη μέρα σκέφτομαι.......... Αλλά που τέτοια τυχη.....
Άμα δεν περισσέψουν δεν φτάνουν Τάσο.

Έλεος!!!.yel..yel..yel.
Μετά από 6866 τσιχλες που έχεις πάρει Νικόλα τα λες αυτα!!!!

Πάλι καλά γιατί ο γείτονάς μου όταν πάει περπατητο έχει 5 κουτιά στο γιλέκο του,και τουλάχιστον 2 κούτες 250αρες στο αμάξι από τον Σεπτέμβρη έως την λέξη:):Dφαντασου τι τρελά έχει
Μπορει μαζί με τις τσίχλες να βαράει κ τραβιολες χαχαχαχα...
Και μπορεί να μην εχει χωρο στο σπίτι κ τα κουβαλάει στο πορτμπαγκάζ χαχαχαχαχα

Στο απογευματινό πέρασαν 6 πουλιά και πηρα τα 4. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ούτε τα άλλα καρτερια τουφεκισαν.
Το πρωί που βρήκα πουλιά ειχα κινηθεί δυτικα. Απόψε στους πρόποδες της Διρφης ειχα πιασει. Ακούγονταν παλι κοτσύφια αλλά ένας έκανε το μοιραίο λαθος!

Στο απογευματινό πέρασαν 6 πουλιά και πηρα τα 4. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ούτε τα άλλα καρτερια τουφεκισαν.
Το πρωί που βρήκα πουλιά ειχα κινηθεί δυτικα. Απόψε στους πρόποδες της Διρφης ειχα πιασει. Ακούγονταν παλι κοτσύφια αλλά ένας έκανε το μοιραίο λαθος!
Ε αυτός ήταν ξεροκέφαλος.Δεν άκουσε τους άλλους γερο-κοτσυφες που του είπαν να μην πατήσει προς τα εκεί που παραμονεύει ένας με το 828.

Status
Not open for further replies.
Back