Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
προχθες ανεβαιναν 5 πουλια και χθες αναψαν η καννες?????μηπως καναν και περπατητο?
Όχι φίλε μόνο για καρτέρι απογευματινό μιλάω, μπορεί να ήταν μετακίνηση εγώ απλά το λέω. Άλλωστε δεν έχω λόγο να πω ψέμματα. Συγκεκριμένα μιλάω για Οινοη αν θέλετε σας λέω κ τα καρτέρια δεν εχω τέτοια θέματα εγω

Όχι φίλε μόνο για καρτέρι απογευματινό μιλάω, μπορεί να ήταν μετακίνηση εγώ απλά το λέω. Άλλωστε δεν έχω λόγο να πω ψέμματα. Συγκεκριμένα μιλάω για Οινοη αν θέλετε σας λέω κ τα καρτέρια δεν εχω τέτοια θέματα εγω
Μια χαρα ευκαιρια για βολτουλα Αγιο Θωμα με την πρωτη ευκαιρια...
Παιδια συμβολαιο δε θα σας υπογραψει κανεις, ενα καφεδάκι στο βουνο μια χαρά ειναι και για 5 πουλακια ακομα....εχουμε φαει χειροτερες φολες.sarcastic.

Αν μιλάς για Οινόη είναι καρτερια και δουλεύουν και νωρίς κάποια μακάρι να κυκλοφορούν πουλάκια είναι καλό για όλους .
Γιάννη πέτυχα κ τον Νίκο της προάλλες στην Οινοη, τον βλέπω από μακριά αλλά δεν ήξερα ότι είναι αυτός, βαράει μια τσίχλα κ εκείνη την ώρα του λέω από μακριά ΦΊΛΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΎΛΟ ΓΙΑΤΊ ΈΠΕΣΕ ΜΑΚΡΙΆ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΊ, ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΌΧΙ, Ε ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΈΡΘΩ ΚΟΝΤΆ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΎΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΎΜΕ ΤΟΥ ΛΈΩ Κ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ. Έστειλα χαιρετίσματα κ σε σένα κ στο Βασίλη, ελπίζω να σας τα είπε γιατί άλλη φορά δεν του βρίσκω τσίχλα με τίποτα χαχαχα

Γιάννη πέτυχα κ τον Νίκο της προάλλες στην Οινοη, τον βλέπω από μακριά αλλά δεν ήξερα ότι είναι αυτός, βαράει μια τσίχλα κ εκείνη την ώρα του λέω από μακριά ΦΊΛΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΎΛΟ ΓΙΑΤΊ ΈΠΕΣΕ ΜΑΚΡΙΆ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΊ, ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΌΧΙ, Ε ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΈΡΘΩ ΚΟΝΤΆ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΎΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΎΜΕ ΤΟΥ ΛΈΩ Κ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ. Έστειλα χαιρετίσματα κ σε σένα κ στο Βασίλη, ελπίζω να σας τα είπε γιατί άλλη φορά δεν του βρίσκω τσίχλα με τίποτα χαχαχα
Αυτο λεγεται συναδελφικη αλληλεγγύη. Μπραβο σου μακαρι ολοι μας να προσφερουμε με τον τροπο αυτο γιατι εχουμε φθασει στο σημειο να ερχεται συναδελφος να καθεται στο διπλανο καρτερι και να μη λεει ουτε καλημερα.

Αυτο λεγεται συναδελφικη αλληλεγγύη. Μπραβο σου μακαρι ολοι μας να προσφερουμε με τον τροπο αυτο γιατι εχουμε φθασει στο σημειο να ερχεται συναδελφος να καθεται στο διπλανο καρτερι και να μη λεει ουτε καλημερα.
Φίλε μου τα παιδιά αυτά με έμαθαν πράγματα στα πρώτα μου βήματα σαν κυνηγός, να του βρω μια τσίχλα που είδα από μακριά που του έπεσε είναι το λιγότερο.Αλλα δίκιο έχεις καλό είναι μεταξύ μας να υπάρχει συναδελφικη αλληλεγγύη

Φίλε μου τα παιδιά αυτά με έμαθαν πράγματα στα πρώτα μου βήματα σαν κυνηγός, να του βρω μια τσίχλα που είδα από μακριά που του έπεσε είναι το λιγότερο.Αλλα δίκιο έχεις καλό είναι μεταξύ μας να υπάρχει συναδελφικη αλληλεγγύη
Παναγιωτη καλα τα λες αλλα στο συναφι μας υπαρχουν συναδελφοι που θα σε δουν να ψαχνεις σαν χαζος στα χορτα, και όχι μόνο δε θα σου προτείνουν βοηθεια με το σκυλο (που οκ κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθησει), αλλα θα περάσουν μετα που θα χεις φυγει, μπας και βρουν την τσίχλα!
Ξερεις ποσες φορές εχει πεσει πουλι σε διπλανό καρτερι, και η απάντηση οταν ρωτησα αμα την ειδε για να μην το έχω αγχος να την βρω ηταν οχι? Και το πουλι ηταν στα 10 μετρα απο τον τυπο???

[/QUOTE Παναγιώτη εσύ είσαι φίλε

Δε μου τα πε δεν έχουμε μιλήσει αλλά το μαθα ότι ήταν πρωινό Οινόη με το Βασίλη μιλούσα που ήταν Άρτα πριν 10 μέρες αλλά φόλα Ο άλλος Βασίλης που λες τώρα γύρισε από Αίγιο και τρώγεται για απογευματινό αύριο η μεθαύριο θα δούμε .Θα σε πάρω τηλ το βραδάκι.

Παναγιωτη καλα τα λες αλλα στο συναφι μας υπαρχουν συναδελφοι που θα σε δουν να ψαχνεις σαν χαζος στα χορτα, και όχι μόνο δε θα σου προτείνουν βοηθεια με το σκυλο (που οκ κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθησει), αλλα θα περάσουν μετα που θα χεις φυγει, μπας και βρουν την τσίχλα!
Ξερεις ποσες φορές εχει πεσει πουλι σε διπλανό καρτερι, και η απάντηση οταν ρωτησα αμα την ειδε για να μην το έχω αγχος να την βρω ηταν οχι? Και το πουλι ηταν στα 10 μετρα απο τον τυπο??
Άκου, είναι Οκτώβρης στα μπασιματα κ δεν προλαβαίνω να πάω στο κλασικό μου καρτέρι, πάω αργά λοιπόν κ το πιάνουν 2 παλικαράκια 23αρηδες. Λέω αφού πιάσανε το λόφο θα κάτσω από κάτω, έχουνε βαρέσει λοιπόν 4 πουλιά τα οποία με την φορά που είχαν έπεσαν στο χωράφι μπροστά μου το οποίο όμως ήταν πυκνό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να τις ψάξουν. Εμένα η σκύλα μου είναι μικρή εν τω μεταξύ κ όταν κάθομαι καρτέρι κόβει βόλτες, βρίσκει λοιπόν τα 3 από τα 4 πουλιά κ μου τα φερνει. Σε κάποια φάση κόβουν τα πουλιά κ ανεβαίνω να τους τα δώσω.Τελικα πιάνουμε την κουβέντα κ ήταν κ γειτονάκια εδώ κοντά από το Κερατσίνι τα παιδιά. Από τότε έχουμε πιει κ καφέ μαζί. Αυτές είναι οι στιγμές του κυνηγίου ρε παιδιά όχι μόνο η καρπωση

Δε μου τα πε δεν έχουμε μιλήσει αλλά το μαθα ότι ήταν πρωινό Οινόη με το Βασίλη μιλούσα που ήταν Άρτα πριν 10 μέρες αλλά φόλα Ο άλλος Βασίλης που λες τώρα γύρισε από Αίγιο και τρώγεται για απογευματινό αύριο η μεθαύριο θα δούμε .Θα σε πάρω τηλ το βραδάκι.
Γειά σου Γιανναρα, το καλύτερο ντουφεκι της Μάνης. Το ξέρω για τον Βασίλη βλέπω την Ρουλα κ μου τα λεει

Εμενα μου χει τυχει το αναποδο
Να πεφτει τσιχλα κοψοφτερη πισω μου σε μια συσταδα κυπαρισσια
Την βλεπω και φωναζω αυτον που την βαρεσε
Ερχετε ψάχνουμε μαζι το πουλι τρυπωνει και εν τελει δεν το βρισκουμε

Και φευγει και λεει στο ζευγαρι του οτι του πηρα την τσιχλα εγω

Ειναι και σε ποιον κομπλεξικο θα δωσεις καποιες φορες….

Ξερεις ποσες φορές εχει πεσει πουλι σε διπλανό καρτερι, και η απάντηση οταν ρωτησα αμα την ειδε για να μην το έχω αγχος να την βρω ηταν οχι? Και το πουλι ηταν στα 10 μετρα απο τον τυπο???
Η μια βουτηγμένη τσίχλα μπορεί και δύο -τρεις
μαζί με τις κατεψυγμένες της προηγούμενης σεζόν
μπορεί να συνθέσουν μια φουλ έξτρα πουλιαστρα
και από κάτω να ακολουθήσει το γνωστό σχόλιο τύπου :
μια ωρίτσα χαλαρό καρτέρι
στο Κάτω Σουλι για πλάκα το όριο

Οι καλύτεροι είναι αυτοί που έρχονται δίπλα σου και κάνουν ότι δεν υπάρχεις.
Μια μερα ειμαι με ενα ξαδερφακι
Στο χωριο σε ενα καρτερι που δεν ειναι ουαου
Σε μια καλη μερα ομως εριχνες 10-15 δυσιγγια απογευματινο να πιειες ενα καφεδακι να ξεδωσεις
Μας εχει παρει πρεφα ενας χωριανος παραξενος και ιδιοτροπος τυπος
Που δεν μιλανε δεν χαιρετανε και εχουν το στυλ του μυστηριου τυπα.big smile.

Ερχετε λοιπον και καθετε 25 μετρα μπροστα μας

Δεν μας βλεπει δεν μας μιλαει δεν υπαρχουμε

Περναει μια τσιχλα απο τα δεξια μας τρεχει και παει δεξια μας
Περναει αλλη αριστερα τρεχει και παει αριστερα
Οποταν σε καποια φαση ο ξαδερφος μου λεει
Πιασε ωρα να δεις για ποτε φευγει

Αρχισει ριχνει μια διπλη δεξια ατον αερα και ριχνει καντηλια οτι του φυγε
Τρεχει ο αλλος προς τα εκει
Μολις παει εκει ριχνει απο την αλλη και κανει το ιδιο
Τον πηγε και τον εφερε καμια δεκαρια φορες
Οποταν λεει αυτος
Σε τρελους εδωσα και φευγει.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Άλλες πέντε στο σακούλι αποψε. Λίγα πουλιά και πολύ αργά περασαν. Καλά ηταν για 5 λεπτά από το σπίτι.

Όσο για τους μαλακες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας οι ιστορίες είναι ατελείωτες οσο είναι και αυτοί! Καρτέρι στους Καθενους πρωινό και παίζουν πουλιά. Περνάνε 3 κυργιαρες και χτυπάω την μια και πέφτει 20-25 μέτρα δεξιά στο καθαρο και την βλέπω τέζα και λέω θα την πάρω μετα. Βλέπω σε 5 λεπτά έναν και πάει γραμμή να την βουτήξει!!!! Τον αφήνω και με το που σκύβει του λεω αδερφέ δεν μου την φέρνεις κιόλας αφού έκανες τον κόπο να την μαζέψεις! Έφυγε σφαίρα χωρίς κουβεντα.
Άλλη φορά στα τρυγόνια ένας είχε βουτήξει 2 απο ένα φίλο με την δικαιολογία ότι έπεφταν ζωντανά και θα χάνονταν!!! Κάποια στιγμή αφήνει το καρτερι του και πάει πιο κατω και ξεχνάει μια σακούλα με 2 κουτιά φυσίγγια. Πάει ο φιλος του περνει την σακούλα και την κρατάει επιδεικτικά. Έρχεται ο μαλακας και λέει εεεε φιλε τα φυσίγγια είναι δικά μου. Όχι του λέει ο άλλος , υπήρχε η πιθανότητα να ξεχαστούν και να πάνε χαμένα όπως τα τρυγόνια που έχεις βουτηξει. Τα έδωσε ο καραγκιόζης για να πάρει τα φυσίγγια!!!

Παιδες θα αναφερω κατι το οποιο και να σας ειναι πιθανον γνωστο.Στα βραδυνα καρτερια τα πουλια συμπεριφέρονται αναλογα τι αερα εχει βγαλει η ημερα και τον κραταει μεχρι την ωρα της κουρνιας.Προσωπικα εχω ενα καρτερι που οταν εχει νοτια κατεβαινουν 5 με 6 πουλια.Οταν βγαζει ξερο βορια κατεβαινουν και απο νωρις κιολας σε 2 κυματα 30 με 40 πουλια ερχομενα παντα απο την ιδια περιοχη.Οποτε με τον νοτια αφηνω ηρεμο το καρτερι και οταν βγαλει βορια τις καιω.Σας αναφέρω τι συμβαινει σε μενα και στην περιοχη μου.Κορινθια οσο αφορα την περιοχη.

Αυτο συμβαινει και εδω. Αλλα τα καρτερια του Βορια....κα αλλα του Νοτια ...Τι να το κανεις ομως...
Οταν δεν εχει θηραματα.....τι βοριας ...τι νοτιας....για κλαματα ειμαστε !!!

Σημερα....Στις 3,45 στο ποστο....4,45 ουτε ΕΝΑ πουλακι.....
Το ωραιο ειναι οτι πηγα με το ποζε με 1*-3* αστρα να ριχνω και στα μακρινα....για γελια ειμαι
ή για κλαματα ??
Αι σιχτιρ ειπα....σηκωθηκα και εφυγα....
Και για ολα αυτα.....ξερετε ποιος φταιει....ετσι ???!!!!! ;)

εικόνα_Viber_2022-01-04_18-36-51-229.jpg

Status
Not open for further replies.
Back