Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με πρόχειρους υπολογισμούς πρέπει να είσαι πρώτος στις τουφεκιές κυνηγιου για φέτος ως τώρα.
Πόσα φυσίγγια υπολογίζεις να έχει ρίξει ως τώρα;
Ντουφεκος ειναι
Διπλα του ειναι
Πουλια εχει
Καμια απορια που ριχνει και περνει πουλια
Αλλο να μας πει!!!

Κουφαλα Νικολαε γιατι το κραρας μυστικο;;;

Ποιος τα καθεριζει τα πουλια;;;!!.yel.

Δεν πετανε ολες το ιδιο κ αυτό εξαρτάται από την μορφολογία του τόπου...
Απο που έρχονται, προς τα που θέλουν να κατευθυνθούν κλπ...

Μαλλον δεν έχεις δει μπεκάτσες να κατεβαίνουν από τον βουνό προς τον κάμπο σαν στούκας κ με το γνωστό "σπασμωδικο" πεταγμα......
Δεν εχω δει εγω μπεκατσες στην Ηπειρωτικη Ελλαδα και εχεις δει εσυ στο νησι???

οκ οκ οκκ.bye.

Εσεις εχετε ξεφυγει... πάνε οι μπεκατσες και πεφτουν ταβλα μπροστα σας! Ετσι γινομαι και εγω μπεκατσας! Σκανε σε κολωνες, φράχτες, στα κεφάλια σας .sarcastic....Ετσι οπως το πατε την ωρα που φορτώνετε το αμαξι να φυγετε, θα μπουκαρει λαγος στο πορτ μπαγκαζ! Απορω γιατι πατε για κυνηγι...ανοιξτε απλα παραθυρο, βαλτε το τσουκαλι στο ματι της κουζινας, και θα ερθει η μπεκατσα να στουκαρει στην κατσαρολα ετοιμη ξεπουπουλιασμενη!
Καλά αυτή που καρφώθηκε στη κοτετσοσιτα την πηρα. Χτύπησαν τα φώτα πάνω της και σταμάτησα να την τσεκάρω και ήταν ζεστή ακόμα!!!! Από το να βρωμίσει καρφωμένη εκεί καλύτερα που την έφαγε ο παππούς στιφαδο! Και τσιχλες έχω βρει πιασμενες σε φράχτη!!!!

Παω αποψε σε απογευματινο,κοντα στο χωριο,με το ποζε,60cm και τσοκ 5 και 3 (αυτα εχει μονο για εσωτερικα).
Λεω θα αρχισουν να περνανε κλασικα το τελευταιο τεταρτο και κοντα.Τ συνηθισμενα δηλαδη,γι αυτο και η επιλογη του οπλου.
Ελα ομως που αρχισαν απο τις 16:30 και το "εληξαν" στις 5 και 20.:mad:
Αρκετα εως πολλα πουλια,ψηλωμενα ομως,Καρτερι απο τα παλια....
9 πουλια,αλλα με το κοντοκανο,πηγε το κλαμπανι συννεφο,μαζι με τους εξαψαλμους.

ΥΓ:Αν ας πω,οτι μου ηρθε απο πισω αριστερα μια κωλομπεκατσα και με "τρακαρε" στο αριστερο μου ματι,τι θα μου πειτε???
Ξαπλωσα χαμω απο τον πονο..
Αφου ηρθαν απο τα διπλανα καρτερια γιατι νομιζαν οτι μου την "εσκασε" κανα γουρουνι...Με ακουσε ολο το βουνο...
Μου ηρθε να παω στην απεναντι πλαγια,στις ελιες που εκατσε και να την "καρυδωσω"...
Κατακοκκινο το "λευκαδι" του ματιου....
Ρε Θοδωρή , το ίδιο συνέβη χθες και στον ξάδερφο, όχι η μπεκατσα στην μούρη αλλά το πέρασμα νωρίς. Ρε τα παλιοπουλα με το χιονόνερο και το ψοφοκρυο πέρναγαν νυχτα και τώρα με ζεστη και νότια περνάνε νωρις???? Τι κόλπα είναι αυτα?????

Ρε Θοδωρή , το ίδιο συνέβη χθες και στον ξάδερφο, όχι η μπεκατσα στην μούρη αλλά το πέρασμα νωρίς. Ρε τα παλιοπουλα με το χιονόνερο και το ψοφοκρυο πέρναγαν νυχτα και τώρα με ζεστη και νότια περνάνε νωρις???? Τι κόλπα είναι αυτα?????
Αυτα ειναι κολπα ζορικα.big smile.

Θεωρια της εξελιξης του Δαρβινου.
Ετσι προσαρμοζεται και συνεχιζεται η ζωη στον πλανητη.
Συγκεκριμενα,ειναι αρκετα χρονια τωρα που στα καρτερια ή θα περνανε νωρις και ψηλα ή στο τελευταιο 10λεπτο και χαμηλα,μαζι με τις μπεκατσες.
Στα μπασιματα το ιδιο.Πετανε στο Θεο.
Ακομη και στο περπατητο.Δεν βγαινουν απο το πυκνο,παρα μοναχα πετανε πανω απο αυτο,χαμηλα κατα μηκος του.
Ή βγαινουν αφου τα εχεις προσπερασει.
Πριν 20 χρονια για παραδειγμα,δεν υπηρχαν αυτα τα δεδομενα στην τσιχλα.
Φανταζομαι και σε αλλα θηραματα.

Δεν εχω δει εγω μπεκατσες στην Ηπειρωτικη Ελλαδα και εχεις δει εσυ στο νησι???

οκ οκ οκκ.bye.
Στο προηγουμενο ποστ μου πατησες γελάκια, γιατί?????
πιο ήταν αυτο το μεγάλο αστείο?????
Που δεν συμφωνείς????
Σε νησί μενω φίλε μου κ σε πληροφορω οτι κρατάει μπεκατσες,
Και βλάστηση, και δαση, και βουνά κ τα παντα έχει.....
Δεν είναι κανα ξερονήσι στην ερημιά.....

οι μπεκατσαδες μπορουν να το επιβεβαιωσουν...
(Καθώς καποιοι από αυτους κάθονται το σουρουπο να δουν αν έχουν μπει πουλια)

Πριν λοιπόν ξεκινας να ηρωνευεσαι τον άλλον καλό είναι να το ψάχνεις..........

Εκτός κ εχώ λόγο να κάθομαι να γράφω ψέματα κ μαλακιες...............

Πηγενε κ σε άλλες περιοχες......
Μην καθεσε στο ίδιο σημειο.......
Και μετά τα ξαναλεμε......................

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία
Χθεσινή εξόρμηση στην Αταλάντη
Είχε πουλιά πιασμένα αλλά δυστυχώς καθόλου κυνηγούς δεν ξέρω φέτος τι γίνετε έχω 5-6φορες και δεν έχω συναντήσει ποτέ κόσμο όπως άλλες χρονιές...
Τι γίνετε όλοι Δημαινα πάνε?-
Έχει και αλλου πουλιά ρε παιδιά

Είχε πουλιά πιασμένα αλλά δυστυχώς καθόλου κυνηγούς δεν ξέρω φέτος τι γίνετε έχω 5-6φορες και δεν έχω συναντήσει ποτέ κόσμο όπως άλλες χρονιές...
Μην ξεχνας οτι χθες η ημερα ηταν "γιορτινη" και οι "παντοφλες" έπεφταν βροχη!!!
Και εγω με "ειδικη αδεια" ξεμυτισα, να τα λεμε και αυτα .yelling.

Εγώ γύρισα πάντως πριν λίγο από Αταλάντη και δεν νομίζω να ξαναπάω φέτος!!!
Πρωινό καρτέρι στο Μέγα Πλάτανο και μετά περπατητό στον κάμπο της Αταλάντης και στα υψώματα και σε κάποιες πονηρές ρεματιές που τις κυνηγάμε τα τελευταία 19 χρόνια τα πράγματα ήταν εντελώς απογοητευτικά!!!!
Τρεις εγώ και πέντε ο ξάδερφός μου!!! Χίλιες φορές Αττική!

Status
Not open for further replies.
Back