Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κι εγώ πήγα ένα περπατητό το μεσημέρι, ξαφνιάστηκα που σε καλό μέρος δεν είχε τίποτα και μετά ένα καρτεράκι μισάωρο, όπου κλαμπάνισα 2-3 και τη μοναδική που χτύπησα, δεν τη βρήκα :(
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, υγεία, δουλειά και αγάπη! Α, και κάνα κυνήγι για να αποσυμπιέζουμε το μυαλό! :)

σκευτομουνα τωρα με την αλλαγη της νεας χρονιαςςςς να βγω και να ριξω καμια πενταρααααα στον αερααααα,,,αλα το ξανασκευτηκα εας της κρατησω για αυριω στα τσιχλονιααααα να πιασουνε και τοποοοοοο .sarcastic.
Τρία επιτρέπονται!

σκευτομουνα τωρα με την αλλαγη της νεας χρονιαςςςς να βγω και να ριξω καμια πενταρααααα στον αερααααα,,,αλα το ξανασκευτηκα εας της κρατησω για αυριω στα τσιχλονιααααα να πιασουνε και τοποοοοοο .sarcastic.
Αμόλα τα ρε Σακηηηηηηηη
Τι ψυχή έχουν 5 φυσιγγιακιααααααααα...

Ρίξε βρε κάβουρα!!!! Πάλι με μισό κουτάκι θα πας!!! .sarcastic..very funny..yel.

Νέα από Καπανδρίτι τίποτα το ιδιαίτερο ευτυχώς που δε πήγα όπως και το απογευματινό χθες στα Μέγαρα λίγα πουλιά σε σημείο που θέλω να πάω απογευματινό και το σκέφτομαι δεν έχω όρεξη για 100αριες χιλιόμετρα για πλάκα .

Να και οι δικές μου πρώτες της χρονιάς!!! Μέχρι που ανέτειλε καλά ο ήλιος πέρναγε και από καμια! 12 τουφεκισα και πηρα τα 7. Τρία μαύρα που πέρασαν μερα και πολύ καλά τους έκανα αερα!!!
View attachment 38856
Με το δεξί η χρονιά και ο σημαδιακός αριθμός της θρυλάρας!!!!

Χρονια πολλα και καλη χρονια παιδια,καλα και ασφαλη κυνηγια για ολους,μητσο εσυ με τον ρεντιφη τις εχετε ρημαξει τις τσιχλες,αν τις βαζατε μαζι στο τελος της σεζον θα γεμιζατε τσουβαλια!
Γιάννη καλή χρονια με υγεια!!! Δεν λέω φιλε μου , καλά με πάει φετος αλλά έχω ρίξει και μπολικο ποδαρατο. 111 χιλιόμετρα έγραψε το κοντέρ τον Δεκέμβριο!!! Ο @Νικολας Ρεντιφης είναι σε άλλο επίπεδο με τα καρτερια του!!!!

Status
Not open for further replies.
Back