Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα έλατα σήμερα το πρωί, οι τσαρτσάρες ήτανε σαφώς περσσότερες απ' το περασμένο Σ/Κ, κι ως εκ τούτου, κατάφερα να καταρρίψω απ' την ανατολή του ηλίου έως τις 14:00 17 από δαύτες! Στο χέρι οι 13!
Εν συνεχεία, στο σύνηθές μου απογιοματινό καρτεράκι, απλώς συμπλήρωσα το ημερήσιο ανώτατο όριο των 25 κιχλοειδών! Τα τσιχλάκια στο απογιοματινό ήτανε όλα του τελευταίου τετάρτου! Α, στο απογιοματινό έκανα και μία κοκκινούλα!

Υ.Γ.: Στις τσαρτσάρες έριξα εξ ολοκλήρου σήμερα τα Τrap-οφούσεκα της NSI, τα Japan Due Special Τrap (εννοείται 24γρ. γόμωση, 7μισι νούμερο σκαϊού, περίπου 300 σκάια ανά φουσέκιο)... Έκανα απίστευτες, ακαριαίες καταβολές σε μεγάλες αποστάσεις με "γενναίες" προσκοπεύσεις φυσικά...!

ητανε και η μερα σημερα χριστοοοο,,καλα που αναψαμε τον φακο να βγαλουμε και καμια φωτοοοο .sarcastic.
Εγω κασονι βλεπω.yel.
Αλι εχπρες δουλεψες Σακαρε πεστο
Επρεπε να παρεις τον Νικολαο
Δεν θα χες τελωνειο.big smile..sarcastic.
Μπραβο Σακη καλα να περνατε παντα
.shake hands.

Εσενα σου ετοιμαζω βιντεακι αφιερωμενο με σαλιωμενες.....;)
Μου βρήκε πάλι σήμερα το εργαλείο 2 τσίχλες, χωρίς να της πω εντελώς τίποτα.Άμα την κυνηγήσω αρκετά δεν χαρίζει, τις είδε στο σκληρό και ζωντανές και τις μάζεψε σαν μαγνήτης!!! :)Screenshot_20220106-204508_Gallery.jpg

Εγω κασονι βλεπω.yel.
Αλι εχπρες δουλεψες Σακαρε πεστο
Επρεπε να παρεις τον Νικολαο
Δεν θα χες τελωνειο.big smile..sarcastic.
Μπραβο Σακη καλα να περνατε παντα
.shake hands.
το χαρτονι λες χρυσανθε που ειναι στρωμενες η τσιχλες;;;; για να εχουνε ωραιω φωντο το εβαλααααα .yel.

Eπιστροφη στο νομο βοιωτιας μετα απο 1 μηνα και μονο περπατητο οι πληροφοριες ελεγαν οτι τα πουλια ηταν λιγα ομως ηταν αρκετα μετα απο 6ωρο περπατητο 9612 μ συνεχιζει η σεζον να ειναι καλη παρα τους νοτιαδες και την ζεστη, σημερα σηκωσαμε πανω απο 200 πουλια και δεν θα το ελεγα αγριεμενα η καλη χρονια συνεχιζεται με λιγα και αρκετα πουλια κυνηγοι ελαχιστοι και μονο περπατητες

Έχθες πήγα για τσίχλες με ένα φίλο και βρήκαμε στο βουνό ένα τενεκε καινούργιο του έριξα μια εγώ με την remington v3 και αυτός με τη fabarm XLR ρε παιδιά τι να πω η XLR τον έφερε κολοτουμπες με τα ίδια φυσίγγια και τσοκ

Έχθες πήγα για τσίχλες με ένα φίλο και βρήκαμε στο βουνό ένα τενεκε καινούργιο του έριξα μια εγώ με την remington v3 και αυτός με τη fabarm XLR ρε παιδιά τι να πω η XLR τον έφερε κολοτουμπες με τα ίδια φυσίγγια και τσοκ
Εσένα θα σου έφυγε η τουφεκιά ...

Τσοκ, φυσίγγια, μέτρα, σκάγια ;;;

Περπατητο σε περιοχή που άλλες χρονιές τέτοια εποχή (Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά) ηταν γεμάτη κοσμο!
Καρτεριτζηδες, περπατητες, με σκυλάκια η χωρίς.
Ήξερες, ότι θα συναντήσεις κυνηγούς, θα πεις καλή χρονιά θα κουβεντιασεις στα γρήγορα... Ηξερες ότι θα ανεμισουν τα πουλιά θα ρίξεις τις τουφέκιες σου!
Μία εικόνα μικρου πανηγυριου!!
Χθες, ένιωσα ότι έκανα ταξίδι στον χωροχρόνο... Είδα εικόνες του μέλλοντος....
Κάνεις σε όλη την περιοχή, ούτε κυνηγός ούτε αγρότης!!
Παρατημένοι ελαιωνες, χορταριασμενοι, ακλαδευτοι...
Ένας μόνο να περιφερεται με ένα σιδερικο στα χέρια και ένα σκυλάκι και κάποια ατυχα, καημένα πουλάκια να κρέμονται στο μπατζάκι του...
Εγώ!!

Last edited:
IMG_20220107_152410.jpg
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του περπατητου με τον @Καπ 14:00-15:30
Όσα κοτσύφια είχα πάρει όλη τη χρονιά, τα πήρα σήμερα. 3/3 και όλα θηλυκά, ρε ένας κηρομυτης ούτε για δείγμα. Αφού πιάσαμε το διψήφιο νωρίς, αραξαμε πάνω από μία ώρα σε μια βρύση, ήπιαμε νεράκι, είπαμε τα νέα μας και πήγαμε κατευθείαν για καρτέρι. Τελικά 14 ο @Καπ και 2-3 χαμένες νομίζω και 15 εγώ με 6 χαμένες, όλες σε σημεία που δεν προσεγγιζοντουσαν δυστυχώς ούτε από άνθρωπο ούτε από σκύλο.
Οι τσίχλες απίστευτα δύσκολες στο περπατητο, με τρελές ταχύτητες συν τον αέρα στον κώλο, πολλές τις παίρναμε αναγκαστικά με 2η ή 3η γτ μέναμε πίσω (δεν το έχω ξαναζήσει τόσο έντονα αυτό). Πολύ ευχαριστημένος εγώ απ' τα Άρτεμις νο8 και 4* μαμά, έριξα 44 φυσίγγια (παρά ένα ήρθε 1-3) ας όψονται και τα χαμένα.

View attachment 39369
Όσα κοτσύφια είχα πάρει όλη τη χρονιά, τα πήρα σήμερα. 3/3 και όλα θηλυκά, ρε ένας κηρομυτης ούτε για δείγμα. Αφού πιάσαμε το διψήφιο νωρίς, αραξαμε πάνω από μία ώρα σε μια βρύση, ήπιαμε νεράκι, είπαμε τα νέα μας και πήγαμε κατευθείαν για καρτέρι. Τελικά 14 ο @Καπ και 2-3 χαμένες νομίζω και 15 εγώ με 6 χαμένες, όλες σε σημεία που δεν προσεγγιζοντουσαν δυστυχώς ούτε από άνθρωπο ούτε από σκύλο.
Οι τσίχλες απίστευτα δύσκολες στο περπατητο, με τρελές ταχύτητες συν τον αέρα στον κώλο, πολλές τις παίρναμε αναγκαστικά με 2η ή 3η γτ μέναμε πίσω (δεν το έχω ξαναζήσει τόσο έντονα αυτό). Πολύ ευχαριστημένος εγώ απ' τα Άρτεμις νο8 και 4* μαμά, έριξα 44 φυσίγγια (παρά ένα ήρθε 1-3) ας όψονται και τα χαμένα.
Μπράβο Βασίλη!

Καλή Παρέα, Αποδοτική Εξόρμηση, Χαλαρή...ΤΕΛΕΙΑ!!!.love.

View attachment 39369
Ας μην τύχαινε η αναποδιά και θα ερχόμουν και εγώ μαζί σας.Μπράβο μόρτες!!!

Καρτέρι με πατέρα.4 πουλιά μονοτούφεκα με την μερκέλα, ατουφέκιστος ο πατέρας...View attachment 39376
Τα δεξιά τα σημερινά, τα αριστερά τα χθεσινά.Μάδησα στα γρήγορα την ελατότσιχλα και τον κότσυφα για να δω το πάχος. @Νικόλαος Ρεντίφης οι ελατοτσίχλες που βαράς έχουν παχύνει καθόλου;

Status
Not open for further replies.
Back