Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους σας και κυρίως στους εορτάζοντες συναδέλφους που έχουν την ονομαστική τους εορτή σύντομη βόλτα μετά το μεσημεριανό οικογενειακό τραπέζι σε περιοχή πλησίον της οικίας μου.Λιγοστα πουλιά περάσανε από της 17:20 έως της17:35 5 τουφεκιές όλες και όλες 3 κοτσύφια και 1 τσίχλα. ο τελικός απολογισμός Φυσίγγια Ρουμελιώτη skeet ν.9,5 24 γρ. τσοκ skeet &mod seminole και όπλο το αγαπημένο μου Beretta 687sporting silver pigeon sporting

5 πουλάκια μου πέρασαν αποψε και τα 3 τα χουφτωσα. Πιο κάτω έπεσαν και 100 τουφεκιές και λίγες λεω. Ο ξάδερφος στα γρουνια σήμερα μου είπε ότι πρώτη φορά δεν υπήρχαν πουλιά σχεδόν σε καμία πυκνουρα. Και έρχονται ζεστες για 5-6 μερες.
Στο δρόμο 3 μπεκατσες ειδα. Από πίσω μου άκουγα κουδουνάκια και μπιπερ. Δεν θα τις τράκαρε πουθενα ο συνάδελφος μαλλον.

Πρώτο απογευματινό της χρονιάς με 8 πουλάκια σε νέο ωραίο καρτερακι που ανακαλυψα τυχαία μαζεύοντας ελιές στο κτήμα ενός θείου μου.... Sx3, bell, imperial maxam no9

View attachment 38887
View attachment 38888
Ωραια δουλεια.....!!!!!!!

Εγω αυριο λεω να κανω την 1η εξορμηση για τσιχλες...η παρεα τον ξαδελφο σε περπατητο ή μονος μου καρτερι...παντος σημερα ειδα οικανοποιητικα πουλια σε πουρναρι κ κισσο....
Τράβα με τον ξαδελφο για περπατητο Κώστα..........

Μου εχει ληψει το περπατητο η αληθεια ειναι...κ τσιχλα εχω να τουφεκισω απ'τον Οκτώβρη...
Περπατητο να πας Κωστακη. Άμα έχει πουλάκια όπως λες σε 3 ωριτσες θα έχετε κάνει από ένα ωραίο μπουκέτο τσιχλες και θα ευχαριστηθείτε τουφεκιές!

Λιγοστές και δύσκολες (ψηλωμένες) οι κυριαρίνες το πρωί στα ελατάκια, πότε χάνονταν και πότε παρουσιάζονταν, αλλά τελικά, ο μεζές βγήκε και το κέφι μου το έκανα...
6 κυργιάρες κι 1 κότσυφα κιτρινομύτη καρπώθηκα. Έχασα και 2 κυργιάρες, οι οποίες πέφτοντας σφηνώθηκαν σε κάτι δασιά έλατα...
Έριξα κάτι φυσιγγάκια της RIO: τα Star Team Evo Training 28g. νούμερο 7μισό.
Αυτά.

Υ.Γ.: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ!!!

Εγω αυριο λεω να κανω την 1η εξορμηση για τσιχλες...η παρεα τον ξαδελφο σε περπατητο ή μονος μου καρτερι...παντος σημερα ειδα οικανοποιητικα πουλια σε πουρναρι κ κισσο....
Εγώ λέω αν μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο... Αν μπορείς μόνο 1 από τα 2 πήγαινε για περπατητο... Δυστυχώς τα πιασμένα πουλιά δεν σημαίνει πως θα τα δεις και καρτετατα ενώ στο περπατητό ορίζεις καλύτερα τη μοίρα σου κυνηγετικά..

Λιγοστές και δύσκολες (ψηλωμένες) οι κυριαρίνες το πρωί στα ελατάκια, πότε χάνονταν και πότε παρουσιάζονταν, αλλά τελικά, ο μεζές βγήκε και το κέφι μου το έκανα...
6 κυργιάρες κι 1 κότσυφα κιτρινομύτη καρπώθηκα. Έχασα και 2 κυργιάρες, οι οποίες πέφτοντας σφηνώθηκαν σε κάτι δασιά έλατα...
Έριξα κάτι φυσιγγάκια της RIO: τα Star Team Evo Training 28g. νούμερο 7μισό.
Αυτά.

Υ.Γ.: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ!!!
Βρε Νικόλα μου πάρε ένα ρημάδι κινητό να μας ανεβάζεις καμία φωτογραφία να γουστάρουμε!!!! Ανέβηκε και ο κουμπάρος μου σημερα στα δικά μας έλατα. Παρά πολύ λίγα τα πουλιά δυστυχώς. Με τέτοια μπασιματα που έκαναν οι ρουφιανες που στο καλό επιασαν??.??

Μου εχει ληψει το περπατητο η αληθεια ειναι...
Αφου σπανια περπατας για τσίχλα ρε Κώστα, σου αρέσει το καρτέρι της από ότι σε έχω κόψει....
Ότι θα ρίξεις περισσοτερες βολές κ θα έχεις καλύτερη καρπωση είναι δεδομένο,εξάλλου βλέπεις πιασμενα πουλια.....
Αλλά δεν στο είπα για αυτό...
Να σε παρακινησω ήθελα....
Για να μην περπατας μόνο για ορτυκι, μπεκάτσα, υδρόβια.... .yel.
Μήπως έχει να ζηλέψει τίποτα περισσοτερο η μπηχτή τουφέκια της τσιχλας από τα αλλα κυνηγια?? .hunter.

Status
Not open for further replies.
Back