Θεία φώτιση που λέμε!!!Ηταν να μην παρει εμπρος το φλας!
ητανε και η μερα σημερα χριστοοοο,,καλα που αναψαμε τον φακο να βγαλουμε και καμια φωτοοοοΘεία φώτιση που λέμε!!!![]()
Εσενα σου ετοιμαζω βιντεακι αφιερωμενο με σαλιωμενες.....Στα έλατα σήμερα το πρωί, οι τσαρτσάρες ήτανε σαφώς περσσότερες απ' το περασμένο Σ/Κ,.....
Εγω κασονι βλεπωητανε και η μερα σημερα χριστοοοο,,καλα που αναψαμε τον φακο να βγαλουμε και καμια φωτοοοο![]()
το χαρτονι λες χρυσανθε που ειναι στρωμενες η τσιχλες;;;; για να εχουνε ωραιω φωντο το εβαλαααααΕγω κασονι βλεπω
Αλι εχπρες δουλεψες Σακαρε πεστο
Επρεπε να παρεις τον Νικολαο
Δεν θα χες τελωνειο
Μπραβο Σακη καλα να περνατε παντα
![]()
Εγινες κι εσύ photo-re-pointer....το χαρτονι λες χρυσανθε που ειναι στρωμενες η τσιχλες;;;; για να εχουνε ωραιω φωντο το εβαλααααα![]()
Εσένα θα σου έφυγε η τουφεκιά ...Έχθες πήγα για τσίχλες με ένα φίλο και βρήκαμε στο βουνό ένα τενεκε καινούργιο του έριξα μια εγώ με την remington v3 και αυτός με τη fabarm XLR ρε παιδιά τι να πω η XLR τον έφερε κολοτουμπες με τα ίδια φυσίγγια και τσοκ
Mid anaconda εγώ αυτός 3* μαμά, φυσίγγια express 34 8αρια και οι δύο και απόσταση 36 μέτραΕσένα θα σου έφυγε η τουφεκιά ...
Τσοκ, φυσίγγια, μέτρα, σκάγια ;;;
Ξαναρίξε με στημένο όπλο, πρώτα σε μεγάλο χαρτί 1Χ1 και μετά σε τενεκέMid anaconda εγώ αυτός 3* μαμά, φυσίγγια express 34 8αρια και οι δύο και απόσταση 36 μέτρα
Μπράβο Βασίλη!View attachment 39369
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του περπατητου με τον @Καπ 14:00-15:30
Όσα κοτσύφια είχα πάρει όλη τη χρονιά, τα πήρα σήμερα. 3/3 και όλα θηλυκά, ρε ένας κηρομυτης ούτε για δείγμα. Αφού πιάσαμε το διψήφιο νωρίς, αραξαμε πάνω από μία ώρα σε μια βρύση, ήπιαμε νεράκι, είπαμε τα νέα μας και πήγαμε κατευθείαν για καρτέρι. Τελικά 14 ο @Καπ και 2-3 χαμένες νομίζω και 15 εγώ με 6 χαμένες, όλες σε σημεία που δεν προσεγγιζοντουσαν δυστυχώς ούτε από άνθρωπο ούτε από σκύλο.
Οι τσίχλες απίστευτα δύσκολες στο περπατητο, με τρελές ταχύτητες συν τον αέρα στον κώλο, πολλές τις παίρναμε αναγκαστικά με 2η ή 3η γτ μέναμε πίσω (δεν το έχω ξαναζήσει τόσο έντονα αυτό). Πολύ ευχαριστημένος εγώ απ' τα Άρτεμις νο8 και 4* μαμά, έριξα 44 φυσίγγια (παρά ένα ήρθε 1-3) ας όψονται και τα χαμένα.
Ας μην τύχαινε η αναποδιά και θα ερχόμουν και εγώ μαζί σας.Μπράβο μόρτες!!!View attachment 39369
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του περπατητου με τον @Καπ 14:00-15:30
Όσα κοτσύφια είχα πάρει όλη τη χρονιά, τα πήρα σήμερα. 3/3 και όλα θηλυκά, ρε ένας κηρομυτης ούτε για δείγμα. Αφού πιάσαμε το διψήφιο νωρίς, αραξαμε πάνω από μία ώρα σε μια βρύση, ήπιαμε νεράκι, είπαμε τα νέα μας και πήγαμε κατευθείαν για καρτέρι. Τελικά 14 ο @Καπ και 2-3 χαμένες νομίζω και 15 εγώ με 6 χαμένες, όλες σε σημεία που δεν προσεγγιζοντουσαν δυστυχώς ούτε από άνθρωπο ούτε από σκύλο.
Οι τσίχλες απίστευτα δύσκολες στο περπατητο, με τρελές ταχύτητες συν τον αέρα στον κώλο, πολλές τις παίρναμε αναγκαστικά με 2η ή 3η γτ μέναμε πίσω (δεν το έχω ξαναζήσει τόσο έντονα αυτό). Πολύ ευχαριστημένος εγώ απ' τα Άρτεμις νο8 και 4* μαμά, έριξα 44 φυσίγγια (παρά ένα ήρθε 1-3) ας όψονται και τα χαμένα.
Τα δεξιά τα σημερινά, τα αριστερά τα χθεσινά.Μάδησα στα γρήγορα την ελατότσιχλα και τον κότσυφα για να δω το πάχος. @Νικόλαος Ρεντίφης οι ελατοτσίχλες που βαράς έχουν παχύνει καθόλου;Καρτέρι με πατέρα.4 πουλιά μονοτούφεκα με την μερκέλα, ατουφέκιστος ο πατέρας...View attachment 39376